Отговори
# 540
  • София
Така, за феновете на Биг Брадър, обещах да алармирам, когато настъпи момента. Значи четвъртък или петък ще се пусне новата анкета, така че ви давам 4 дена аванс за размисли и номинации.
Реших окончателно да има две отделни анкети. Първата анкета ще е за класическия Биг Брадър + Биг Брадър Звезди и Най-желаните (без семейния Биг Брадър). Търсят се 49 имена. Победителите задължително + селекция от най-силните/запомнящи се/харесвани образи.
И после втора анкета с ВИП Брадър отново с 49 номинации. За ВИП Брадъра има предостатъчно време, така че да се концентираме над Биг Брадъра.
Предлагам тези от вас, които искат да вземат участие да пускат своите номинационни карти тук в темата, но в скрит текст (ако може), за да не стават големи чаршафи и да се скролира по-лесно за тези с телефони. А пък аз преди да се пусне анкетата ще селектирам най-често повтарящите се имена и така мисля, че ще е най-удачния вариант. Търсят се хора, които са гледали сезоните и са фенове, хора на които да се доверя, защото аз съм гледал само и единствено първия Биг Брадър и то на финала чак, защото буквално ми надуха главата. И да, и аз бях за Здравко! Grinning

* ВАЖНО
Не включвайте Ники Мартинов и Ваня Джаферович, защото и двамата са вече финалисти от анкетата за Сървайвър.

Вече си имам помощ на лично съобщение от потребител, който иска да е анонимен и за това няма да го споменавам, но му благодаря за помощта.
Ето неговите предложения в скрит текст, а оттук-нататък сте вие
==>>

Скрит текст:
Big Brother 1

Задължително е включването на Здравко Василев, Найден Найденов, Стойка Стефанова и Светлозара Трендафилова „Зара“
Други харесван участник беше Светлан Шевров „Гроши“, дружка на НН в пакостите.
Донякъде запомнящи се:
Мел – имаше лесбо ласки със Зара, която преспа и със НН.
След края на сезона НН и Зара скъсаха, защото НН хванал Галка от Каризма и Зара под завивките.
Димитър
Зейнеб Маджурова (на Гала) и Тихомир Георгиев (на Венета Райкова) влязоха около средата на сезона във формата.

Big Brother 2 (за мен най-добрият сезон)
Задължително е включването на Елена, Миро и Мариян (любовният триъгълник), както и на Лео Бианки.
Донякъде запомнящи се, но предполагам не особено харесвани:
Бат Сали
нИдялко от Ямбол
Радо Прашката
Силвия
Мая

Big Brother 3 беше извратено фрийк шоу
Много запомнящи се участници, малко харесвани. Аз нямах нито един фаворит.
Тризначките според мен трябва да са заедно като опция за гласуване, едва ли някой ги различава като поведение една от друга.
Може би трябва да включиш и Борислав - Боби Ръгбито, настоящ приятел на Никита, победителката от сез. 2015 и участник в един Ол Старс сезон.
Панайот Кючуков „Пацо“ и Пеньо Даскалов са едни от най-емблематичните участници въобще. Вторият имаше мисия да се прави на жена и успя да съблазни мега простака и селския бек... И след като стана ясно, че настоящата Парис е всъщност мъж... циркът едва започваше.
Гаро
Вили
Лиляна

Big Brother 4 – нов продуцент, некадърен водещ и слаб рейтинг...и почти никой не помни кои са участвали...
Тук мога да ти бъда и по-полезен относно обществените нагласи – изчел съм половината теми за сезона във форума
Георги е задължителен
Вече за другите харесвани ще се опитам да ги класирам и по това дали някой въобще ги помни кои са.
1 Даниела (Манол) и Мартин– големи образи
3 Наталия обаче май се радваше на една идея повече одобрение, тъй като остана по спомени втора на финала. В паметта  на хората обаче по-скоро фигурират първите 2ма.
4 Иванина беше пък по-малко харесвана от нея, но по-запомняща се
5 Умберто и Скобара
За мен пък може би само Влади и Виолета донякъде ми бяха фаворити, но мисля че са напълно забравени. По- скоро се помни Петър-скинарчето от трибуна Бесика, което тормозеше една напълно невинна турска лелка и разправяше как мрази циганите и как никога няма да бъде с циганка Докато ухажваше една чиста арийка от Столипиново, която се представяше за българка. Сега тоя е шеф на фен клуба на Локо, прочу се и дава интервюта по разни чужди телевизии, снимащи най-фашистката агитка в ЕС. Изгората пък му е съпруга на бившия капитан на Ботев – Лъчо Балтанов. Тя разправяше, че я привличат предимно футболисти и ЛБ е третият известен на обществото след Теодор Скорчев и забравих кой още.

Big Brother Family – тук трябва да решиш дали да номинираш участниците като семейства или поотделно-общо 30.
Сезонът беше страшен цирк и са се изписвали безчет страници във форума. Ели и Веселин Кузмови са задължителни, като победители.
Корнелия и Христо Трифонови бяха запомнящи се и може би донякъде харесвани от някои люде, но и недолюбвани.
На мен  Ванеса и Цветелин Цветанови и Радка и Чавдар Каменарови най ми допаднаха като семейства.
Изпитвах съжаление и в по-малка степен симпатия към Сашка Чипева и Давид Качанов. Качанови и Чипеви бяха сред най-обсъжданите и противоречиви семейства, ама сам се сещаш какво означава това – зрителите са на страната на някой от двамата съпрузи в безбройните семейни конфликти...

Big Brother 2015 – най-претупаният, кратък и евтин сезон
Изчел съм темите за сезона във форума
Препоръчвам да добавиш единствено Никита Джонсън.
Аз бях може би за Пламен Димитров - 8-мо място, но харесвах и Никита, и Братухчев.
Към Анита Болярова имаше някакво одобрение си спомням.
Макар да завърши 2ри - Кирил (и останалите 2-ма „потнЯци“) се радваше на всеобщо неодобрение тук.

Към анкетата за ББ може да се вкл. Лестер. Участва само в ол старс, ама взе чче спечели. Посредствено участие, не знам как са го взели въобще. В ББ Хърватия преди бил 2ри. Мистерия...

Към анкетата за ВИП-а може да се вкл. русата Златка например– 2 пъти участничка в Мост Уонтед. Не мога да кажа, че се е представила зле 1-вия път, напротив. Втората й изява може да е била запомняща се, все пак е била с Джийзъса в къщата. Единственият сезон, който не съм гледал, е този.

И 2-мата не са били участници в "редовен" сезон на ББ България или ВИП Брадър България.[/spoler]

# 541
Как се прави скрит текст?

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 13:54 от Mama xxl

# 542
Как се прави скрит текст?

Когато пишеш поста, избираш 'скрит текст' от менюто горе и пишеш между таговете.
Или си пишеш таговете на ръка и пак пишеш между тях.

[ spoiler] [ /spoiler]

Само че в горните два тага съм слижила по един спейс веднага след [ , за да ги виждаш.
За да работят таговете, трябва да се изтрие.

Аз от Брадъра бих номинирала само тези, които помня, без да се налага да ги търся:
Скрит текст:
Здравко, жена му, Зара, Зейнеб, Тишо, Найден, Стойка, тризначките, Пацо, Пеньо, Хубавата Елена, мъжа ѝ Миро, Мариян фризьора, Боби ръгбиста, Лиляна, Гаро, Никита, Аделина Банакиева и Кузмови.

Няма да са толкова много от Биг Брадъра за анкетата. По-ското при ВИП-а ще е голямата лудница.

# 543
Благодаря, Врабец!
Ето ги моите предложения за най-запомнящи се брадъри, не знам дали ще ги докарам до 49. Най-харесвани не бих казала, по атракция в сезона им ги избирам за анкетата, също да са били активни в играта.
Скрит текст:
Здравко, Димитър, Нед, Стойка, Зара, Алиджан, Гроши, Тихомир, Анелия - първи сезон. (На Здравко жена му беше във ВИП брадър, пропускам я за сегашната анкета. Мел,  освен че беше открито бисексуална и за времето си това само по себе си беше скандално по тв, в самата игра беше един ленив пасивен участник, затова я пропускам.)
Втори сезон: Миро, Мъро, Елена, ух бре Недялко, Лео, бат Сали.
Трети сезон: Вяра, Надежда и Любов (обща номинация, като триглав змей!), Пацо (Панайот), Пеньо, Лили, Борислав, Вили, Светлана (пушеше адски много през цялото време преди и след раждането на бебето й, мен това ме потресе, а не че забременяла от друг по време на брака си.) Гаро беше приятен, помня го и визуално, но не помня твърде от играта му. Ако не стигна 49 имена, го пиша и него, защото изобщо го помня.
Сезон четири: тук победителят го пропускам, Филип, Наталия, Даниела, Иванина, Денислав.
Пети сезон: Аделина Банакиева, Никита.
От първи сезон на All Stars - нито един. Интересните вече съм ги номинирала, победителят беше като придатък на Нед от първия брадър, нищо отделно не показа.
Втори сезон на All Stars: Мис Пенка, Джейсън Брад Люис. Другите атракции от сезона ще номинирам в анкетата за ВИП брадър.
Трети сезон: Петя Буюклиева и Емо Каменов. ВИП брадърите ще номинирам отделно.
Четвърти сезон: Боби от Къртицата. Изложи се забележително, опитвайки се да компрометира Евгени Минчев.
Most Wanted 2017: Людмила Захажаева (във ВИП няма да я номинирам, там тя беше гост), Динко, Дебора, Нордел.
Most Wanted 2018: Стоян Роянов Я-я, Благой Георгиев, Цецо Андреев.
Ако ще е по-лесно за обработка, мога да редактирам в списък само с имена и номерация без да се обяснявам?

# 544
Охх ББ... най-запомнящ за мен беше 1ви сезон с Нед, Зара, Гроши и Здравко, Стойка Пипирудата. После сезона с тризначките, Панайот (с него сме може да се каже от 1 град), Пеньо/Пепи!?. Помня сезона с Никите, че много тормоз изяде там от един олихофрен Кирил, другите са ми малко мъгла. Ааа 2ри сезон с Миро ревльото, Мъро фризьора и Елена. От Випа най много ми хареса сезона с участието на Преслава и Гъмов, да не забравяме и сезона с Десиславa и Азис.

# 545
Найден, Зара, Здравко.

# 546
  • София
Участници, които помня от Big Brother: Зара, Найден, Здравко, Зейнеб Маджурова, Тихомир (сезон 1), Елена, Миро и Мариан, Лео Бианки (сезон 2), Панайот, Пеньо, тризначките Вяра, Надежда и Любов (сезон 3), Иванина (двойничка на Емилия), Георги, Наталия (сезон 4), Ели Владкова (Кузмова по времето на Big Brother Family). От VIP Brother и All Stars: Константин, Райна, Азис, Катето Евро, Маги Желязкова (сега - Сидерова), Десислава, Христина (съпруга на Здравко), Венета Райкова, Аня Пенчева, Петя Дикова, Ицо Хазарта, Ивайла Бакалова, Божидара Бакалова (знам, че и двете след това участваха в други риалитита), Део, Мария Гроздева, Софи Маринова, Преслава, Светлана Гущерова, Моника Валериева, Люси Иларионов, Люси Дяковска, Къци Вампцаров, Фънки, Луна, Миглена Каканашева (също участвала в друго риалити), Мария, Шеф Петров, Енджи Касабие, Евгени Минчев, Ваня Червенкова, Петко и Яна Димитрови, Божана Кацарова, Папи Ханс, Мира Добрева, Кристина Патрашкова, Златка Райкова, Златка Димитрова, Благой Георгиев... има и други, но тези са първите, за които се сещам.

# 547
А тези Most Wanted сезони към нормалния Брадър ли ще ги броим или към ВИП-а?
Защото и аз искам да включа в списъка Стоян Роянов, а също и Джино, но той не помня в каква разновидност на Брадъра се появи.

# 548
  • София
Всичко слагайте тук към Биг Брадъра, защото ВИП Брадъра има много сезони и нека са само те, без други формати и участници...

# 549
А тези Most Wanted сезони към нормалния Брадър ли ще ги броим или към ВИП-а?
Защото и аз искам да включа в списъка Стоян Роянов, а също и Джино, но той не помня в каква разновидност на Брадъра се появи.
Стоян Роянов - Most Wanted 2018. Джино е бил във ВИП брадър, бил е и в Most Wanted 2017.
Аз разбрах, че ВИП Брадър ще е в отделна анкета, а Фемили изобщо не участва. Другите са заедно.

# 550
  • София
Оказва се, че не съм гледала явно четвърти сезон, или поне никой не помня от него. В първия и аз бях за Здравко.

# 551
  • София
Vip Brother Ицо хазарта, Део и Милко Калайджиев.

# 552
Vip Brother Ицо хазарта, Део и Милко Калайджиев.

Това го помня! Много беше весело и тогава, сега също се разсмях 🙂 Благодаря за линка!

# 553
  • София
Кузмови ако са участвали само във 'фемили' изданието няма да ги включвам в анкетата.
Също няма да включвам представители на ВИП Брадър, които са участвали в други 'ол старс/най-исканите' формати.
От други реалита (МШ, Ферма и т.н.) може, но да са направили значителна роля/впечатление, да, ще бъдат включени, а и вече съм селектирал такива.
Но ВИП Брадър участник ще участва в селекцията само за ВИП Брадър. Има ли името ВИП, автоматично отива в по-следващата анкета.
Благодря за помощта, до тук съм селектирал 39 имена, които се повтарят повече от веднъж + няколко единични от допълнителните формати (Ол Старс/Най-желаните).
Остава да си избера още 10 от вече фигуриращите само веднъж.

# 554
Кузмови ако са участвали само във 'фемили' изданието няма да ги включвам в анкетата.
След развода им Ели участва вече сама в All Stars няколко години по-късно. Тогава беше с доста променена визия и имаше прическа първи номер с машината.

Но лично на мен не ми направи кой знае какво впечатление тогава.

Общи условия

Активация на акаунт