Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 197
  • 262
  •   1
Отговори
# 135
Ние се прибрахме.
Малкият е прегракнал Sad . Опитали са се да го сложат да спи hahaha . Какви оптимисти. Лелката ме пита с биберон ли заспива. Ами не с мен заспива. Казах и, че със заспиването ще има проблем. Опитали са се и да го хранят. Сложили го на столче и той разбира се веднагя избягал. Все още не е ял, а аз го гоня с една лъжица от половин час. Незная как ще стане с храненето и спането. Като го изведоха беше тъжен и намръщен, сгуши се в мен и половината път до нас не ме пусна. Все още е един тъжен и туко въздиша тежко  Confused. В общи линии  съм ужасно притеснена, а още не съм го чула да реве. Представям си утре, като го заведа и вземе, че се разплаче изобщо незная как ще го преживея. Хубавото е, че се е заигравал сам от време на време. Но си е и поплакал доста. Уфффффффф момичета ще ми припомните ли защо го тормозя така. Това е риторичен въпрос Simple Smile . А сега е много послушен  Rolling Eyes дали не го е приел като наказание воденето на ясла?
Стига съм ви натоварвала с глупости, отивам да се гушкаме  Grinning

# 136
eria_r ,то и при нас е така-рев ,тръшкане,отказ да яде,отказ от групови занимания,изобщо не съм го оставяла да спи.В момента,в който излезем-стария Бобсън вече е на линия.Вчера и днес си го оставих вкъщи,та утре си представям какъв ще е купона.
Черпя ви с един Бобсън:

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 14:33 от izabela

# 137
  • София
Бренин сега се разрових да разбера какво Ви се е случило!Съжалявам за Марти,дано никога повече не се повтаря,но най-важното е че са си в къщи с майка му и Марти се възстановява!
Нансен виртуална подкрепа за Луси и бързо да се оправя!
Ериа не се притеснявай за Ники ще свикне!Дано милия не го приема като наказание.
Изабела не мога да повярвам,че това херувимче на снимката може да се магарясва.
Фроска да на панаира бях,но по цял ден си стоях на мястото от 9-18 часа.Е успях да се разходя по стъргалото и да похарча малко парички.И аз мислех да се обадя,но реално през деня нямаше как да се видим.
Много ми харесва Пловдив,центъра де,що ли и в София няма такъв?

# 138
За съжаление никой не ми вярва.

# 139
  • София, център
Бренин, в къщи капят лайката с меда.
Дано се подобри, и тази нощ да диша по спокойно.
Още веднъж благодаря!

Изабела, за кое?

# 140
  • Варна
За съжаление никой не ми вярва.

Аз ти вярвам .... нали си ми е зет знам си му слабите места Wink
Много е сладък, пу-пу!!!! Целувки!

# 141
И ние не ползваме паста за зъби. Мисля като се върнем да заведа Марина на зъболекар и да видим как са зъбаците, че постоянно си смучи пръста като заспива и ме е страх да не би да има проблеми после.

Вили честито придобивка на малкия сладък Ицко. Много весели игри и прекрасни моменти му пожелаваме в новата стая. Разгледах ви снимките - както винаги нашия принц е прекрасен, а ти изглеждаш страхотно - така че хич не ти трябва да мислиш за диети Simple Smile Много целувки за Ицко изпращаме.

Добре дошли отново на адашката и Бети - домъчня ни за вас.

Хот Ели давай снимки да те видим издокарана в новите придобивки Simple Smile И я кажи сега коя е ДАМАТА С НОЖИЦИТЕ Stuck Out Tongue И ние сме така - нито фиби, нито ластики, нито ленти на главата си търпи. Ако успея да ги сложа то е за 15-20 мин. и са свалени веднага.

Lilu - точно така се прави - за теб чанта и бижута, а за тати само вратовръзка Simple Smile

mimes - аз отдавна давам на Марина патладжан. Много й харесва особено в манджа. Относно боб и леща - ами леща съм давала няколко пъти когато съм готвила в нас, от детската кухня също правят в понеделник понякога, но Марина определено не ги харесва. Боба мисля че заради люспите, а на лещата се муси като я види само.

Иле и мен ме съмнява нещо такова - и Мона и Петя забягнаха на някъде, ама дано после да са документирали събитието и да се полюбуваме и ние Simple Smile

Нансен - много лоша работа с тези настинки - дано сладката Луси се оправи по-бързо и да няма нищо сериозно.

Фроска - а малките ти принцеси са направо да ги схрускаш - малки бонбончета - прекрасни дечица. Ама и снимките от Испания са много хубави - прекрасно сте си изкарали май май Simple Smile А ти ми се струваш още по-отслабнала. Така ли е? А снимката с корабчетата и намръщеното небе е просто .... нямам думи - страхотна снимка. Браво на фотографа Simple Smile

Сега отивам да правя нещо за обяд на малката. Ние сме добре - времето нещо е доста променливо и не може да му се вярва за разходка, но издебваме го и си обикаляме всеки ден из квартала. Целувки на дечицата и до по-късно. Извинявам се за дългия постинг. Не ме бийте моля ви.

# 142
Привет!
  Вили, този ресторант с бар се намират бившето "Борледо", "Санто" сега е Булгари и EXIT до водната палата сети ли се?
  Бренин, това е чудесно че Марти е добре и се е възстановил Hug
Бобсънчо,, голямо момче бреййй и хубаво и хубаво Naughty
  Али, къде беше в панаира ние обиколихме всичко ако знаех, ама аз пак съм изпуснала щях да ти се обадя да се запознаем иххххх...
  Нансе, дано Луси се оправи бързичко Praynig Hug
Щях да ви питам, има ли мами махнали вече памперсите??????????? newsm78 моята свекърва само ме юрка за тези памперси ами като не може да си каже още все напикани ли ще ходим  ooooh! я споделете милички????????????????
Сега бягам да вечеряме! До после! Hug

# 143
Писах писах писах и забравих да похваля Бобсъна - как може да се оплаквате от такова ангелче  Hug Joy

# 144
За :
Изабела не мога да повярвам,че това херувимче на снимката може да се магарясва.

# 145
Сиси, не сме махнали памперса и скоро няма да е. Тя знае какво се прави в гърнето, казва "Пишшшш", обаче не съм сигурна че разбира какво е това "Пишшш". Майка ми само го споменава, но аз не й обръщам внимание. Ще се учим догодина някога, мисля че към 1,6г вече почват да разбират и да си казват Joy

# 146
  • София
Мами, днеска имаме хартиена годишнина - сиреч две години откакто се официално бракосъчетахме с мъжо.

Черпим наденички с бира beer2 cook

# 147
  • София
Маринка, ти кога отиде в Щатите, или аз бъркам като Нансен!

Нансен, дано бързо се оздрави малката госпойца.

Илиана, Ели, направете прощъпулник, какво като е минало време, откакто детенца са проходили. При нас свеки направи една голяма погача и една мъничка, постлахме една бяла покривка на земята пред масата, на която бяха всичките неща и търкулнахме мъничката питка, уж бебата да я гони.

Али, как така си си седяла на мястото на панаира - ти по работа ли отиде в Пловдив? Мелата надебеля ли!?
Много се смях на нашето джипи, при което отишла кумата и и казала, че идват при нас в Созопол да видят колко е надебеляло Ивето (пошегувала се е). А джипката едва ли не се е засегнала вместо Ивайла (тя много харесва грацилни деца) и и казала: Ивайла никога няма да надебелее, тя винаги ще си остане такава грацилна.

Вили, готини са легълцата.

Бубанич, добре си се завърнал, радвам се, че всичко е било наред.

Ериа, дано Ники се приспособи бързо към яслите.

Ивайла се изрива от патладжан моменталически, както и от някои кисели млека. Но вече имам чувството, че всичко е яла, даже шоколад и фъстъци (макар и един). Не че я храня с шоколад, но на Созопол все се намираше някой дето да я почерпи с нещо дето аз не бих и дала. А и квато е злоядка, да яде квото си иска.

Ивайла казва, че има Ако, но го казва след като акото и е в памперса, чучвам я от време на време на гърнето, но то това не седи на едно място, каквото и да прави. Има ли мобилни гърнета?

Относно анкетата - също предпочитам, ако може от седем или седем и половина, за ден исках да нацъкам и тоя четвъртък и следващите сряда и четвъртък, но нямаше как.

# 148
  • София
Сънчо добре дошла и честита годишнина!Още много години любов Ви желая!
Бях на панаира служебно!Откарах цяла седмица там,а Мели беше на бабешко гледане и сега ми натежава като я вдигам!Сигурно е станала вече 9 килца!Само да те види,че ядеш нещо и веднага трябва да и дадеш и на нея.Голяма любителка на кафето е и реве за него.
Иначе пак си е грациозна "кат" майка си и мно-о-го къдрава!Не се отдалечава на повече от 2 метра от мен и това е резултат от отсъствието ми.
Сиси бях при 8 палата.А Булгари някъде го мернах из Пловдив.
Бубанка добре дошла!

# 149
Добро утро!

Много сте изписали Laughing от снощи правя опити да изчета и запомня всичко, ама уви!
Да се похваля - Взех си Държавния изпит! Вече хич не можете да си говорите с мен Mr. Greenсамо ще ми пишете hahaha Joy Официално съм притежателка на цели две дипломи за висше образование! smile3537 hahaha JoyБоже, 9 години съм ходила на изпити - луда работа! #Crazy newsm78 И на всичко отгоре имам 5!!! Петица! ма съм умница, а? Embarassed Crazy
Почерпката:   food010 Coffee beer beer3 beer2 beer cheers Wine Glass Drunk eat

Сънчо, честита годишнина!Много да се обичате и страстно да се привличате Grinning
Ние тази година забравихме за нашата годишнина от тръгването ни като гаджета - ния по си я тачим, а ето - старостта на никого не прощава! Crazy Mr. Green
Али&Мели, защо наистина не се обади Wink щяхме да ти направим посещение и да увеличим лудницата в панаира Crazy Naughty
За памперса - май няма да е мног скоро махането му - но поне при мен няма баби, които да ми натякват, че съм мързелива и затова не си уча детето на обноски Laughing
Нансен, дано по-бързо се оправите! Много целувки на нежната принцеса Луси!
Кали от вчера също е болна и си я оставих въкщи - зачервено гърло, без Т и сополи, но много гадна кашлица - влажна, давеща, ужасна! Та, според нашата лекарка единственото лечение е с АБ, за да не се разстрастне болестта Sick Cry ConfusedТака ми е искаше да я опазя, уж пие имунозасилващи. Не било вирусно, а чиста простуда newsm78 Thinking
Дано да й мине бързо! Гадното е, че като кашля, се буди и по цяла нощ не можеда спи, а и не с нея!
Водихме я и на цирк - голям кеф, голямо пляскане с ръчички беше, ама не издържа цялотопредставление, че билетите ни бяха за късното от 19.30 и стана кисела, приспа й се, омръзна й да седи само в мен и така....си тръгнахме по средата, ама си заслужаваше! Като имате възможност, заведете ги - по-забавни са децата, в сравнение с всичко, случващо се на манежа Mr. Green Crazy
Продължавам да чета, после пак ще се включа Wink
Снимки не съм гледала, но скоро ще наваксам, обещавам!

Общи условия

Активация на акаунт