Отговори
# 390
Първи отзиви за 'Белези"?
Офффф...егати тежката семейна драма. Ще го гледам на инат май.

Дяволо, в края на епизода установих, че в този сериал/тези семейства май никой не е отгледан от този, който го е родил/направил Joy

# 391
  • София
А как се разбра, че Никола не е дете на първата жена на Стоян, пропуснала съм го този момент?

# 392
  • София
Не че не е дете на първата жена на Стоян, а че не е негов син. Доведен син е за Стоян. И няма кръвна връзка с Неда и с Радост. Не се знае какво е станало с майка му, жива ли е, в чужбина ли е и каква е драмата ако има такава изобщо.

Дона,
явно крадем от турците, то нали БТВ така или иначе са известни като Босфор ТВ. Но пък е направено добре визуално, добре играят и е добре озвучено, вложени са и пари. Иначе такива сюжети и сценарии много мразя, не случайно и не гледам турските сапунки. Тоя е на оня, онзи е на еди кой си, омраза, ревност, тайни. Grinning

Мери, изгледах Братя, сезон 1
писах в темата за сериала.
Значи хареса ми, но с някои уговорки. Твоя любимец наистина е много добър, макар че ролята да му е по-лесна за изпълнение от тази на Врачански. Абе и двамата са много добри. Simple Smile Симката ме кефи, Вики е отврат, Лора трудно я издържам. Лина ми бе голямата любимка, много ама много ме е яд, че я убиха.
Съгласен съм с теб, че Лора е жива. Имах си аз да я убият... Тези не бяха ли украинци, а не руснаци. Украинската мафия е това и Драго е техен ''възпитаник.''
Интересно ми е сега какво ще стане с братята. И двамата са гърмяни зайци дет се вика. Ще потеглят ли по нов път? Дали пък няма да има и скок във времето...

# 393
  • Другата България
Слушай кака Мери.
Няма да те насочи грешно.
Владимир Михайлов определено е откритието на българския ТВ екран.

# 394
Здравейте банда, някой знае ли дали има тема за Мастър шеф. Че аз търся ли търся ама нещо нищо не намирам

# 395
# 396
Братята почнаха
Мастър шеф и той
ама ги изпуснах
офф, ама нищо не мога да гледам нормално напоследък
обаче ви чета редовно, та все едно гледам))

# 397
Братята ги гледах. Но понеже съвсем скоро изгледах първия сезон, нямам усещането, че е започнало нещо ново или чакано, а все едно историята си продължава от вчера.

# 398
  • София
И аз чинно изгледах Братя сезон1 ,също и Белези.Като че това ще са ми фаворитите за гледане.Нито Капките,нито Един за друг ме грабнаха.

# 399
  • Другата България
И аз чинно изгледах Братя сезон1 ,също и Белези.Като че това ще са ми фаворитите за гледане.Нито Капките,нито Един за друг ме грабнаха.
Прибави и "Отдел Издирване".
В петък започва.

# 400
Мери, отзиви за "Братя"? Simple Smile
Аз лично съм доста озадачена от това, как братята изведнъж се заобичаха. До вчера имаше цял един свят между тях, а снощи - в тандем. Особено както ги гледах до преди няколко дни как не могат да се дишат.
И някои други недомислици имаше.
Но пък като цяло ми е интересно каква ще е интригата на този сезон, затова засега си гледам чинно.

# 401
  • Другата България
Мери, отзиви за "Братя"? Simple Smile
Аз лично съм доста озадачена от това, как братята изведнъж се заобичаха. До вчера имаше цял един свят между тях, а снощи - в тандем. Особено както ги гледах до преди няколко дни как не могат да се дишат.
И някои други недомислици имаше.
Но пък като цяло ми е интересно каква ще е интригата на този сезон, затова засега си гледам чинно.
По-лесно ще ми е да ти копирам постовете ми в темата.
Ти ще схванеш, умно момиче си. Heart
Въпрос от друга потребителка - дали му прощаваме на Драго всички убийства.
Скрит текст:
Аз не.
Мисля, че трябва да си "плати", а не да си плати за тях.
И не само.
И мисля, че това ще се случи в този сезон, още разбира се, не знам как.
Но ще се случи.
В интерес на истината и на мен ми харесва добрия Драго, ама и лошия ми харесваше някак, по различен начин.
Хайде, "харесваше".
Опитвам се да се абстрахирам от Влади Михайлов като мъж и изпълнение, ама ми е трудно. Sunglasses

Голяма тъпня беше това с лаптопа, да.
С унищожаването му.
Дано Симката все пак нещо е копирал, или свалил на флашка.

А, и Ива също според мен трябва да си "плати".
Не за изневярата.

А този е от снощи, от нощес, отговор на нашето Дяволче.
Скрит текст:
Всъщност май сме малко тези, които мислим, че детето е на Боби.
Аз съм убедена в това.
Щом си чел, значи си прочел, че писах, че никой никъде няма да замине. Както и че предположих, че братята ще се съюзят и Драго ще стане "добър". Дотук май съм в десятката.
Отново да кажа - страхотен Калин Врачански.
Сцената, в която попита Снежа дали е щяла да го вземе, ако била заминала с другия, просто беше брилянтна! Heart

Май не съм писала повече днес, но нямах и време.
Утре ще пиша повече, ще драсна и тук ако този пост не остане последен.
Но на прима виста очаквах нещо такова, само дето нямам идея какво друго са замислили.

"Белези" ми хареса.
И него ще гледам, ако не ми мине котка път.
Оффф!
Започва се с тоталното недоспиване.....Cry

# 402
Утре ще пиша повече, ще драсна и тук ако този пост не остане последен.

Веднага поемам грижата да не остане последен Sunglasses
На мен историята със семейството на Велин не ми стана ясна - всички се изнесоха нанякъде. Защо оставиха мястото, където живяха? Или девойките да си стоят там и да не плащат наем (и да се чудят как да свържат двата края), или Велин да се прибере там, да не търси къде да спи. Нещо не схванах ситуацията.

Питах ли ви, дали ви харесаха Капките? Аз много се радвам на Къци. На него, на Фики и на Милица разчитам за добрите имитации.

Как ми липсват Мария Илиева и Иван Юруков!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 403
Капките са ми един от най-любимите формати, но тази година не ми харесва кастингът. И аз много исках да гледам отново Иван Юруков, направи страхотни имитации. Мария Илиева също беше много добра. От сегашните участници най-много харесвам Фики и предполагам, че отново ще спечели. За мен е най-добрият.
Така приятно си говорите за сериали, започвам да съжалявам, че не ги гледам. Grinning

# 404
  • Другата България
Врабчо, добро утро. Heart
Сега, това е за снощи от мен. Пак е от темата за сериала, готини хора пишат в нея, ако имаш време, можеш да се включиш. /Кой го казва....Joy/.
Цитат
Разбира се, че нито един от братята не е убил украинеца.
Така поне смятам аз.
Много явно ще е , освен ако именно това не е идеята.
Значи Драго получи обаждане от Борис, говориха, след което спешно потегли с колата към въпросния склад, оставяйки Радо в недоумение. Там изрично предупреди бодигарда да не идва с него, след което излезе почти стреснат и побърза да се махне от мястото. На което се оказа гръмнатия украинец.
Логично е да се предположи, че един от двамата - Боби или Драго, вметката с пистолета на Боби преди това беше очеизвадна.
Но именно защото е логично, смятам, че не са те.
Според мен "ключът е" в разговора между Боби и украинеца в началото на епизода, когато той /украинеца/ му каза, на Боби, че иска да направи за него "още едно нещо", но не дадоха какво.

Лора дори няма да я коментирам.
Сцените с нея засега са ми пълнеж.
Ясно е, че има чувства към Драго, и никога не е преставала да ги има.
В допълнение мога да добавя, че противно на всички, мен все още Калин не ме дразни. Калин в сериала имам предвид, не Врачански. Врачански засега е перфектен.
Калин явно има голямо его, и му е много трудно да преглътне изневярата на Ива, а и явно прекалено много е държал на нея и изобщо не е очаквал, затова толкова дълго си отмъщава. Но си мисля, че ако "опре ножа до кокала", ще застане до нея и ще забрави, образно казано. И това не е само заради Симо.
За Велин и аз не знам, малко неясно с него, гледам довечера пак ще се появи. Нали прехвърлиха жилището на Вики, никаква идея нямам кое наложи те двете с Мая да се изнесат от него, не вярвам да са го продали. Дано да стане ясно. Но самият Велин няма как да се върне там, ето вече Снежа съветва Мая и за развод, въпреки че Мая май не е много сигурна дали да го направи.
Лора продължава да ми е най-дразнещия персонаж, и се надявам да няма много сцени с нея.
Да се взимат с Драго и да ни остави на мира, че от многострадални Геновеви и неориентирани жени ми е дотегнало.

С нетърпение чакам "Отдел Издирване", и съм много доволна, че е само веднъж седмично.

Кали Бери, лоша жЕнО, стягай се в кръста и идвай да си говорим за Влади Михайлов, докога смяташ да се мотаеш? Hug

Общи условия

Активация на акаунт