Отговори
# 660
Не знам кога ще го излъчват, но предполагам, че ще е на гърба на "Игри на волята".

# 661
  • София
Еееее, доживях! Чудесна новина!

# 662
  • София
На гърба на Игрите е Фермата и там кастингите текат отдавна, предвид, че се снима в България, няма много избор кога да снимат, все пак топлото време е ограничено. Докато Сървайвър може да се снима и по друго време. Освен пък да спрат Фермата, кой знае.

# 663
Да, вярно, че досега Игрите бяха на гърба на "Фермата". И на мен ми е много интересно къде ще са снимките на "Сървайвър".

# 664
  • Другата България
Чии проект е?
Кой ще го снима?

# 665
Не знам, Мери, не пише, копирах цялото им прессъобщение. Тепърва ще пускат подробности.

# 666
  • София
БТВ ще снима, все още си държат правата явно.
Паднах като разбрах, честно не го очаквах. Това е просто уникална новина и ще разбият всякаква конкуренция. Simple Smile

КЛИК

Аз четох, че сезонът ще се снима 2022 г. и ще се пусне най-вероятно есента/зимата на 2022 г.
Не знам как ще процедират. Фермата има стабилен рейтинг, но от друга страна омръзнаха, а и доста критикуваха последния сезон (въпреки рейтинга). Сървайвър пък е топ любимо предаване на поколение българи и когато и да го пуснат винаги ще се гледа, независимо от всичко. Така че не вярвам след толкова очаквано завръщане, 7 г. по-късно и след всичките маса пари, които ще се похарчат да го оставят за пролетта.
Моята прогноза е че Сървайвър ще е водещата марка на БТВ за най-силния ТВ пазар - есенния, а Фермата ще бъде преместена за пролетния ТВ сезон.
Да му мислят Тупарката и Нова. Grinning Защото Сървайвър ще разбие ИВ (след трагичния им втори сезон и ако не променят драстично нещата за третия сезон, което не виждам как ще стане при този продуцент), а пък за пролетта Нова няма да има какво да предложи, защото Фермата ще превзема тотално ефира без конкуренцията на ИВ.

# 667
И сега ако Юлката се запише за Сървайвър...
Ех, мечти Blush

# 668
  • Другата България
И сега ако Юлката се запише за Сървайвър...
Ех, мечти Blush
Същото си помислих.
Изобщо не го изключвам.

# 669
Лелееее, това е супер, ама супееер. Дано стане. Така ми се гледа нещо такова, че ако и Юли вярно се запише, може и други от първия сезон, направо.. Ми това са хора дето обичат тръпката, може и да се получи, виж Добата няма да видим със сигурност, но Юли, близначките дори, Весо, Роберта ...да не изреждам, мисля ще кандидатстват поне някои от тях.
Еййй пак ще има емоции и дращим ентусиазирано тук. Дано съберат точните хора за формата. Много хубава новина, толкова, че не го вярвам много, но...надежда да има.

# 670
  • София
Аз пък искам да видя изцяло нови лица.

# 671
  • Вестерос
Завъртяха реклама на Фермата Grinning Дяволо, ще ходиш ли на кастинг?

# 672
  • София
Ако ме извикат, ама аз писах вече за това и не искам да се повтарям повече. Ако и тази година ме подминат им тегля една перманентна и на двете шоута и ще се пробвам само за Сървайвър. И без това ми е най на сърце, а и там имах най-големи шансове преди години. Simple Smile

# 673
Ако ме извикат, ама аз писах вече за това и не искам да се повтарям повече. Ако и тази година ме подминат им тегля една перманентна и на двете шоута и ще се пробвам само за Сървайвър. И без това ми е най на сърце, а и там имах най-големи шансове преди години. Simple Smile

А кое би предпочел, ако можеше да избираш - Фермата или ИВ?

# 674
  • София
ИВ, заради плуването. Но и двете са ми на сърце и съм фен. Нищо че критикувам, но критикувам, когато има за какво в моите очи. Винаги си казвам какво мисля, дори и да отнеса негативи.

Общи условия

Активация на акаунт