Отговори
# 465
Ако на някой му е интересно - тази седмица по travelxp ще дават много предавания за България. Одеве даваха за Пловдив.

# 466
  • София
Пусната е нова анкета,
Време е отново да открием, кой е... Къртицата! Simple Smile

Приключи гласуването за най-обичаните фермери. Благодаря на гласувалите! Simple Smile

Акцентите:
общо 67 гласа / цели 14 които не са гледали шоуто / 5 нули въпреки рекордните 7 опции за глас / шокираща нула за победителката от сезон 5, Веселка?!

Осемте, които се класират за големия финал са:
Димитър Караиванов - 22
Сами Хоссни - 20
Яни Андреев - 16
Красимир Джунов - 15
Калоян Димитров ''Балан' - 14
Райно Узунов - 11
Веселин Василев ''Майора'' - 10
Ангел Тенев - 10

Аз лично съм изненадан от победителя. Очаквах да събере доста гласове, но чак пък първо място си е 'уау' отвсякъде?!
От последния сезон само Ангел успа да мине ситото, което ме радва много, но в същото това време ме учудва фактът, че е на 2 място след Хепи Ванче в анкетата за любимец на сезона в официалната фен тема в 'секция Телевизия.' А пък Ваня в това допитване се провали тотално с мижавите 4 гласа и то при цели 7 опции!
Големият губещ е Дидо, който с 9 гласа остана извън борда!
Смазващо предимство на сезон 5! Цели трима финалисти са от този сезон, включително и двама от топ 3!
Двама са финалистите от дебютния първи сезон и от считания от мнозина за най-силния трети сезон + Ачката от последния 6 сезон, който иначе е най-гледания в историята на Фермата. От сезони 2 и 4 нямаме нито един финалист!

# 467
В новата анкета гласувах за Емо Каменов, естествено

# 468
Епизодите за България на travelxp, които видях, бяха леко странни. Или се излъчиха по странен начин. Започнаха със София, после Пловдив, винарна (не помня къде), морето - Слънчев бряг, Несебър, Албена, замъка Равадиново и внимание(!) отново София, като епизодът е почти същият като първия, но с леки разлики, колкото човек да се усъмни в здравия си разум. Имаше и някои фактически грешки: когато водещата беше на нос Калиакра каза, че там се самоубили група девойки, които сплели косите си заедно и се хвърлили от скалата. Те бягали от враговете си Laughing А една от девойките се казвала Калиакра и носът бил кръстен на нея - това е пълна глупост, името Калиакра има съвсем друг произход. Акра на гръцки е "нос"... Както и да е, може някой местен "гений" да е подвел екипа на предаването, но явно е пътувал с тях, защото имаше и други грешки, още по-странни.
Когато дадоха асамблея Знаме на мира в София, водещата първо обясни камбаните - до тук добре. НО!Накрая обяви, че монументът е построен в чест на децата, жертви на насилие в София Flushed
И най-смешното: както си даваха София, изведнъж дават кадър с водещата на Перперикон, при което тя каза, че това е древна крепост, разположена недалеч от София, в околностите на Кърджали!? Не знам от къде е тя, че няколко часа път й се виждат малко?

# 469
 A какво е Travel XP? Сори за нежевеството

# 470
Телевизионен канал - на А1 е на 41-ви номер. Иначе дават и интересни неща - за Индия беше интересно, а тази седмица и за Етиопия (определено по-добре направено предаване от епизодите за България).

# 471
Гласувах за Любо. Само тоя сезон знам.

# 472
Когато дадоха асамблея Знаме на мира в София, водещата първо обясни камбаните - до тук добре. НО!Накрая обяви, че монументът е построен в чест на децата, жертви на насилие в София Flushed

Какви неща не знаем Open Mouth Rolling Eyes Но пък такива предавания показват, какво си мислят хората, когато гледат нещата, които ние познаваме.

# 473
  • София
Не гледам бТВ. Направих изключение за Сървайвър. След номера, който скроиха на Агонцев и това престанах да гледам .
Чакам  анкетата за ББ.

# 474
  • София
Ами ББ/ВИП Брадър чука на вратата, така че заинтересованите да започват да се подготвят лека-полека. Има време де, поне 10 дена със сигурност.

Пак да повторя, 49 имена се търсят.
Имам обаче дилема. Понеже сезоните и участниците са много.
Една обща класация на Биг/Вип Брадър изглежда невъзможна, т.е. не е ли по-добре да има отделно за Биг и после за Вип Брадър? Но за да не се проточва твърде много във времето ще гласуване 10 дена, а не по 2 седмици. Тази на Къртицата също мисля да я приключим след 10 дена.
И още нещо важно да уточня, без повтарящи се участници, които са се класирали за големия финал. Като Ники Мартинов или Ваня Джаферович. Или Емо Каменов ако спечели промоция чрез Къртицата. И други подобни участници от Къртицата (ако са сред първите пет в сегашната анкета а след това имат участие в Брадърите).

# 475
В Биг Брадър ще гласувам за Здравко Satisfied

# 476
От Брадърите помня хората от първите сезони повече, отколкото тези от по-новите сезони. В някои издания участниците бяха тотална щета. Имаше един сезон, пълен със селяни по потници и някакви кифьлоци. Беше негледаемо.

# 477
В Биг Брадър ще гласувам за Здравко Satisfied

Хихи, Найден е по-висок Wink

# 478
Гласувам за Любомир Жечев. Него го помня от Къртицата, той даже я спечели. Много интелигентен човек, а и ми е набор. Grinning В тоя сезон помня, че той имаше връзка с противна та Рут Колева и зверски скандали с Жени Калканджиева. Grinning

# 479
  • София
Любим участник от първи сезон ми беше Кирил Ефремов - Къртицата, а от втори сезон - Ивайла Бакалова. Бонус гласове за надежденската Жени и Рут Колева. Жени даде много на шоуто за малко време - по един или друг начин, а Рут, въпреки "скандалите", на които продуцентите решиха да заложат, беше една от най-силните и отдадени участнички в игрите.

Общи условия

Активация на акаунт