Звездни компромати - Април'21

• 282 876
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 740
Тази с козунакът за 72 лв. е спала на течение. То даже не смешно, ами на подигравка избива.
Абсолютна антиреклама на самозабравила се готвачка. Пък който й ги даде тия пари за златния козунак, мога само да гадая що за парвеню е.

# 1 741
Странен избор за модел на шампоани - баш па Йоана Темелкова 😳
Скрит текст:

По- неподходящ избор дори от ЖаситУ😂😂🤭🤭
И Луиза Григорова

# 1 742
Не че знам коя е Темелкова, но пък за тънки и рехави коси е повече от задължително да нямат пърхот, защото се вижда веднага. Та си е точно рекламата на Х&Ш.

# 1 743
  • Sofia
Жената и детето на Орлин😍
Скрит текст:
Глория
Скрит текст:
Радина и бебе
Скрит текст:

# 1 744
Според мен в случая "продава" е силно надценена дума. Ако залага на реклама чрез скандализиране, ок. Но дълбоко се съмнявам (даже съм сигурна), че с подобни цени нищо не продава. А в чужбина някой знае ли за нея (то и аз не знаех досега), че да купува на тези приятни цени. Simple Smile

# 1 745
  • Sofia
Всяка година правя козунаци с възможно най-качествени продукти ,които бих могла да си набавя.Крайната калкулация за 3бр по 500-700гр е около 20лв.,не включвам труд и ток.

# 1 746
Е, това е май от същата жена, която продаваше преди година хляб за 50 лева. Тогава можеше да се купи и "на слайсове"Simple Smile. За мен това е рекламна кампания, която работи, хората ще минат да видят, пък току-виж купили нещо друго. Пак имаше възмущения тогава как можело.

# 1 747
Всяка година правя козунаци с възможно най-качествени продукти ,които бих могла да си набавя.Крайната калкулация за 3бр по 500-700гр е около 20лв.,не включвам труд и ток.
А трябва!Иначе как ще стигнеш обявената цена от 72 лв.JoyТака подбиваш пазара.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 748
  • Sofia
Да,кето хляб.
И него го правя и не ми излиза толкова безценен 🤑

# 1 749
Тия цени гледат тавана и си ги измислят - поне звезда мишлен да имаше.

# 1 750
Според мен пък много хора изобщо не биха влезли в заведението й след такава "реклама", на принципа - "Ако козунакът й е 72 лв, за предястие и основно не ми се мисли!".
 Бе таз кулинарка да не готви на пистите в Банско, сигурно пилешката супа за 15 кинта в пластмасова тарелка е нейно дело 😆

# 1 751
Да, миналата година същия козунак беше 50 лв. само.

# 1 752
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да, но е хитро, ще продаде един козунак и ще е изкарала пари, колкото друг за 20 козунака. Не е ли супер Simple Smile
Но като гледам съставките, които използва, може би цените са си точни

Венета и Патрик за писането и ресторантите, който не ги е гледал

# 1 753
  • София
За тези, които са запознати с участниците във Фермата- Тихомир Рангелов, на когото залагаха много заради мускулите и тестостерона, вече е Мелиса. В процес на смяна на пола е: https://www.facebook.com/100002347012604/posts/3968043779950483/

# 1 754
Роузи, ти май не пазаруваш често и не готвиш:))
И аз и гледах съставките и не, не и адекватна цената.
Ще продаде дрънки! То и богатите си правят сметка вече:)

ОМГ!!!!!! Не знам, не мога да коментирам .... Ето го Тихомир- Мелиса.....

Общи условия

Активация на акаунт