Отговори
# 135
  • Другата България
За "Белези" има тема, ама тегаво върви, но пък и сериала не е започнал.
За "Оперативна група" все още няма, предполагам, ще се навие някой.

# 136
Ей, много се радвам, че ще има нещо полицейско и то с Вергов Heart Eyes 💞 Мислех, че ще е някое ново побългарено риалити.

Само дано не се окаже разочарование като "Дяволското гърло" с Владо.

# 137
Е браво!
Доцент Банков главно действащо лице, и ти да се чудиш!
Ще ти дърпам ушите!
Това е, сериала с Вергов, ако не се лъжа 13 епизода ще е.
Ето:
https://kafene.bg/%D1%8E%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D0%B5%D1 … 0%B8%D0%BB%D0%BC/
Отивам да се срамувам в ъгъла Joy Еххх, доцент Банков!
Това със сигурност ще го гледам, надявам се да са пипнали сценария, иска ми се някое завъртяно разследване

# 138
  • Другата България
Ей, много се радвам, че ще има нещо полицейско и то с Вергов Heart Eyes 💞 Мислех, че ще е някое ново побългарено риалити.

Само дано не се окаже разочарование като "Дяволското гърло" с Владо.
Христо Петков се справи блестящо в "Дяволското гърло", аз и на него залагам.

# 139
На мен по-скоро като разследване и сюжет не ми беше интересно. Аз и много време го чаках, нали го бяха отложили заради магърдичовото РПУ. Вече тропках от нетърпение и то така става, като тръгнеш с голямата кошница.

Сега ще чакам българските "Престъпни намерения". 😁

# 140
Сега ще чакам българските "Престъпни намерения". 😁

Мхм, някъде към 2050-а година, когато Холивуд се пенсионира Joy
Честно казано, не мисля че можем да докараме сериал на това ниво, но пък нека ни крепи надеждата.

# 141
Ники Илиев няма ли да успее? Stuck Out Tongue Winking Eye

А дали е скъпо да се екеанизира някой трилър или криминален роман? Да се купят права, имам предвид. Има сума прилични книги, с идеи за случаи и разследвания.
Гледайте колко сериали има само по Фокс крайм и Епик драма например. Една голяма част са по разни кримки. Нашите продуценти спят.
Ама като не се сещат да ме питат Rolling Eyes

# 142
Еххх, аз си чаках Хелса с нетърпение и Ягодовата луна... Ама уви. Confused

# 143
Мери, ти си виновна, да знаеш! Stuck Out Tongue
Гледам десета серия на "Братя", вчера го започнах.
Те бързо вървят, каквито са кратички.

# 144
  • Другата България
Мери, ти си виновна, да знаеш! Stuck Out Tongue
Гледам десета серия на "Братя", вчера го започнах.
Те бързо вървят, каквито са кратички.
Joy Естествено, че съм аз, кой друг!
Съгласна, и доволна, най-накрая!
Аз ти казах, че бързо вървят, и са зарибяващи.
Значи за ден - два десет епизода, те общо бяха около 50 мисля, ти за една седмица ще го завъртиш!
Очаквам мнение и впечатления.
И Фнимавай какво ще кажеш!

# 145

Дотук - добре! Героинята на Йоана Темелкова ми е малко смотана, ама сигурно такава им трябва за развитието на историята. Иначе всичко друго засега добре им се получава.

# 146
  • Другата България

Дотук - добре! Героинята на Йоана Темелкова ми е малко смотана, ама сигурно такава им трябва за развитието на историята. Иначе всичко друго засега добре им се получава.
Тя си остава смотана докрай, и по-смотана ще стане, само гледай.
Тя е и най-обсъждания персонаж в темата, мнението ти съвпада с това на 99% от пишещите там.
И с моето също, естествено.
А Влади?
Ах, Влади....Heart

# 147
Ами Влади... бива Sunglasses Хубаво е като има нови лица на тИлИвизора, че някои от популярните актьори вече са ни станали като част от интериора.

# 148
  • Другата България
Да, фурор направи това ново лице, от нищото се появи и ей на, след един месец вече се започват снимки на нов сезон. А съм сигурна, че първоначално не е бил предвиден такъв.
Хайде гледай, и пак ще те питам след няколко дни.

Дяволо и той да започва, да не се бави.

Като заговорихме за нови лица, аз съм писала де, но пак да кажа - за мен откритие и ново лице е и Христина Джурова. Искра Донова и Стойо Мирков също много ми допадат като актьори в сериала, "влезли" са перфектно в ролите си.
Естествено, Деляна Хаджиянкова е , аз и в "Дяволското гърло" не я харесвах.

# 149
На мен дотук всички ми допадат като игра - вече имам персонажи, които харесвам и такива, които ме дразнят. Значи добре си играят ролите.
Аз имам малко по-генерален проблем с нашите актриси и по-точно с тези, които трябва да минават за фаталните красавици (не само в този сериал). Искра Донова, Йоана Темелкова, пък да не говорим за Силвия Петкова или Теодора Духовникова. Толкова красиви, даже прелестни физиономии се разхождат по театрите и по екрана, кой ги нарочи тези точно...

Общи условия

Активация на акаунт