Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 188
  • 262
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Марк яде нощем поне веднъж, опитах веднъж да му обясня, че "титите спят" но той изпадна в истерия и взе да ме удря  Crazy не е готов, явно още за отбиване. Но не се оплаквам - да живее мама крава

Същата работа! За наш ужас е научила тити - и сега само тити, та тити. Нали сме нудисти и няма да ви казва какво смучене му удари на плажа.  Мъчат я кътниците, много са и цъфнали венците, през нощта, ако и е отворена кошарата долазва и най-тържествено се настанява отгоре ми.

Пропуснала съм две рожденички - да сте живи и здрави, много обичани и само хубави неща да ви се случват.

Бренин, от последните постинги разбрах, че явно Марти е лепнал някакъв гаден вирус. Радвам се, че всичко е вече добре и че лека полека се възстановявате всички от случката.

Фапуа, отдавна не бях попадала на твой постинг. Как е мъничето?

А за среща без деца какво ще кажете?

# 91
Здравейте  Hug Ние се завърнахме на 27.09, тогава разбрах, че трябва да предам до 30.09 дипломната си работа, а имах за довършване и така няколко дена психясах. Добре че баба се беше затъжила много за Ицко, та го пое, иначе не виждам как можех да се справя.
Последните дни от престоя ми в Израел само ви четях, защото Кредора не ми работеше и не исках да ви затормозявам с писания на латиница.
Бренин, радвам се, че Марти е добре и са си вкъщи с Фани. Ужасно е това, което ви сполетя  Confused Желая ви никога вече да не се повтаря  Praynig
Али, честит рожден ден много щестие, здраве и още повече любов   bouquet
Нансен, страхотни снимки. Луси става все по-очарователна госпожица, а за теб не веднъж съм казвала, че изглеждаш много добре.
Ина, страхотна кръстница си, прическата е много красива.
Боби е страхотен пич, много е чаровен този синеочко  Hug
Сънчо, добре си се завърнала.
Сети, Ицко сам си мие зъбите, т.е. давам му четката и той търка, още не сме започнали с паста, но ние и нямаме много - 4 броя и едва сега пробива 5-тия.
Хот, и аз съм на тема якенце. Всичко му накупих от Израел, там дрешките са със страхотно качество и на страхотни цени /ниски/. Накупих му джинси, дънкови гащеризони, жилетки, блузи, пуловери, анцузи, чорапи. Остана ми само яке, още един чифт маратонки, боти и чорпогащници.
Ериа и мен ме ревнуват от компютъра и двамата мъже, но Ицковото е истерична ревност, да не види че сядам, идва опъва ме, реве  Crazy С тези пастели ме изумявате, аз таквиз неща не мисля да давам в близките две години. Не за друго, ами да не реши да рисува по разни места, където не трябва.
Да ви се похваля Ицко има нова детска, много е сладурска, ще я наснимам и ще ви я покажа. Изфуках се сега ме гонете, отивам да доизчистя, че съм намазала банята с препарат и целия апартамент мирише ужасно, мисля и да готвя, но и аз като Сиси не мога да го измисля, но фасул няма да е  Naughty

# 92
  • някъде ... тук ...
Добре дошла Бети Hug
Ако има желаещи - ще нагласим нещо за среща без хлапета Sunglasses Мойто мъж предния път каза, че няма проблем с все хлапета да ме води и прибира от такива срещи Laughing
Вили, бягай да доизчистиш Naughty Mr. Green А и чакаме снимки Sunglasses Аз съм намислила пиле с ориз на фурна Wink

# 93
Момичета, здравейте!
и аз се прибрах  Heart Eyes
прекарахме невероятно Simple Smile

Радвам се, че Марти ве4е е добре  Hug

# 94
  • някъде ... тук ...
Хе-Хе Бубе Hug А снимки? Simple Smile

# 95
          Момичета, аз да се отчета - изкарахме страхотна сватба,кумата- майката но Гинко,нали си е моето момиче, много ми хареса.Булката ,нейна дългогодишна най-добра приятелка, също беше  страхотна.Като се прибави и това,че мъжката страна беше от съседна Турция,а колегите им от различни народности- те все още учат в Германия - купона беше чудо.Дядото се справи отлично,чак и сутринта Гинко не даде на нас с майка му да го нахраним,а отново с дядо, то и ние едва гледахме.
          Добре дошли, на Вили и Сънчо!Браво на Гого и ние се мъчим да учим някои неща,но знаем много малко.
          Къде изчезна Мона, сигурно много работи, да ни инструктира за ползването на четката и пастата за зъби професионално.

# 96
Здравейте Simple Smile
Ние, разбира се бяхме на село, но вече сме в къщи и кипи трескава подготовка за утре. Много ми е притеснено Confused .
Нансен, гледам от моя постинг си останала с впечатление, че децата си играят с играчки. Няма такова нещо Simple Smile . Дете, което да предпочете играчка пред дистанционно, телефон или празен шампоан няма  Laughing. Единственото с което си играе Ники и не се отказва е колата за яздене. Само дето напоследък се изживява като цирков артист и стъпва с двата крака върху седалката.
А за снимките не помня дали казах, но много ми харесаха, а Луси изглежда като принцеса.
Хамелеонче, и дрехите и маратонките са много сладки.
Сети, паста не ползвам. Изобщо не зная как да му обясня да жабури  Rolling Eyes, пък и да плюе . Ако някой знае да обясни моля Simple Smile
Изабела, много е сладко Бобсънчето Simple Smile пък и каката. Добре се забавляват двамата гледам  Grinning .
Сънчо, добре сте се завърнали с керкезелчето  Mr. Green . Иначе и за двете срещи съм за. И то в скоро време, че малкия ако/като свикне с яслата, тръгвам на работа Simple Smile
Вили, добре сте се завърнали и вие  Grinning . Целувки на Ицко и чакаме снимки, не само от детската Simple Smile
Бубе и вие добре сте се завърнали Simple Smile

Чао за сега.

# 97

само камера  Mr. Green

# 98
Оооо,Госпожа Бубанка на хоризонта   bouquet
Ние бяхме 3 часа в София ленд и луднах.Но прекараха децата страхотно.

# 99
ОООООооооооооооооо Бубе, добре си се завърнала Hug
Изабелка, браво на вас и ние бяхме почти цял ден на вън, така ни се идва на София ленд, моята кума живот и здраве след 1-2 седмици заминава за София при мъжо си така че се надявам да го посетим.
Галя2, ти се съмняваше в мъжете Laughing, чудесно че сте изкарали добре.
Вили, пускай снимки за детската че и ние мислим да правим но догодина, като се пренесат свеки в новата си къща.

А за снощи, обещах да се отчета, в Пловдив откриха ресторант БУЛГАРИ, много хубаво място за веселба с компания, жива музика, диджей, тинейджъри  много newsm78супер яко, на който му харесва такова място де на нас определено. Отгоре има бар EXIT на който се качваш отвътре и там е добре но много гъчканица неможе да се обърнеш а да не говорим да денсиш. Та така много весело другата седмица пак hahaha
Приятна вечер!

# 100
ОООООооооооооооооо Бубе, добре си се завърнала Hug
Изабелка, браво на вас и ние бяхме почти цял ден на вън, така ни се идва на София ленд, моята кума живот и здраве след 1-2 седмици заминава за София при мъжо си така че се надявам да го посетим.
Галя2, ти се съмняваше в мъжете Laughing, чудесно че сте изкарали добре.
Вили, пускай снимки за детската че и ние мислим да правим но догодина, като се пренесат свеки в новата си къща.

А за снощи, обещах да се отчета, в Пловдив откриха ресторант БУЛГАРИ, много хубаво място за веселба с компания, жива музика, диджей, тинейджъри  много newsm78супер яко, на който му харесва такова място де на нас определено. Отгоре има бар EXIT на който се качваш отвътре и там е добре но много гъчканица неможе да се обърнеш а да не говорим да денсиш. Та така много весело другата седмица пак hahaha
Приятна вечер! Нещо стана защо така два пъти????? newsm78 нещо направих сорииииииии.

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 20:01 от Сиси&Роси

# 101
  • някъде ... тук ...
И ние ходихме в София Ленд - от около 17.30 до 19.30. Надивяха се децата на детското Sunglasses

# 102
И ние ходихме в София Ленд - от около 17.30 до 19.30. Надивяха се децата на детското Sunglasses
Ние бяхме от16ч до 18 ч. в "Под дъгата" или нещо подобно ,после в Мак Доналдс,После обиколки ,Бобсъна напълни гащите  Sick Sick Sick и си тръгнахме.

# 103
  • София
Първа ли съм тази сутрин  newsm78?
Добрютро  Hug

Първо да се изфукам  Flutter - имам си нови ботуши, пола, блуза, панталон и прическа  4470 Направих един шопинг-тур в събота, отдавна не ми се беше случвало. Естествено, на другия ден нищо от новите ми неща не ми харесваше вече, но аз съм си такава  Mr. Green

А, и от днес съм на диета, стискайте палци!

Бети и Бубе, уелкъм  Hug!

Среща гореща - ЗА! Даже мъжО вчера отбеляза, че отдавна не сме се били събирали  Laughing Предпочитам вечерно женско бирско уидаут мъжОве и деца, че няма да можем да си кажем приказката  Whistling Който иска с деца, викендът в някой парк може. Ели, пусни анкета за ден и час, плс!

Вили, чакаме снимки на детската стая  Wink

На Ники пожелавам бързо адаптиране в яслата, никакви болести и да не му е много мъчно за мама и тате! Рали, очаквам новини как е минал първият ден! Ти как се чувстваш?

Чао засега  Heart Eyes 

# 104
  • някъде ... тук ...
Адаш, и аз съм тук, но не ми се пише Blush Моткам се, а трябва да си напиша домашното Confused Честити ти придобивки, със здраве да си ги носиш Sunglasses

Кажете предложения за ден и час и ще пусна анкета. Аз да кажа само, че ме/ни няма от петък до неделя в София Peace

Изабела, ние само в детския кът бяхме и Гого не искаше да слиза от въртележката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт