Отговори
# 675
Дяволче, пожелавам ти късмет и дано те изберат. Тук всички ще сме ти фенки))

# 676
Дяволче, пожелавам ти късмет и дано те изберат. Тук всички ще сме ти фенки))

Обаче като го покажат по телевизора, да ни спомене поименно, тоест "пониково"  Wink

# 677
  • София
Аз си го представям с тениска с надпис Diavolo. 😀 Стискам палци и аз, въпреки че сигурно е голяма конкурнцията.

# 678
Успех и от мен! Grinning
Аз си мисля, че нарочно избират само скандални личности, но кой знае, може да греша...

# 679
Ако трябва да пишем препоръки за теб, Дяволо, казвай - да помагаме Grinning

# 680
ИВ, заради плуването. Но и двете са ми на сърце и съм фен. Нищо че критикувам, но критикувам, когато има за какво в моите очи. Винаги си казвам какво мисля, дори и да отнеса негативи.
Да, ама в едното ядат джанки, а в другото - суши Stuck Out Tongue Winking Eye

Хора, защо е толкова тъмен Отделът... Депресира ме.
Ани Пападопулу е тази, която не ми харесва как играе, но не смятам, че проблемът идва от нея. Режисьорът я кара да играе така.
Прави ми впечатление, че едни и същи актьори, в различни продукции, веднъж играят зле, а друг път - много добре. Моят караен извод е, че проблемът във филмите ни идва от режисьорите. За съжаление заради тях, актьорите изглеждат некадърни.

# 681
  • София
От ВИП Брадър напред продължават Ицо Хазарта, Миглена, Уош Ем Си, Орлин, Дичо и Джино. Повече подробности на 1 стр.
Пусната е поредната анкета, този път за Хелс Китчън, след това остава само МастърШеф и идва големия финал, който ще е след около 2 седмици. Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 14:38 от Diavolo

# 682
  • София
Ех, Гичка, така съм се смяла с нея.

# 683
  • Вестерос
И аз Grinning

# 684
А Петко ли беше онзи веселия , дето пускаше лафчета и ги нервеше, вече съм ги забравила. Имаше един дето много се смеех с него и все пускаше едни...

# 685
До тук за победителя в първи сезон Дани Спартак - нула гласа, а за Филип - доста. Какво несправедливо класиране беше това тогава.

От ВИП Брадър напред продължават Ицо Хазарта, Миглена, Уош Ем Си, Орлин, Дичо и Джино. Повече подробности на 1 стр.

Гичо пък как се намести в тази група

# 686
  • София
Наближава старта на 'Максимал Реванш' но Красимира от Фермата 5 е с ковид-19 и ще бъде заместена в състезанието от Сървайвър легендата, Силвия Радулова. Така Радулова става партньор на Краси от сезон 5 на Фермата и двойката всъщност им става адски силна. На Красимира бързо оздравяване.

Силвия Радулова (с доста корекции е по лицето, едвам я познах)

# 687
Моля някой да ми разкаже какво се случва с Братя, че нямам време да гледам, успявам единствено "Един за друг" и ОЖ.

# 688
Моля някой да ми разкаже какво се случва с Братя, че нямам време да гледам, успявам единствено "Един за друг" и ОЖ.

В момента е средата на епизода и ако стане нещо интересно, ще допълня. Не казваш, докъде си гледала, но горе-долу в момента ситуацията е следната:
Скрит текст:
Драго се опита да изгони Юлия за към родните места, но не се знае, дали е заминала и какво крои. Калин съвсем изперка и преби психолога от стария му екип, защото го подозира, че е свързан с изчезването на Борис. Даже се чу изстрел в края на кадъра, за да има подозрение, че го е застрелял. А въпросният психолог в момента липсва от работа и не се знае, къде е. Калин е все по-противен образ (ама на мен ми беше точно толкова противен и когато беше положителен герой). Мая реши май да си връща Велин и си организира някакви срещи с него. Флегматичното момиче изневерява на Симо, обаче Вики я хвана в крачка. Ива отряза Черкезов. При другите няма някакво развитие, май. Лора не я броим - там цветето на масата търпи по-бурни промени.

То пък целият екшън дойде след рекламите Joy Лора и Ива пак са си приятелки. Психологът си е добре и даже даде на Калин информация за проблемите с дрогата на Борис. А Симо се изнесе от вкъщи в неизвестна посока.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 23:04 от Врабец

# 689
От съседна тема. Тихомир от предпоследната Ферама, забравих и поредността. Това момче съвсем изтрещЕ. МНого ми беше симпатичен и добродушен.
Скрит текст:
ОМГ!!!!!! Не знам, не мога да коментирам .... Ето го Тихомир- Мелиса.....

Общи условия

Активация на акаунт