Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 191
  • 262
  •   1
Отговори
# 105
  • София, център
Оо, Бубанко, добре дошла, що толкоз лаконична?

Галя, чакаме снимки от сватбата, кажи на Стън да качи!

И, аз ли нещо съм пропуснала, или Хамелиончето пак е по американско?

Иле, не знам при вас как са цените, мога да ти кажа на Луси новите неща колко струват - гащеризото с якето за зимата, което взехме от Сл. бряг беше 50 лв., българска фирма и много качествено, бодита й накупих зимни за по 6 лв. всяко, сиучерите - 15-18лв., чорапогащници - от 4 до 6 лв. на парче, маратонките - за 10 лв., обаче беше ликвидация и последен чифт, та за туй и цената такава. Дънките - и те за 6 лв. поради същата причина. Спален чувал, че у нас е студено - 16 лв. Пуловери има десетина от миналата година, панталони също. Бяха й големи, сега са й тамън. Друго май няма да взимам, че тя има и много подарени, и не ща да се засипвам с дрехи, които ще се облекат по веднъж. Искам само един ярко черве пуловер да и купя, ама не намирам дюс, все със картинки. Някой ако види - да свирка!

Такава е средно равносметката - не са много парите, зависи обаче в какви количества ще купуваш!

И аз се сдобих с нови дрешки покрай Луси, че съм свалила още малко килца, и много си се кефя, та и подчертаващи дрехи си накупих!

# 106
Честити придобивки на всички красиви мацки.
ние с мъж ми вчера се върнахме от 3-дневен вояж до морето. Бяхме на Златните и си изкарахме чудесно.
И аз направих шопинг из Варна и се завърнах с нова чанта и бижута, а за благоверния - гъзарска врътовръзка.
Обиколихме двореца в Балчик, а във Варна ходихме в Планетариума. Обиколихме дискотеки и пиано барове. Иначе бяхме отседнали в Адмирал, прекрасен хотел, препоръчвам го.
Моята приятелка е на 41 и вече чака първото си внуче в края на годината - да са живи и здрави.
Снощи открих че Стефи е с отнесен нос, но вече зараства.
Успешна седмица на всички! Hug

# 107
  • София, център
Здравей Лилу, и честити подаръци. Браво за страхотното изкарване.
Не е само твоята приятелка, една моя вече стана, пак на тази възраст.
Моето дете и нейното внуче са на една възраст!

# 108
Здравейте!
Бубе, добре си се завърнала, разкажи повече за почивката. Децата слушаха ли?
Лилу как тъй с отнесен нос  Shocked Честити ти придобивки.
Ели и на теб честити придобивки, пусни снимки на новата прическа. Желая ти воля за диетата, която аз определено нямам, а ми трябва, защото трупнах в Израел 1-2 килца и с предишните 2, които не бях свалила съм си направо за диета. Кажи на коя диета си.
Нансен как ги сваляш тези килца  Rolling Eyes да ме вземете за един месец при вас на работа ли, да се стопя и аз  Wink
Сиси, къде е това Булгари, вече не ги знам кръчмите в Пловдив  Sad.
Снимки обещавам ей, сега да накачоря, но на детската не знам как ще стане, защото стаята е много малка и не мога да хвана цялата красота. Иначе представлява ето това, само че в жълто и синьо http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=508997

# 109
  • София
сряда/четвъртък - 20-20.30ч.???

Вили, харесва ми  Peace, обичам комбинацията жълто и синьо. На доброто старо Разделно съм. Предният път имаше ефект, сега ще видим.

# 110
  • София, център
Вили, и аз не знам как го правя.
Аз по принцип на море отслабвам, така че и сега тъй ще да е станало!
Пък и се трових тази година с една салата морски дарове, та после 3 дни на гола водица карах...

# 111
Добре дошли на завърналите се от морета, чужбина и прочие. Благородно ви завиждам мацки Flutter
Я кажете сега син домат давате ли на децата? Аз искам да дам, но се чудя да не е вреден за тях. Знам ли newsm78

Аааа имаме и снимки от нашата прощъпулка вчера, ако ви се гледа заповядайте. А как по-точно се пише, че съм в чуденка, прощАпулка или прощЪпулка?

# 112
  • София
Мимес, патладжаните са доста вредни не само за децата, но и за нас, но това не им пречи да са много вкусни  Laughing Аз, лично, не съм давала на Емма и скоро не бих дала.
Пише се ПрощЪпулник. Я кажи какво хвана Дарето?

# 113
  • София, център
Леле, а Луси яде кьопоолу като бясна, и с чесън даже...ми де да знам, че е вреден патладжана newsm78

# 114
Аз съм чувала че е вреден, но мислех че като излезе сока му вече не е. Но ме е страх да дам на Дари. А боб, леща давате ли? Аз се чудя кога да ги почна.

Аз пък най-важното не ви казах за прощъпулката: Хвана си портфейла, който бяхме нарочили за БАНКЕР, хаха ще има кой да ни издържа значи Wink

# 115
  • София, център
Луси леща е яла със сигурност, за боб - не знам, но май не са й давали!

# 116
  • Варна
Я кажете колко време след като проходи може да се прави прощъпулник? Че ние нещ осе отнесохме и се чудя сега не е ли късно вече? newsm78
Нансе, мерси за инфото за цените....доколото видях просто не са се порменили от лятото насам, и тогава бяха в тия граници.
За яденето, Зара не а яла нито бобови, нито патладжан.

Сиси, във Варна от няколко години има Булгари и Еxit, първото определено не е мой тип заведения, а в диското беше хубаво първите години , после се напълни с деца (или ние остраяхме Embarassed)

Добре дошли на отпочиналите!! Hug
Успех на отслабващите!!! Аз бих ви препоръчала НВД, но това си е мое мнение, незнам на кой какво му действа!

Нещо ме съмнява, че Петя открадна Мона Joy Joy И двете не се вясват!

# 117
Мимес, браво на Дарена, ето кой след време ще ни управлява финансите. И аз тайно се надявах Ицко да хване нещо от тази сфера и бях сложила и пари, и портфейл, и учебник по Банково дело, но уви той ще управлява черпака  Laughing Много е пораснала куклата. Иначе патладжан и мен ме е страх да давам, но леща хапва, а веднъж дадох и боб.
Иле, много ми я хвалят тази НВД, но пусто без картофки не мога, поне два пъти в седмицата трябва да хапна. Какво стана с вашия покрив оправихте ли го? И за Зара нищо не казваш  Rolling Eyes
Аз накачих някоя друга снимка от Израел, има и още, но не си ги прехвърлих на пощата тях, защото от там ги изкарах на хартия и сега ако ги сканирам някъде ще ги пусна. Направих и бегъл опит да снимам детската, но нищо не става.

# 118
  • някъде ... тук ...
Добро утро Hug
Ели, не го виждам от днес за утре това със срещата - ако искате за другата седмица сряда/четвъртък. Аз съм по-склонна на малко по-ранен час, примерно за 19.30 какво ще кажете? Не е лято вече, стъмва се по-рано и става по-студено вечер Confused

Мимес, браво на Дари Sunglasses Гого яде още от кухнята и боб, и леща, но патладжан не съм му давала, а и мисля, че не съм виждала в менюто им в яслата Thinking

Вили, харесва ми, избрали сте си легло перспектива Wink Много са удобни тези чекмеджета (нали и нашите са такива), но много бързо се научават да ги катерят и няма омръзване. В момента Гого се катери сутрин да буди батко си и се изправя да ходи прав горе. Все си мисля, че ще се катурне и се плаша Rolling Eyes

Иле, и аз това се чудех, накрая така и няма да направя прощъпалник (така излезе правописа с Проверка правопис newsm78) Confused

# 119
  • София
Добро утро!
За срещата нямам никакви претенции, така че се уговаряйте.

Мимес, Дарето е голяма сладурана  Heart Eyes Браво за портфейла  Peace
Боб не съм давала, леща давам от червената, тя е белена, Емма я харесва.

Вчера подстригах на Емма бретона, че много й влизаше в очите, а напоследък постоянно си маха фибите и ластиците. Естествено, окепазих си детето  Embarassed Баща й като се прибра и още от вратата ме погна  Joy

Иле и Ели, я запрятайте ръкави, омесете по една питка и направете прощъпулник. Забавно е, а и колкото повече поводи за празнуване, толкова по-добре  Wink

Общи условия

Активация на акаунт