Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 192
  • 262
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте момичета!Благодаря за пожеланията за Рождения ми Ден!Макар и на патерици искам да Ви почерпя за мое здраве.Наздраве!

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 08:48 от Ali&Meli

# 121
  • София
А сега Ви казвам Хелоу след едноседмично отсъствие!Успешно се завърнах от Майна Таун /дано пловдивчанки не се сърдят за името,ама много ми харесва  Laughing/!
Една седмица си почивах от мъж,деца и форум и съответно те от мен!Всъщност направих ле-е-е-ко завръщане към работата!Извода:Имало и друг начин на живот,който аз бях забравила,но всъщност сама за себе си не знам какво искам в момента...
За първи път се разделихме с Мели и познайте какъв е резултата!?!Не дава да се отдалеча на повече от 2 метра от нея в момента!Дори като я сложа след обед или вечер да спи изпада в истерия едва ли не!Още не мога да влезна в релси тук,ама бързо ще се справя!
Опитах се да прочета какво сте изписали,запомних единствено за срещата.Аз съм за...стига да мога да се организирам!Може и тази,може и другата седмица.Само часа и на мен ми се струва малко късно 20-20.30 в предвид на това,че вече по-рано става тъмно,а и да се видим за повече време.Мисля че около 19-19.30 е по-добре като време,но това си е лично мое мнение.Ще се съобразя със стадото!
Иначе и на мен ми се иска в събота или неделя да направя прощъпулник на Мели.Тя проходи преди 3 месеца,ама все не сколасвах,но по-добре късно отколкото никога!Кажете освен погача,какво друго трябва да има!И от къде купихте погачата /за Хот знам,че сама я е месила/?

# 122
Инес, много на патерица от мен - честит празник!
Желая ти много радост и повече лично време  Wink!

# 123
Не знам дали ви е попадало, но на мен много ми хареса и за това го пускам  Wink:

Добри, лоши или умни сте, момичета?

Добрите момичета чакат принца на белия кон, лошите - милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
Добрите момичета спят с пижама, лошите - голи, а умните - в зависимост от ситуацията.
Добрите момичета търсят своите ерогенни зони, лошите ги знаят, а умните вярват, че неерогенни зони не съществуват.
Добрите момичета са верни на мъжа си, лошите - на любовника, а умните - на себе си.
Добрите момичета обичат всички деца, лошите - само пълнолетните, а умните - своите.
Добрите момичета не обличат миниполи, лошите обличат, че и без бельо, а умните не носят минипола на работа.
Добрите момичета се пекат на слънце с бански, лошите - топлес, а умните - на сянка.
Добрите момичета имат работа, лошите - спонсор, а умните - свой бизнес.
Добрите момичета вярват в чистата любов, лошите - в платената, а умните - в качествената.
Добрите момичета се обличат внимателно, лошите - предизвикателно, а умните - бързо.
Добрите момичета стават грижливи съпруги, лошите - вълшебни любовници, а умните - верни приятели.
Добрите момичета губят своята девственост през първата брачна нощ, лошите - при първия удобен случай, умните - по два-три пъти.
Добрите момичета губят девствеността си с мъжа си, лошите - с пиян съученик, умните - с вибратор.
Добрите момичета се дават по любов, лошите - за пари, умните - когато сами поискат.
Добрите момичета четат приказки, лошите - Камасутра, умните - медицинска енциклопедия.
Добрите момичета вярват на мъжа си, лошите - не вярват на мъжа си, умните не вярват на никой.
Добрите момичета от мъка плачат, лошите - пият, умните тръгват по магазините.
Добрите момичета се комплексират от размера на гърдите си, лошите - си слагат силикон, умните се гордеят с това, което имат.
Добрите момичета бродират вкъщи, лошите - висят по дискотеки, умните - сърфират в интернет.
Добрите момичета умеят да готвят, лошите - умеят да поръчават, умните - са на диета.
Добрите момичета владеят чужди езици, лошите - майчиния, умните - своя собствен.
Добрите момичета се отнасят към секса като към задължение, лошите - като развлечение, умните - като част от живота.
Добрите момичета си взимат в киното пуканки, лошите - презерватив, умните - червило.

Ние сме от умните, нали  Mr. Green

# 124
  • някъде ... тук ...
...Ние сме от умните, нали  Mr. Green
smile3521 newsm10

Пускам ви анкета, ако някой има забележки и претенции - да казва, ще редактирам Peace

# 125
  • No Line On The Horizon
Здравейте!

И ние сме от тези, които закъсняха с прощъпулника. Смятам тези дни да го направя най-накрая.
Пускам снимки от Испания и от вчера на децата.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fromija/album?.dir=f09are2&.sr … fromija/my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fromija/album?.dir=5312re2&.sr … fromija/my_photos

Али, на панира ли беше. Защо не се обади, че си в Пловдив?
Бренин, как е Марти?
Вили, и аз тези дни чакам леглото на два етажа на девойките. Хич не ми се мисли Флора как ще спи там. Сигурно ще слиза по 100 пъти преди да заспи  Crazy

# 126
  • София, център
Уфф, момичета, Лусилката е болничка.

Хрема, не може да диша милото, кашлица, температура...

Гъчим я с лекарства, тажи нощ почти не е спала, защото се задушава от нослето.

Баща й е ставал не знам колко пъти да й го чисти.

Пръскаме Стеримар, Виброцил, пие Флудитек за кашлицата, аман...

# 127
  • София
Ali&Meli  честито на патерици. Само хубави емоции покрай теб и бързо адаптиране на Ali&Meli към новата ситуация!

# 128
Здравейте!
Вчера не дадох малкия на ясла, защото нямахме една бележка. Но днес го дадох. Сега седя и гледам в една точка и всичко, което съм запланувала да свърша, май ще си остане. Много ми е мъчно, а той дори не се разрева. Но другите дечица ревяха много. Изобщо потресена съм.

Вили, детската изглежда много добре Simple Smile
Мимес, честита банкерка  Laughing. Знае какво да хване детето Simple Smile. Много е сладка малката.

Луси да се оправя бързо   bouquet

За срещата нямам претенции. Когато кажете съм на линия Simple Smile

Айде мамаита, после ще пиша пак.

# 129

Фроска, благодаря за въпроса!
Марти е добре, започна да се възстановява, спря да залита. Дадохме му отнов окисело мляко. Дано няма последствия. От диета започваме да минаваме на обикновенна храна.

Уфф, момичета, Лусилката е болничка.

Хрема, не може да диша милото, кашлица, температура...

Гъчим я с лекарства, тажи нощ почти не е спала, защото се задушава от нослето.

Нансе, ще ти кажа нещо много просто и ефикасно. Нашата педка ни го е казвала и сме го изпробвали, наистина помага, а и е супер безвредно.
Лусито вече е голяма и спокойно можеш да й направиш това:
В 150 мл. вряла вода слагаш 3 суп. лъжици лайка да се накиснат около 30 мин.
След като прецедиш през няколко ката марля /за да няма частици/ добавяш 1 КАФЯНА лъжичка мед. Разбъркваш и това го слагаш на всеки половин час като капки, по колкото искаш, стига малката да не се противи.
Отделно може да й слагаш и от традиционните си неща....

# 130
  • София, център
Бренин, благодаря!

Ей сега ще звънна на свеки да го направи!

целувки на Марти!

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 11:05 от Nansen

# 131
Нансе, да, това е за нослето. Действува почти веднага и спомага за отбъбването на лигавица, което ще доведе до по-лесто дишане. Отделно действува противобактериално, което пък ще премахне сополките. А меда е естествен антибиотик, който пък предпазва лигавицата..... А и няма странични действия като капките и може да се слага колкото си дни искаш за разлика от капките.

А аз нали съм на вълна имунотерапия за зимата, след това което преживяхме с Мартин..., затова искам да ви предложа нещо, което ние миналата зима ползвахме  и цялото семейство не се разболяхме....
Тази година смятам отново да започнем с това...

Представете си хранителен източник, който съдържа всички необходими за имунната система фактори, плюс фактори на растежа и множество витамини и минерали.
Представете си хранителен източник, който може да се бори и премахва бактериални нашествия в храносмилателния тракт.
Това може да ви предложи продукта КолАктив. 

КолАктив не е лекарство, а пълноценна храна и напълно естествен продукт – изсушена коластра.
Коластрата е първата течност, която се отделя 72 часа преди появата на млякото при всички бозайници. В нея се съдържат големи количества широкоспектърни имуностимулатори и растежни фактори, които помагат на новороденото от първите дни, да се справя със заболяванията и поддържат оптималното му здраве. Чрез коластрата се пренасят наследствените антитела от майката на детето.
Коластрата от крави съдържа повече растежни фактори (между 10 и 21 пъти повече от човешката) и затова е много по-силна. Прехвърлянето на имунитет от кравешка коластра към човека се оказва биологически възможно, ефективно и безопасно дори за тези, които имат непоносимост към млечни продукти (в 2 капсули КолАктив се съдържа толкова малко лактоза, колкото в 5 мл. мляко).

КолАктив съдържа:

естествени антибиотични фактори: имуноглобулини – IgG , IgA , IgD , IgE , IgM – всичките пет при човека, които неутрализират токсините, вирусите и бактериите, особено в храносмилателната и дихателната системи;
цитокини – малки протеини, които играятважна роля в регулиране силата и продължителността на имунната реакция;
лактоферин – изключително силна антивирусна и антибактериална съставка;
интерлевкин 10 – специфично вещество, което забавя възпалителните процеси;
полипептид, богат на пролин – хормон, който регулира функционирането на тимусната жлеза и имунитета;
олигозахариди и гликоконюганти – захари, които не позволяват на патогенни бактерии да проникнат в стомашните стени;
фактори на растежа и епителна тъкан (EGF);
инсулин-подобен фактор на растежа (IGF-1);
трансформиращи фактори на растежа A/B (TGFA/B);
хормон на растежа GH .
Последните четири фактора са важни за изграждането на костната система, мускулите, нервите и тъканите, а също така регулират и кръвната захар.
На практика в коластрата се съдържат специфични антитела срещу 20-те най-популярни наши врагове с известни имена: Е. Коли, салмонела, инфлуенца, менингит, пневмония, ротавирус, СПИН, стрептококи, стафилококи, кандида, хеликобактер пилори, причинителите на хранително отравяне.

Ползи от КолАктив:
укрепва имунната система;
увеличава устойчивостта към инфекции;
спомага за по-добър растеж при децата;
повишава жизнеността и работоспособността;
помага за натрупване на мускулна маса;
повишава мускулната сила и издръжливост;
повишава плътността и здравината на костите;
ускорява зарастването на рани и изгаряния;
подобрява еластичността и тургора на кожата;
намалява бръчките и освежава външния вид;
регенерира нервната система и вътрешните органи;
подобрява емоционалния тонус и настроението;
забавя стареенето и удължава живота.

Ако почувствате, че сте настинали, усещате напрежение след физически натоварвания или водите нездравословен начин на живот добре е да увеличите дозата.

КОЛАКТИВ Е ЕСТЕСТВЕН ПРОДУКТ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДОЗИРА. 

# 132
добави и "Зелена Енергия" и ЕМК - давам ги на моите разбойнички

# 133
Бубанка, пропуснах ги без да искам! Те са страхотни!
Дори има книга за тях!

# 134
Бързо здрасти от нас:-) Али, ЧРД на патерици!
Бренин, радвам се, че Марти си е вкъщи вече! Скоро ще е съвсем здрав!
Ние официално се отказахме от така желаното и отдавна запазено място в яслата и билет за детската (защото децата автоматично преминават и в детската почти никой нов не приемат). Не можах да приема смисъла, който влагат в думата "нормално" и реших, че няма да се адаптираме към това "нормално". Ще си седим вкъщи с жена поне до 3 години - решено е.

Общи условия

Активация на акаунт