Отговори
# 300
  • София
Аз всичко си доглеждах с предното бебе, макар и на запис. Свободното време за това го използвах. 😂

# 301
  • София
Колко хубаво! Леко да минава всичко! 🥰
Юлиян е Лъв, да. Големият ми син го харесваше и по тази причина, че е като него.

# 302
Аз много не си падам по тълкуването по зодии, а и повечето качества, които се приписват на зодиите, са универсални за хората и те съответно се припознават. Обаче описанието на моята зодия така зловещо съвпада с характера ми, че може и затова да отричам нещата, хахах.

Предаването с Емо Чолаков ме разтоварваше предния сезон, затова ще го гледам пак. По едно време личните драми взеха да превземат ефирното време, та гледах от средата нататък, но пък игрите бяха разнообразни.

# 303
  • София
Разнообразни, ама като гледам рекламата пак някакво състезание с коли... 🙄 Дано поне останалите игри да не се припокриват с тези от миналата година.

# 304
И  Откраднат живот щели да пускат -финала бил. Някъде от 20 февруари мисля пишеше, не го твърдя със сигурност или 28 , ама този месец ще е .

# 305
Новият участник в MR:
Скрит текст:

Анка:
Скрит текст:

Юли:
Скрит текст:

# 306
  • Другата България
Кой е този Станислав?

# 307
Някакъв от "Фермата".

# 308
  • Другата България
А, това е сезона, който пропуснах заради сезон 1 на ИВ.
Затова не ми е познат този.
Ясно.
Благодаря, Билянка.Heart

# 309
И аз не го знам този участник. Ама като не съм гледала и една минута от Фермата, няма и откъде да го знам Stuck Out Tongue Winking Eye

Анка дали не е прекалила с филтрите... Сигурно и сама няма да се познае на тези снимки.

Аз приключих с "Братя"! Успях да се вместя преди началото на втория сезон. Като се гледат така сериите накуп, общо взето си личи откъде нататък са решили да има втори сезон и са спрели да разплитат нишките, а са започнали завръзката за втория.
Мери, едно е сигурно - с теб за мъже няма да се избием Joy Хич не съм впечатлена от Владо Михайлов като мъж и като визия. Вероятно заради това, че близо десетилетие се нагледах на този северноафрикански "чар" - барабар с подходящата гелосана прическа. Но пък като актьор го бива и затова ми хареса във филма.
Калин Врачански адски много ме изнедада. Досега винаги е бил "Калин Врачански в ролята на Калин Врачански" и сега за първи път успява да ме убеди в роля. Супер! Още много актьори открих и преоткрих - Тодор Танчев, Искра Донова, Леарт Докле, Стела Ганчева и особено хлапетата.
Полицаят Калин явно е трябвало да го играе благородно ченге, но на човека толкова много му личи времето, прекарано на гара Искър. И ролята му е на Ганьо Балкански, и на вид и поведение го докарва.
Но пък сценарият е бетон и ще си чакам втори сезон.
Ясно е, че Лора е жива, ама залагам, че ще се покрие и дълго ще я мислят за умряла в катастрофата.

# 310
  • Другата България
Знаех си, че ще ти допадне и ще ти хареса.
Сериала, естествено.
За Влади - аз първо го открих като актьор, като такъв ме впечатли.
Още повече, че беше съвсем непознат за българския екран като такъв.
После вече е визията, която в случая пасва съвсем на героя, на образа, в който той влезе доста успешно.
А и аз определено харесвам такива "тъмни субекти". Определено е мой тип, отвсякъде.
За Калин много съм писала, Врачански.
Невероятна роля направи в първи сезон, той по принцип е "цар на драмата", но тук колкото и банално да звучи, даде всичко от себе си и се справи страхотно. Много интервюта изчетох, и на Влади, и на Калин, във всички Влади благодари на Калин, че е взел по-трудната роля на "добрия брат", и че много му е помагал по време на снимките.
А Лора да, ясно е, че е жива, аз също коментирах, че много ясно си пролича кога се реши да има втори сезон.
По сценария. Те не са очаквали такъв рейтинг, и естествено, няма да изпуснат "златната кокошка".
И по-добре, за нас, зрителите.

# 311
Мда, само Йоана Темелкова ми остава малко странна в ролята на фаталната жена, но вече няма закъде да я сменят.

Да не стават обърквания, тук имам предвид Стойо Мирков:

Полицаят Калин явно е трябвало да го играе благородно ченге, но на човека толкова много му личи времето, прекарано на гара Искър. И ролята му е на Ганьо Балкански, и на вид и поведение го докарва.

# 312
Наминавам да ви благодаря за напомнянето за Сървайвър. Преди бях гооооляма фенка, но изпуснах някак си последния сезон. Тъкмо го започвам и страшно се изкефих. Не знаех, че ще се появят стари участници Занев 😍, Силвия Радулова, Агонцев, Финдо, че даже и Ива Пранджева(не я харесвах, като човек).
Страхотно! Изгледах и двата сезона на ИВ, но Сървайвър си ми е на сърце. Благодаря за напомнянето и линковете. Отдавам се на Камбоджа. ❤

# 313
Като ви чета и с моите смътни спомени от сървайвър, реших да потърся из тубата какво всъщност съм гледала. Оказа се че нито 3 нито нататък. Две - твърдо да!  Ех, Жорката!  Сезон 1 го няма никъде, та  за него не можах нищо да си спомня.

# 314
Сезон 1 го водеше Камен Воденичаров

Общи условия

Активация на акаунт