Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 168
  • 262
  •   1
Отговори
# 30
Бренин, много гадна работа ейййййййй. Да ги хванеш всички доктори и прочеи и да #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire тъпанари
В коя болница са Фани? Много поздрави и кураж, друго какво да кажа нямам думи. Hug

# 31
Бренин в мислите и сърцата ни сте, дано скоро Фани и малкото ви геройче са си у дома при теб.Много да ги нагушкаш и нацелуваш.Колкото и силна да е Фани в една стандартна бг болница човек спокойно може да полудее  Sad , дано скоро това е само един лош спомен зад гърба ви.Надявам се изследванията да покажат, че вече всичко е наред и да ги изпишат възможно най-скоро.Много  Hug
Нансен, Луси става все по-красива, ама то има и на кого да прилича  Heart Eyes, страхотни снимки, вълнуващи пейзажи и преживявания са съхранени в тях!
Галенце, браво на малкото ти смело момиченце  Hug

Лека нощ на всички!

# 32
...и приказни сънища
!

# 33
  • София, център
Кафеджиеви? Защо се излагате, ма моля ви се?

Стискам палци на семейството на Бренин за в 11ч. Дано скоро ни се похвали с добри резултати, и мъките за всички тях най-после да свършат.

Момичета, благодаря ви за комплиментите. Наистина изкарахме незабравими дни през отпуската. Добрахме се до онова, от което наистина силно сме се нуждаели от доста време насам. Това, апропо, ни беше първата пълноценна почивка в рамките на последните две години и малко. Наистина, лишихме се от присъствието на детето си, но може би и точно това спомогна, колкото и егоистично да звучи, да се отпуснем и да забравим за проблеми и грижи, и за да презаредим батериите, както се казва Laughing

Но пък и финалът беше изключително запомнящ се и вълнуващ!

# 34
  • София
Кафеджиеви? Защо се излагате, ма моля ви се?
Тук съм, но съм ужасно притеснена в момента и не искам да ви товаря излишно  Confused

# 35
          Здравейте, момичета, от дъждовен Бургас.Нансен, не сме се скрили, гледаме снимки и красотата на Рибарица ни връща във времето,когато бяхме млади.Малко ви завиждам, но с добро сърце.Винаги да имате време и възможности за такива почивки.
          Бренин и аз да напиша - съжалявам.Когато оперираха Гинко в Пловдив останах с много добро впечатление за болницата там и вниманието на лекарите.Но явно не на всякъде е така.Бързо да се оправи малкия и да сте заедно в къщи, съчувствам на съпругата ти, ще и трябва много внимание и обич и на нея да се възстанови.Вярвам,че ще ги има.
          На Кали пожелавам успех.А какво става с Бобсъна и Гого?Милите ученици, дано са здравички.
          Сиси,голяма си домакиня, мъжът ти е за завиждане.Продължавай все така,сигурно си оценена.Свършвам, че Гинко започна да ми помага.  

# 36
  • някъде ... тук ...
И аз съм тук, но нещо не ми се пише Embarassed
Гого е на ясла вече до 17.30 (тогава баща им ги прибира с Ради). Добре е, ревял още сутрин, като го взема лаята, но иначе няма проблеми вътре.
Аз записах курс по английски и до преди малко писах домашно Simple Smile Мислях, че съм за второ ниво, но съм учила по друга система и се оказа, че съм за трето направо (след тест, на прима виста, без преговор и на крак). Та така - до Коледа ще ходя три пъти седмично след обяд в ИЧС-то.

Друго интересно няма Sunglasses

Бренин, дано Марти се оправи по-бързо Praynig

Лек ден Hug

# 37
  • София, център
Хотче, мила, какво става, сподели, така с неизвестното, аз специално, повече се притеснявам. Какво се е случило?

Галя2, ама и Несебърските залези си ги бива, нали?

А за Рибарица си права, шеметни са природните й красоти, горите омагьосват, слънчевите поляни, обвеяни с аромата на горски билки и цветя създават неповторими и незабравими усещания, хлопатарите на козите галят слуха, ромота на потоците освежава и зарежда с нови сили.

Ели, браво за английския! Добър избор си направила с ИЧС-то, и Емо ходи там сума време!

# 38
Хайде и аз да се разпиша днес. Преди малко се прибрахме, Роси заспа в колата, аз както всеки ден се захващам с готвенето ooooh!
Галя2, то не само мъжо трябва да ме оценява ами и свекървата, свекъра, девера ние сме цяла банда в момента какво да ти разправям, сега сложих фасул да готвя то да се чудиш  newsm78. Без да се Naughty фукам Mr. Green обичам да готвя ама трудно го мисля какво да е.

Хотче, излей си душата мила нали сме за това тук да ти олекне поне, то надали ще успеем да сме ти в помощ  Hug
Ели, бравос за инглиша Simple Smile аз от кога се каня ама все се отказвам, що ли незнам newsm78

# 39
  • София
Притесненията са ми били неоснователни. За яслата ставаше въпрос. Много сте мили  Hug 

Ели, кач' пара ти е курсът? На ЛС, ако искаш.

# 40
Навън е студено, а във форумчето ни никой няма  ooooh!
Я едно въпросче за разсънване, отдавна ме гризе любопитството да питам има ли дечица, които още ядат през нощта или е само мартенското юнче ?

# 41
  • София, център
Ооо, Сети, що не свиркаш, че си тук!

То моя отговор на въпроса ти няма да е меродавен, защото Луси никога не е папкала нощем, ама се чудя тук newsm78, със водичка не се ли залъгва Лора, ако й даваш.

В това, че хапва нощно време няма нищо лошо за нея, но за теб...не ми се мисли!

# 42
Сети, и Кали никога не е яла през нощта, ама аз като съвсем незапозната - за съвсем истинско ядене ли става въпрос, или просто се събужда за водичка или сокче Thinking
Благодарна съм, че Калинчица не се буди нощно време дори за вода.....само ако никне някое зъбче мрънка и плаче Mr. Green
Хайде, отивам да си взема детенц от ясла, че ми е мъчно...май аз по-трудно ще се адаптирам от нея Crazy и а тия угризения, дето са ме заръфали Mr. Green мира не ми дават Rolling Eyes

# 43
Здравейте Simple Smile
И нас ни мързи да пишем.
Малкия ме ревнува от компа и съответно трудно стигам до него Simple Smile. Та съм си харесала 1 сериал и си го свалям на СиДи-та и го гледам на ДВД-то  Crazy . Изобщо съм в отпускарско настроение. С други думи мързел  Embarassed. От понеделник ще  се пробваме  с яслата.

Сети и Ники не папка нощем. Махнах му нощното хранене 6-ти месец. Ако не и го махнеш ти, не вярвам да се откаже сама. Визирам братовчетка ми, която до 3-ти клас пиеше кисело мляко нощем. От срязан биберон  Confused. Май съм ти го казвала това Simple Smile. Да нагушкаш малката от нас  Hug. Стискаме палци, да се откаже скоро, за да може и мама да поспи.

Чао мамита

# 44
          Момичета, днес Гинко ми обърка представите за режими - като се разлудя,че заспа чак в 15 часа и сега още спи.Сети, и ние не се храним през нощта - само в първите месеци.Но, ако детето има нужда,мисля че не е зле да си хапва. Галя, какви угризения - аз като чета смятам,че тук пишете най-добрите и умнички майки,които познавам.Всички сте със стремеж да учите,да работите, тя и нашата мама е същата.А за плажовете - думи нямам Нансен - не ми се мечтае,че ще забравя да нахраня малкия.Сиси, за яденето  надниквам в другите теми и черпя идеи,че и аз готвя всеки ден.Изчезвам.

Общи условия

Активация на акаунт