Отговори
# 75
Юлиян е изключително подготвен атлет и се беше объркал, че е отишъл в предаване, където с битки на терена ще може да спечели. Освен това е треньор и успяваше така да организира и да надъха, и да нареди съотборниците си, че колкото и да не се понасят между битките, на терена излизаха и побеждаваха, без значение в каква конфигурация играят.
Но и много говореше. Явно още на място, по време на снимките, е имало търкания с екипа, не само с негo. Даже един от конкурентите му в предаването - Веселин, разказваше, как се е карал на екипа, че нямат предпазни средства. Та Юлиян го излъчваха в една светлина на женомразец, лош човек и т.н. А той пък им даваше поводи, като пускаше реплики от рода на това, че негова съотборничка се е отпуснала и се е ояла, и отслабва в битките (самата тя го призна след това като факт и оцени мотивацията от Юлиян).
Освен това Юлиян е и много умен и хитър в игрите, и там, където не му стигаха силите, успяваше и с тактика да спечели.
И явно продуцентите са осъзнали в един момент, че вероятността той да вземе парите е повече от голяма (беше на финал с още двама), и в последната минута на продълженията измисилха финалът да бъде с смс-и от публиката. Съответно там вече как така той не спечели, не стана ясно, но се отприщи голямо недовослтво срещу тупаревци.

# 76
Ами гледай сезона, много си изпуснала. Няма как да ти се разкаже с 2 изречения

# 77
Вижте това циркулира из нета напоследък. Не знам да колко е вярно и това имах в предвид като казах за Александра. Гледам някой го пуснал в съседна тема.

“Неприятният глас на "Виб Брадър", Радо Тушев е написал следното за Алекс Сърчаджиева:
Цитат
"Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно.

Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък.

Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само.

Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-добрата!"

В пълния текст пишеше че е наричана грозна и дежела, за това цитата завършва така. Но не го вииждам...., Трябва да видя къде го четох.

# 78
Аз го пуснах пет поста по-назад.
Но не го виждам на профила на Тушев, няма го и като скрийншот на сайта, който го цитира, така че дали го е написал, дали не е...

# 79
Извинявам се, че от телефона го пуснах и ми стана сложно да се обеснявам. Видях че и в другата тема комнетирали хората. Значи ти си го пуснала пълния....Аз пак не съм видяла. Някои мнения не ми се появат. После след 2-3 дена ако се върна назад, с изненада установявам колко нещо е изписано по между.  Извинявам се още веднъж.  Не знам дали е истина, но много долно ако е.

# 80
Може този пост да е видим само за приятели, не за всички. А пък да е тръгнал към медиите от някой "приятел" със скрийншот

# 81
Може, но е отвратително. Дано Тодор успее да направи нещо, което много ме съмнява. Но да му пожелаем успех.

# 82
  • София
Дона,
все още имаш възможност да ги гледаш и двата сезона. Заслужават си.
Първи сезон бе по-добър, поне за мен. Втори сезон бе по-добър само в един аспект, жените участнички.
Специално за Юлиян понеже питаш. Най-обсъжданата личност. За добро или зло, все е в устите на хората. Нищо чудно и през третия сезон пак за него да се пише основно. Няма как да разкажа накратко за него, то просто трябва да се гледа. Изключителен атлет и играч с главно 'И' Лично за мен като комплексност в игрите от всичко което съм гледал през годините само за Ники Мартинов се сещам да е на неговото ниво, но не искам да ги сравнявам. Има разлика в годините, а и игрите са различни за самите формати.
Юлиян освен номер 1 в игрите, бе цепнат в устата и настрои жените срещу себе си и все го гонеха, а той все се завръщаше и завръщаше. Две племена се опитваха да го съборят и изхвърлят от формата, ама греди. Simple Smile Бе и голям мотиватор. Роберта (най-силната жена в сезон 1) го оцени подобаващо и това е достатъчно.
И направи два гениални хода в стил американския Сървайвър, като зъл герой/стратег. Първо елиминира Георги, а малко преди финала и Пламен (най-сериозния си опонент в сезона поне според мен) с нож в гърба на съвет, без да са го очаквали (то донякъде и широката публика бе шокирана) и така им идваше от нищото, че после на дуела не можеха да се съберат и психологически рухнаха и двамата.
Обвиняват Юлиян, че всъщност не бил никакъв стратег, защото настройвал хората срещу себе си и вътре във формата и зрителите зад екраните. Да, ама това не е Сървайвър и се знаеше, че с игри се побеждава и не може да си тръгнеш след съвет директно. Така че той просто е бил себе си, отлично подготвен физически и психологически. Превърна се и в любимец на хората. Да, много го мразят ама тройно повече го обичат. Когато загуби скандално подправения вот (или бот вот) в полза на Добрин фейсбука експлодира. Аз така реакция не помня да е имало някога. Темата тук също лудна, знам защото аз пишех адски много тогава в негова защита и си изписах пръстите буквално. И не бях само аз. Болшинството от тукашните ветерани бяха същите, оставиха си душата в темата, но ограбиха го много долно.
Какво имам предвид. Знаели са, че победителя ще се определи чрез финална игра. Но малко преди самия финал от продукцията решават да променят условието и от зрителите да се определи кой ще спечели. По този начин съдбата му бе определена. А самата финална игра между тримата финалисти (в която отпада един и за големия финал остават двама) бе отложена и играна в едно поле и бе преигравана 3 пъти, докато не се стигне до желания от продукцията резултат. Веско да отпадне, защото Юлиян бе необходим на големия финал за рейтинг, а там естествено ''доброто момче'' Добринчо му подариха победата. В две от тези игри Юлиян е печелил, ние видяхме варианта в който Добрин спечели, а Юлиян остана втори. Самата игра бе направена като за Добрин, защото бе изключително тежка физически, но най-слабия като килограми от тримата Юлиян водеше до последно преди някакъв изсмислен флипер да го катурне от победата, не че това имаше значение за крайния резултат.
В старата тема за сезон 1 в секция 'Телевизия' Смайли бе пуснала две анкети. Преди финалната седмица (те си стоят темите и анкетите може да ги намериш) и след финала. И в двете анкети Юлиян спечели със смазващо превъзходство над останалите (нещо като Хепи Ванче в анкетите ми за Фермата, но го умножи х 2), същото бе съотношението и във фейсбук и инстаграм. От всички мои приятели, колеги и роднини, които следяха сезона, всички до един бяха за Юлиян. И кажи ми после как така Добрин спечели никой не знае. Grinning

# 83
. А самата финална игра между тримата финалисти (в която отпада един и за големия финал остават двама) бе отложена и играна в едно поле и бе преигравана 3 пъти, докато не се стигне до желания от продукцията резултат. В две от тези игри Юлиян е печелил, ние видяхме варианта в който Добрин спечели, а Юлиян остана втори.

Може ли да попитам откъде идва тая информация?

# 84
  • Другата България
От други участници.
И от самия финал.
Видно е къде беше - не на морето.
А в полето.

# 85
Те за това и всички на финала в студиото бяха отегчени, одрямани, нямаше живец...Дано Тошко има силите да се пребори. Трябва да има възмездие.

# 86
  • Sofia
Скрит текст:
Дона,
все още имаш възможност да ги гледаш и двата сезона. Заслужават си.
Първи сезон бе по-добър, поне за мен. Втори сезон бе по-добър само в един аспект, жените участнички.
Специално за Юлиян понеже питаш. Най-обсъжданата личност. За добро или зло, все е в устите на хората. Нищо чудно и през третия сезон пак за него да се пише основно. Няма как да разкажа накратко за него, то просто трябва да се гледа. Изключителен атлет и играч с главно 'И' Лично за мен като комплексност в игрите от всичко което съм гледал през годините само за Ники Мартинов се сещам да е на неговото ниво, но не искам да ги сравнявам. Има разлика в годините, а и игрите са различни за самите формати.
Юлиян освен номер 1 в игрите, бе цепнат в устата и настрои жените срещу себе си и все го гонеха, а той все се завръщаше и завръщаше. Две племена се опитваха да го съборят и изхвърлят от формата, ама греди. Simple Smile Бе и голям мотиватор. Роберта (най-силната жена в сезон 1) го оцени подобаващо и това е достатъчно.
И направи два гениални хода в стил американския Сървайвър, като зъл герой/стратег. Първо елиминира Георги, а малко преди финала и Пламен (най-сериозния си опонент в сезона поне според мен) с нож в гърба на съвет, без да са го очаквали (то донякъде и широката публика бе шокирана) и така им идваше от нищото, че после на дуела не можеха да се съберат и психологически рухнаха и двамата.
Обвиняват Юлиян, че всъщност не бил никакъв стратег, защото настройвал хората срещу себе си и вътре във формата и зрителите зад екраните. Да, ама това не е Сървайвър и се знаеше, че с игри се побеждава и не може да си тръгнеш след съвет директно. Така че той просто е бил себе си, отлично подготвен физически и психологически. Превърна се и в любимец на хората. Да, много го мразят ама тройно повече го обичат. Когато загуби скандално подправения вот (или бот вот) в полза на Добрин фейсбука експлодира. Аз така реакция не помня да е имало някога. Темата тук също лудна, знам защото аз пишех адски много тогава в негова защита и си изписах пръстите буквално. И не бях само аз. Болшинството от тукашните ветерани бяха същите, оставиха си душата в темата, но ограбиха го много долно.
Какво имам предвид. Знаели са, че победителя ще се определи чрез финална игра. Но малко преди самия финал от продукцията решават да променят условието и от зрителите да се определи кой ще спечели. По този начин съдбата му бе определена. А самата финална игра между тримата финалисти (в която отпада един и за големия финал остават двама) бе отложена и играна в едно поле и бе преигравана 3 пъти, докато не се стигне до желания от продукцията резултат. Веско да отпадне, защото Юлиян бе необходим на големия финал за рейтинг, а там естествено ''доброто момче'' Добринчо му подариха победата. В две от тези игри Юлиян е печелил, ние видяхме варианта в който Добрин спечели, а Юлиян остана втори. Самата игра бе направена като за Добрин, защото бе изключително тежка физически, но най-слабия като килограми от тримата Юлиян водеше до последно преди някакъв изсмислен флипер да го катурне от победата, не че това имаше значение за крайния резултат.
В старата тема за сезон 1 в секция 'Телевизия' Смайли бе пуснала две анкети. Преди финалната седмица (те си стоят темите и анкетите може да ги намериш) и след финала. И в двете анкети Юлиян спечели със смазващо превъзходство над останалите (нещо като Хепи Ванче в анкетите ми за Фермата, но го умножи х 2), същото бе съотношението и във фейсбук и инстаграм. От всички мои приятели, колеги и роднини, които следяха сезона, всички до един бяха за Юлиян. И кажи ми после как така Добрин спечели никой не знае. Grinning
Това със сигурност ли го знаеш?Защото аз чух,че в нито една от игрите не е бил победител той,а Веско е печелил първите два пъти.

# 87
От други участници.
И от самия финал.
Видно е къде беше - не на морето.
А в полето.

Просто е странно, че искат да съдят Тошко за това, че издава информация, а други участници свободно разказват как се е развил (фалшифицирал) финалът. Загубилите Веско и Юлиян имат ли причина да крият измамата? Какво ги спира да разкажат и дори съдят продукцията?
Това че финалът се извърши в полето единствено означава, че е извършен в полето по-късно, а не че се е играл три пъти. Не ме разбирайте погрешно, не се заяждам, просто ми е интересно как изтичат разни истории и версии, а двамата измамени Веселин и Юлиян продължават напред все едно нищо не се е случило.

# 88
  • София
Юлиян бе писал пост в инста и фейсбука, а и други го потвърдиха (не официално разбира се), че в две от трите игри е победил той. Веско никога не е бил победител. Самият Веско между другото бе един от малкото, които твърдо застанаха зад Юлиян на финала, защото много добре е знаел каква пародия ни поднесоха, а и той съшо обра пешкира Тупаревски.

# 89
Дяволо, много благодаря за подробния разказ! На Врабец също.
Това, което разказваш, е скандално и не знам как не им отнемат лиценза на нашите. Да променяш правилата в движение, да преиграваш състезание...наистина съм без думи.

Аз започнах втори сезон покрай една снимка на Катя и Николай и разказ на моя приятелка за тях в играта, изгледала съм някаква част от сезона, мисля да го довърша. После ще изгледам първи и ще изчета темите.

Общи условия

Активация на акаунт