Отговори
# 105
  • София
Изгледах всички лайвове на Димитър ''Гуспата'' с участниците в Максимал предизвикателството този Април и ще споделя някои неща, които се разбраха за играта, а не се обявени никъде като правила.
До тук лайвове имаше по ред на участието с:
Веско Панчев от ИВ1, Красимира от Фермата 5, Красимир от Фермата 5, Ваня и Жени Джаферович от Сървайвър, Сюзън от ИВ2 и Милен - победителят от ИВ2.
Най-приятно впечатление до тук ми остави Милен. Подготвен, знаеше за всеки по нещо и с хубав изказ. От останалите видях едно масово непознаване на материята и конкуренцията, което не ми направи добро впечатление. Ваня и Жени бяха свежи, но заобиколиха някои важни въпроси (Митко не им зададе други) и се лигавеха доста. Веско и Сюзън ми харесаха също, но в по-малка степен. Красимира беше Ок, но общо взето изцяло положителни отзиви имам само за лайфа с Милен, който се получи най-добре според мен от всичките до тук.

И така това което се разбра за формата

* Състезанието ще се проведе в края на Април, а епизодите ще започнат да се излъчват онлайн месец, месец и половина по-късно.

* Първата игра ще е отборна (по двойки) и от нея ще зависи, кой срещу коя двойка ще се изправи в 1 кръг от пресявката. Двойката победител ще се изправи срещу последните, вторите със седмите, третите с шестите и четвъртите срещу петите. Ще има по три битки на дуел и ще се трупат точки. Жена срещу жена, мъж срещу мъж и двойка срещу двойка.

* Първата двойка, която ще отпадне от състезанието ще е чак след общо 5 проведени битки. И дори след отпадането си ще има шанс на реванш в нова битка. Ако и там загуби отива в съвета.

* Четири двойки ще продължат директно във финалния етап и четири двойки ще отпаднат, но след това две от четирите отпаднали двойки ще имат шанс да се завърнат в предизвикателството и реално след първата фаза само две двойки ще отидат в съвета, а шест ще продължат напред във втория кръг.

# 106
Само дано битките да са хубави и да си заслужават гледането. А не да гледаме поредното рециклиране на колчетата и въжетата от Сървайвър.

Аз сега гледам за пореден път Под прикритие и за пореден път четвърти сезон не мога да го преглътна. Толкова е безумен и безмислен, и измислен, и какво ли не, че не знам, как въобще се седнали да го правят. И на кой му хрумна, че Ваня Щерева, Куката и режисьора са способни да измислят сценарий на нивото на предните сезони.

# 107
Здравейте, не съм видяла, че има нова тема Simple Smile Гласувах за Николай, естествено.
Имам следния въпрос - на мястото на Травъл Ченъл имам нов канал travelxp, a на мястото на покойния Файн ливинг имам канал наречен Luxe and life; питам се дали тези промени са при всички планове (или е нещо случайно и временно, като например промоция на нов канал) и дали Травъл също изчезна окончателно?

# 108
  • София
Аз съм на Виваком и имам Травъл чанъл, но в друга тема споделиха, че май при А1 са оставили само HD версията на канала (на друга позиция) и който не плаща за HD-тата, го няма.

# 109
На този нов канал travelxp също пише, че е hd (аз не различавам, така че не мога да кажа дали е вярно). Не че е лош, дават интересни неща, но ако се окаже, че е реклама, ще ми изчезне след 1-2 седмици, а това е неприятно.
От другия май ще ми липсват само предаванията с Джош Гейтс. Гледах и Странни храни, и Загадки в музея, но непрекъснато повтарят едно и също... Не че тези на Джош не са повторения - май само това за странните места по света има нови епизоди...

# 110
Здравейте, не съм видяла, че има нова тема Simple Smile Гласувах за Николай, естествено.
Имам следния въпрос - на мястото на Травъл Ченъл имам нов канал travelxp, a на мястото на покойния Файн ливинг имам канал наречен Luxe and life; питам се дали тези промени са при всички планове (или е нещо случайно и временно, като например промоция на нов канал) и дали Травъл също изчезна окончателно?

Хмм, кой беше твоят оператор? При Виваком няма такива промени. Тук си го има Travel Channel, а на мястото нa Fine Living няма нищо

# 111
A1. Сигурно някъде на сайта им има информация за тези промени, но никога не съм проверявала и не ми се занимава да търся.

# 112
Аз го проверих в сайта, но не са си актуализирали инфото, хахахаха https://www.a1.bg/tv-kanali

# 113
А със "Смени жената" какво стана?

Няма да има "Смени жената" поне в близките месеци, както и "Hell's Kitchen"

Пролетната схема на БТВ е:
Понеделник:
20.00-21.00 Безмилостен град
21.00-22.30 Белези
22.30-23.30 Шоуто на Цитиридис

Вторник и Сряда:
21.00-22.30 Мастършеф

Четвъртък:
21.00-22.30 Бригада Нов дом

Петък:
21.00-22.30 Съни Бийч

Пролетната схема на Nova е:
Понеделник:
20:00-23:00 - "Като две капки вода"

Вторник, Сряда и Четвъртък:
20:00-21:00 - "Откраднат живот"
21:00-22:30 - "Един за друг"
22:30-23:00 - "Братя"

Петък:
20:00-21:00 - "Кошмари в кухнята"
21:00-22:00 - "All Inclusive"
22:00-23:00 - "Оперативна група"

Това е в сила от 22 февруари. Като на 20 и 21 февруари (събота и неделя) ще са първите два епизода на "Един за друг" от 20.00 ч.

# 114
  • София
Благодаря за полезната информация. Просто имам някакъв спомен, че имаше някакви заснети епизоди, но явно недостатъчно за нов сезон.
 Хелс Китчън изобщо няма да ми липсва.
 Много съм изненадана, че все пак ще има "Един за друг". Харесвам го, но пък нямаше никакви реклами и индикации.
 По принцип гледам първо НОВА и после онлайн БТВ, защота вторите си качват по-бързо в интернет продукциите.
  Бригада нов дом не е моят тип предаване( иначи си му е супер идеята) може би от българските предавания и сериали само него няма да следя.

# 115
Една статия за тв продукциите тази пролет.
https://webcafe.bg/gradat/nastaplenieto-na-balgarskite-seriali-b … adnat-zhivot.html

"Белези" ще е по час и половина 😳 и всяка "серия" ще е с нов режисьор.

И отново същото недомислие - "жива ли е Лора", а в същото време "отново ще видим Йоанна Темелкова"... 🙄

И за десерт 😉:
Скрит текст:

Калиии, липсваш! 🙁

# 116
Охоо, Юлката Simple Smile Дали е стара тази снимка? Нали залите бяха затворени.

На мен Бригада нов дом ми харесва като цяло и си го гледам. Но всеки път, когато е готов ремонтът, се чудя от предаването далтонисти ли са или работят с материали, които са залежали по складовете и им ги подаряват. Още една шахматна бяна в оранжево и ще получа главоболие вече.

# 117
  • Другата България
Една статия за тв продукциите тази пролет.
https://webcafe.bg/gradat/nastaplenieto-na-balgarskite-seriali-b … adnat-zhivot.html

"Белези" ще е по час и половина 😳 и всяка "серия" ще е с нов режисьор.

И отново същото недомислие - "жива ли е Лора", а в същото време "отново ще видим Йоанна Темелкова"... 🙄

И за десерт 😉:
Скрит текст:

Калиии, липсваш! 🙁
Аз му се бях наканила на "Белези", но след като видях продължителността на епизодите може и да размисля. То е ясно, че ще има и време за реклами, ама все пак....поне е само в понеделник, доколкото видях. Ще му дам шанс де, ако ми допадне, ще го гледам. ОЖ и "Братя" са ясни, а за Лора беше ясно, че е жива, толкова очеизвадно, че повече няма накъде, то интригата сега ще е около нея и чие е бебето. С нетърпение го чакам, добре, че не го отложиха за есента. Кали хич да не се ослушва, а да се явява на хоризонта, аз съм ѝ приготвила една снимка на екрана на лаптопа си, по-късно ще я кача.

Луда фенка, от най-лудите!
Та Кали, стягай се, че пак ще трябва да ги нищим нашите герои, а къде на друго място, ако не тук?

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 15:32 от Merri_An

# 118
  • София
Така от всичко това, което бе официално публикувано за пролетната програмна схема на БТВ и Нова аз ще гледам следното:

1. Един за друг - сезон 2
2. Откраднат живот - финален 11 сезон
3. Белези - 1 сезон
4. Братя - 2 сезон (като една от задачите ми е да изгледам 1 сезон дотогава, уфф)
5. Съни Бийч - 1 сезон (рибут, хаха)
6. Ол Инклузив - 3 сезон
7. Оперативна група - 1 сезон

т.е. две предавания на БТВ и цели 5 на Нова.
Не че едните са ми по-любими, просто за пореден път имат по-добрата политика и предавания.

# 119
  • Другата България
Ама ти още ли не си изгледал първи???
Хайде де, то не остана, през февруари четох, че ще стартира втория.
По 25 минути са епизодите, като ги завъртиш, няма да усетиш кога ще са минали, то е зарибяващо.
И Врабчо щеше да ги гледа като свърши сезона, и тя не казва нищо по въпроса....Heart
Хайде, че искам да си коментираме и тук, аз пиша и в темата, ама тук някак мога да се отпусна повече.

Да, и аз както казах ще отпочна "Белезите", ако ми допадне, и тях ще ги дрънкаме.
А какво значи финален сезон на ОЖ?
Тоест, последен сезон, така ли да го разбирам?
Хммм, интересно, ако е така...

Общи условия

Активация на акаунт