Отговори
# 600
Значи, гледам си чинно "Братя" и вече започвам да си мисля, че Калин Врачански е напуснал по средата на снимките, когато вече е нямало как да го махнат от надписите и сега ще го търсят до края на сезона. Даже се огледах из жълтите сайтове за някоя клюка по въпроса, но няма.
Иначе ми се струва, че се пораздвижи малко. Не че нещо особено се случва, но не ме приспива, както миналата седмица.

# 601
  • София
Последния епизод наистина раздвижиха малко нещата. Тази Юлия ме кефи. Огън жена. Дано завърти главата на Драго и Лорчето да страда, заслужава си го ама не вярвам.
Ти мислиш ли, че е възможно да се повторят нещата от сезон 1? Борис да е утрепал Фьодор, да е инсцинирал ''отвличането си'' и да се върне като новия бос? Спекулира се за това. Има логика, заигравка е, но ми стои нелепо от гледна точка на факта, че нямаше лоши чувства между Драго и Борис, те си простиха един на друг, няма реваншизъм вече, докато Драго това му бе основната фикс идея. Мъст, да накаже Борис и да им развали връзката с Лора. След като Фоьодор бе застрелян, то не виждам реална друга причина да отвлича някой Борис. Нито е бос или важен фактор в престъпния свят, нито е ченге, нито пък са изнудвали някой с него, а вече мина време.

# 602
  • Другата България
Юлия според мен има общо с отвличането.
Отмъщение на Драго.

# 603
Ами не знам, честно казано. Не са много последователни с образите и характерите на героите, така че всякаква "врътка" очаквам. Например Калин - полицаят така си измени образа от първия сезон насам, че само физиономията му остана същата. Шефът му от нервак и досадник стана добър. Жена му от супер оправна мацка стана уплашена лелка. И понеже някой от постоянните участници трябва да е замесен, иначе какъв ще е този толкова заплетен случай, очаквам всеки да е и аз да мигам на парцали накрая, това пък откъде дойде.

# 604
Сещам се колко брутален беше Денис с жените в предишния сезон. Но сега с Юлия ще е различно, защото вероятно тя не е някаква бивша любовница, а е свързана с мафията.

# 605
  • София
Юлия според мен има общо с отвличането.
Отмъщение на Драго.

Да, това е другия вариант. И звучи добре. И ми се иска да е така, както казваш, защото не искам Борис да става лош и да си плюе на миналото.

# 606
Какво става бре? Гледам никой не пише, къде сте?
Взех да се притеснявам. Тук Москва, тук Москва, обадете се))
Аз пък загледах Братя и почна да ми става интересен. Даже и забавен на моменти там с тази дето прави хороскопите , епизода беше много свеж. Мисля, че ще се намери загубения брат, другия ще го хванат в забежка, бе... не знам какво ще става, много съм изпуснала, но пък взех, че се запалих чак сега нещо))
От тези двойките нещо съвсем никой не ме грабва. Последната дето излезе не ми бяха хич симпатични и са ми много странни , то направо...тази разлика в годините... Младите  (аз имена хич не помня) това момиче Зори ли беше -височкото, спортистката , взеха да ми стават фаворити нещо, май за тях ще бъда, но няма да стигнат финала. В началото и те ми бяха странни , като двойка, ама сега някакъв чар намирам и са симпатяги.
Ол инклузива нещо голяма тъпота, то по принцип си е за такива хора, ама първите два сезона поне имаше майтап, нещо свежо все пак, сега си е мъка за гледане направо. Капките хващам втората половина, че гледам един друг филм, харесват ми, Фики дето преди го смятах за уреден от баща си и изобщо...и миналия сезон ми направи впечатление на скромен човек и способен музикално, сега продължава така.. Другите нещо не ми харесват много, Рафи е супер, Къци не ми харесва и сина си пробута да го видят, не разбрах драмата Азис-Фънки , много се коментира какво  и що -изпуснала съм го. Като цяло -бива..но този сезон не ми харесва много и той. Май нещо ...станала съм киселяк и много искам))

# 607
  • София
Като цяло по-слаб сезон, но може би е нормално предвид епидемията, знам ли.
Харесва ми Съни бийч, там всеки епизод е интересен и с интелигентен хумор.
От Един за друг ми допадат Иван и Лейля. От Мастършеф още нямам фаворити, то не ги дават много добре, а и гонят всеки епизод някого, така много бързо минават.
От капките харесвам Рафи, той заслужава победата, добре се справят Фики и Милица.
Гледам и Отдел Издирване, но въобще не ми харесва.

Видях, че Дяволското гърло са го купили от AXN и ще/дават го в 7 държави. Това си е успех, ако пожъне успех в чужбина, може пък и да има втори сезон. Карамазов беше писал, че го излъчват в Унгария и Нова Зеландия.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 00:57 от Niya-

# 608
Съни бийч го почнах първия сезон и после нещо друго загледах, изпуснах го и минах на инклузива или не помня какво, но ...изпуснах го и сега вече е късно. Май е добър, ама ..ще го загледам и него, то вече нямам нещо фаворит и се мятам тук малко, там малко и накрая нищо. Радвам се за Дяволското гърло. На мен не ми хареса много, но искам да има успех и нещо да имаме и ние, да се види и чуе за нас. Поне природа има там, та...туризма може да се рекламира.

# 609
Аз наистина ще се радвам на второ сезон на "Дяволското гърло". На мен "Отдел издирвания" ми харесва, най-малкото има динамика в сюжета, а не както в "Братя".

# 610
  • София
О, Фани, добре, че дойде да пишеш, защото в тази тема, не знам защо така, но не мога да пускам два поредни поста, дори и след 24 ч. време, и нищо че съм автор на темата (в други теми, в други подфоруми които стопанисвам го нямам този проблем), т.е. както по правилник е разрешено за автор (уж). Явно може би защото сме в спамочата и да не спамим прекалено много, хаха;) Има логика между другото.
Както и да е, моля фенките на ВИП Брадър да публикуват тук през уикенда своите номинации за 49-те селектирани имена и в понеделник/вторник/сряда (най-късно) живот и здраве ще се пусне и новата анкета, че в момента се занимават с мега темата за Стар Уорс и станах разноглед вече. Grinning

# 611
Ми аз се притесних вярно, то изведнъж спряхте тук да пишете и викам да изчуруликам нещо да се обадите))
Аз брадърите не гледам, ама съм виждала по няколко епизода от сезон. Сега ми се бъркат някои, последния май беше, където гледах нещо, че имаше някакви писания, нещо си станало и ми стана любопитно, после продължих малко...този с Папи Ханс дето участваше и бих за него гласувала, ама го няма. АА сега се сещам някакъв бил ударил Ваня Костова ли беше или блъснал , нещо такова. Обаче аз не видях да ви кажа тя да пострада нещо, ама.. иначе някакъв луд ги дразнеше, бе... Гледала съм първия сезон със Здравко май целия или почти всичко, защото беше нещо ново и да видя какво е, ама ги изпозабравих, Зара, Пиперудата май, Нед бяха от този сезон, но...тези нещо не ми харесваха и тогава. Този Папи Ханс все го мислех някакъв ...обаче в Брадъра много ми хареса, и външно , и като мислене, изказ, култура...бе хареса ми, а и имаше си стил... излъчва и привлича за мен този мъж. Но го няма в списъка. Не , че нещо де, чак пък толкоз, ама друг не мога да отлича.

# 612
За Вип Брадър... май най-добре помня втория сезон, защото го гледах по два пъти - веднъж заедно с монтажистите, за да редактирам субтитрите им (и да се напъваме да чуем какво си шептят участниците) и още веднъж при излъчването по телевизията, за да видя правилно ли сме чули. 😁 Най-идиотското беше, че звукът при излъчването по телевизията беше по-добър, отколкото от компютрите на монтажистите, и понякога се получаваше така, че ние сме написали едни титри, а участниците всъщност казват малко по-различно нещо...
Като имена бих номинирала: Деси Слава, Азис, Христина (Здравковата), Фънки, Станкулова, Папи Ханс, Стефан (на Гала) и Атанас Колев (май така се казваше третият от "Светата Троица"), Коцето.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 11:03 от Bilyana14.

# 613
Никол Станкулова участвала ли е в брадъра? Изпуснала съм. Тя ми е интересна, като личност, не мога да я определя много и щях да я гледам с интерес.

# 614
Никол Станкулова участвала ли е в брадъра? Изпуснала съм. Тя ми е интересна, като личност, не мога да я определя много и щях да я гледам с интерес.
Да. 🙂 Лично за мене това беше най-забавният Вип Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт