Отговори
# 585
Ужас. Загубих. Добре че не се басирахме 😂

# 586
  • София
Той и Добата май ще участва. Дадоха го за малко при участниците.

# 587
Да си мускулест може да е много неща но не и талант.

# 588
Точно щях да попитам, с какъв талант е блеснал Йоргос Joy

За Добрин, ако се яви, е ясно - предно салто за една по-чиста природа.

# 589
  • Sofia
Точно щях да попитам, с какъв талант е блеснал Йоргос Joy

За Добрин, ако се яви, е ясно - предно салто за една по-чиста природа.

Гледах го Георгиус снощи.Участваше с още трима.Бях забравила колко рядко тъпо същество е. ooooh! Те го питат нещо,той само повтаря "Максимус...Максимус..."Сега бил гладиатор,следващия път ще покаже Тарзан.Joy
Жесток талант...Mr. Green
Пуснаха го,за да се посмеят и другата седмица.

# 590
Абсолютен малоумник. Въобще не беше ни смешен, ни забавен... Кръгла нула. Уж са ги отсявали, с какво е впечатлил отсяващите не мога да си обесня.

# 591
Изпуснала съм го(( Не го гледам предаването, но ...ще се поправя))
Липсват ми салтата на Добата, в трепетно очакване съм. То такъв талант не е за изпускане, че и победител в игрите, направо ...най-добрия. Остава и това предаване  да спечели и вече съм мат направо.

# 592
  • София
Голяма тъпня беше- да, но те като цяло пускат куцо, кьораво и сакато.

# 593
Георгиус не съм гледала, но предполагам за таланта какъв му е според него. Най-красиво тяло мъжко сигурно, човекът си е повярвал , че е Аполон прероден))

# 594
  • София
Между Аполон и Рапунцел, пак размята коса. А като заговори... по-добре да беше мълчал.

# 595
За мен е бавно развиващ се.

# 596
  • София

На страницата във Фейсбук може да изберете своята двойка, на която ще стискате палци и ако тя победи ако имате късмет може и да получите подарък от победителите. Wink

Остана по-малко от месец до началото на така чаканото онлайн реалити.
Двойките вече са потвърдени. Да се надяваме, че повече липси няма да има.
Да припомня, че Ники Мартинов се отказа, така и не се разбра каква е причината, а Хепи Ванче счупи крак и ще присъства като ''мажоретка''
Така имаме три двойки от Игри на волята, две от Фермата, една от Сървайвър и две смесени (Сървайвър и Господари на Ефира + Сървайвър/Фермата и Фермата). Simple Smile

# 597
Значи съм за Весо и Роберта. Не ги харесвам, ама съм фен на 1ви сезон и искам да им натрият носовете на тея тикви от 2ри сезон. Grinning

# 598
Аз съм за ДжеритУ Grinning

# 599
Аз не знам дали ще успея да гледам, но сякаш съм за Красимир и Краси. МНого ми се гледаше Габи във Фермата, но нали излезе, та сега не знам как би се справила.

Общи условия

Активация на акаунт