Втори шанс?

• 4 748
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм на мнение да се взима с годеника, ако съществува, пък да си запази женения за любовник.

Това е най-добрия вариант за нея. Да видим любовника дали ще е толкова търпелив към нея, както тя е била към него

# 76
Всички варианти са ужасни. Приемаш предложение за брак, па се чудиш за втори шанс. Защо си се научила, че не трябва да уважаваш хората?

# 77
#DMSM
Спаси М. ( новият), докато е време. После си действай със старият по старому. Пасвате си идеално. На едни акъл сте и имате висока поносимост към лъжи. Собствени, чужди, общи.

# 78
Е, то това остана - любовниците да се пишат обвързани със същия женен за друга мъж. Scream
Във фейса точно затова има семеен статус "in a relationship" Trollface

Интересно ми е тези дето дават съвет авторката да си държи първия за любовник, дали са женени и как виждат техния съпруг в тази роля, со все децата? Thinking Не е решение това, а и е начин да си развали новосъздаденото семейство, и накрая новото бебе да се чуди защо не прилича на баща си.

# 79
#DMSM
Спаси М. ( новият), докато е време.
Не само М. ще се спаси, но и 4 години мамената съпруга.

# 80
Не знам що така като видя тема от любовница и тайничко ѝ пожелавам някой ден тя да е в ролята на мамената съпруга.

Дори да не е знаела в началото, все в някакъв момент е разбрала, ама е продължила да бъде любовница. Което пък говори за едни други неща.

Авторке, интересно ми е М знае ли, че си била с жене мъж 4 години?

# 81
Той не е живял с жена си докато сме били заедно, както вече написах! Твърдеше, че между тях всичко е приключило, но заради имоти и непълнолетното дете не се стига до развод.
"Мамената" съпруга знае за мен.

# 82
  • Варна
Получи почти единодушно мнение. Кажи сега какво ще правиш.

# 83
Е съберете се де, за какво питаш форума? Форумът не го е виждал тоя човек, не сме го познавали в продължение на 4г, то де да знаеш, може и да е въртял още жени, ама да предположим че не е. Голямата любов си е голяма любов, заслужава борба и бягане с препятствия, бориш се, скачащ препятствията и прочее. Отказваш годежните напъни на останалите обожатели и тичаш при Единствения, запознаваш се с децата, пишеш му една молба за развод, качваш се на трамвая и тичаш в съда да я подадеш.

# 84
Скрит текст:
Ще продължа напред. Исках да се убедя, че не е редно да се чувствам виновна, затова че съм щастлива.

# 85
Скрит текст:
Ще продължа напред. Исках да се убедя, че не е редно да се чувствам виновна, затова че съм щастлива.
Ти нас ли се мъчиш да убедиш колко си щастлива, или себе си?
Ти ако беше щастлива, бившия хич нямаше и да го мислиш.

# 86
Ем, така де, любовницата ако не напъне за развод, Единственият ще си стои все тъй окован заради имоти или заради децата ... или заради децата на децата ...

Авторке, нищо не се разбра, от това което написа. За какво се чувстваш виновна и от какво си щастлива? Къде напред ще продължаваш?

# 87
Много си лабилна. Дано този бъдещ брак е правилно нещо за теб.

# 88
А нали децата му не искали да се запознават с теб, а сега за едно дете говориш? А, и жена му знаела за теб, но не го е наритала. Ценен кадър е този, гледай да не го изпуснеш.

# 89
Скрит текст:
А нали децата му не искали да се запознават с теб, а сега за едно дете говориш?
Едното е непълнолетно, другото не.

Общи условия

Активация на акаунт