Захласване?

• 421
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте!Бебка вече е на 3 месеца.Едното спрея друго започна.Преди нова година може би на 23.12 се захласна плачеше в ръцете на баща си и просто спря да диша направи страшна гримаса и почервеня.Грабнах я от ръцете му и веднага се оправи дишаше си ,всичко наред заспа спокойна след това.Споделих на педиатърката според нея много бебета правели така по различен вид причини.Четох доста и тук та се успокоих до вчера. 3 пъти за 1 ден през няколко часа без да плаче спира да диша и почервенява без видна причина тя стой постоянно да ръце не и даваме да плаче.Просто го прави.Обадихме се на личната и изпрати ни на спешен кабинет там НИКАКВО внимание не ни объркаха след 22:30 можело да ни приемат.Беше 20:20 като бяхме там.Отидохме на спешна помощ там след 20-30 мин ни обърнаха внимание взеха и кръв.Изследванията и наред,всичко е норма прегледа я педиатър ,всичко,всичко наред здрава е можело да ни приемат в болницата за 3 дни да я следят ,но да сме имали напредвид ,че има много вируси и е по опасно за нея.Препоръчаха ни невролог утре имаме час 13:30.До тогава стойм на пръсти ,на какво може да се дължи това?Дали е преумора?Моля ,споделете мнение.Предния път вашите мнения много ми помогнаха🥹

# 1
И моята много се захласваше и наистина изпадах в ужас. Нищо конкретно не помогна, с течение на времето намаляха случаите и постепенно спря.

# 2
Здравейте, и при нас го има това. Но започна да се случва на по голяма възраст. Когато започна да разбира и да се инати. Най вече го прави когато не е на нейната или когато се удари наистина силно. Вече е на година и осем, продължава да го прави. Има периоди в които сякаш го забравя. А и такива дето го прави по няколко пъти на ден. Мисля че е важно дали първо изплаква и тогава захласва или директно захласва. На нас също ни препоръчаха невролог ако е много често, не сме посещавали.

# 3
Здравейте, и при нас го има това. Но започна да се случва на по голяма възраст. Когато започна да разбира и да се инати. Най вече го прави когато не е на нейната или когато се удари наистина силно. Вече е на година и осем, продължава да го прави. Има периоди в които сякаш го забравя. А и такива дето го прави по няколко пъти на ден. Мисля че е важно дали първо изплаква и тогава захласва или директно захласва. На нас също ни препоръчаха невролог ако е много често, не сме посещавали.
Здравей.Директно захласва без видима причина.

# 4
Аз съм чувала за много бебета, които го правят. Преди да се роди моята бебона, знаех какво е това и бях го виждала. Изпитвах ужас какво ще правя ако го направи, но за момента не го е правила и нямам личен опит. След като докторите казват, че няма причина за това, то най-вероятно е период, които ще бъде надраснат.

# 5
  • София
Консултацията с невролог няма да ви навреди.

Моята дъщеря започна да се захласва малко преди навършване на 3г, в яслата. След плач - винаги.
Духала съм ѝ в лицето и съм я обръщала с главата надолу на улицата.
Постепенно го израсна.

Общи условия

Активация на акаунт