Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 208
  • 262
  •   1
Отговори
# 180
Ето ви малко снимки от сватбата, ама баба я няма на тях, че тя беше с апарата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=67704&photo=1

Много поздрави от мен Simple Smile
Аз напоследък нямам много време да чета, но получавам основните новини от други източници Simple Smile

# 181
  • София
Стън, роклята е страхотна  Peace

# 182
  • София, център
Стън, бе тя майка ти каза, че си била много хубава, ама сега се уверих и аз с очите си! Прекрасна си!

# 183
Стън, страхотна си!
Роси сега заспа, аз както винаги на печката и във форума Laughing, ама след като сготвя и аз лягам ааааааааааа и аз съм човек и на мен ми се почива  Mr. Green

# 184
  • София
Стън, страхотна си!
Роси сега заспа, аз както винаги на печката и във форума Laughing, ама след като сготвя и аз лягам ааааааааааа и аз съм човек и на мен ми се почива  Mr. Green

По тоя повод какво правите като сложите керкезелчетата да спят следобяд!?
Аз уж все я чакам да заспи, та да свърша нещо, дето не мога в нейно присъствие да го свърша и никога не става така, ами си върша обичайните домакински досаднини. Сега се изкуших да пусна компича.

Благодаря ви много за пожеланията, да ви се връщат.
Значи за срещата остава другата сряда в 19 часа!? Ако искате пак на Попа. За заведение идеи. На мен ми хрумва Дивака, мога и маса да запазя, ако няма възражения.

# 185
  • София
Домакинствам  bowuu, ако не ме мързи и кисна из форума.

Значи за срещата остава другата сряда в 19 часа!? Ако искате пак на Попа. За заведение идеи. На мен ми хрумва Дивака, мога и маса да запазя, ако няма възражения.

Пази  Peace Само да се преброим колко сме.

# 186
  • София
Пази  Peace Само да се преброим колко сме.

Е как колко сме?Обичайните заподозрени от миналия път.Нови желаещи май няма или поне си траят!

Как какво правя?Не се ли вижда,вися на компа,а ме чака домакинска работа,ама ме мързи-и-и-и! Взе да ми писва всеки ден едно и също.

# 187
Стън, страхотна си, много хубава кума.
Гале, майчинството в чужбина е още по-кофти уредено, например в Израел е само три месеца, тъй че ако само това е причината да напуснеш нашата мила родина, недей моля те  Hug
Сиси, какво сготви?

Аз за половин час измитам и измивам пода, забърсвам прахта, през ден готвя, а в останалото време докато спи си почивам на компа - във форума, говоря по скайп с познати или просто си търся нещо из нета. Не знам защо, но не мога да спя следобед  Rolling Eyes

# 188
Стън, наистина изглеждаш невероятно! Браво!  bouquet
Сиси, много готвиш, бе, душа newsm78Аз също готва през ден - два, а най-често всъщност готви мъжът ми Embarassed
Вили, то да беше само майчинството, айде, ами всички останали неща....не ми се изброява сега, толкова е хубав деня, не желая да си го развалям Laughing
Сънчо, аз докато седна да си почина и тя вече се  е събудила Crazy Embarassed, истината е, че съм голяба блейка -ей така си седя и гледам в една точка и си минава времето Crazy А в началото като беше бебе Кали, учех италиански, ходех на изпити, четях страшно много, гладех всеки ден- явно е въпрос на организация и нагласа Mr. Green

Завиждам ви за срещата Embarassedблагородно!
Следващата седмица в четвъртък имам работа в София, но нито знам как ще стигна до мястото, нито къде е, та да ви кажа, нито колко точно време ще съмзаета, предполагам не повече от 2 часа, ама знае ли човек Thinking Тъй че, с тези от вас дето             Crazy  ходят по Витошка да си харчят многото пари от майчинството, може да се видим Joy hahaha Joy

# 189
Нали казах че ще спя днес, ееееееее поспах малко
Вили, какво готвих ли пиле с ориз.
Галенце, писна ми с това готвене като има вълци у нас как няма всеки ден да готвя Wink
Нали сме голямо фемили сега: свекърва, свекър, девер и ние двама абе случва се понякога и през ден ама рядко Sad Нооооооооо събота и неделя не препарвам в кухнята, оставям свеки да се развихря Mr. Green

# 190
  • някъде ... тук ...
Аз само за малко...докато приготвям багажа Simple Smile
Стън, много си хубава Sunglasses
Сънчо, пази масата Wink
Гале, ние за вечерта се уговаряме, ама то не пречи да те подслоним (примерно у нас) и ще пийнем по бира и още нещо... Mr. Green
Аз изчезвам, че моите заминаха към НСА, за да оправям багажа на спокойствие. А аз кльопнах у форума Mr. Green
Чао, ще се "видим" в понеделник Hug

# 191
  • София
Добро утро,хайде на кафето!

# 192
  • София
Добро утро,хайде на кафето!
Хайде, хайде Simple Smile

# 193
  • София, център
Леле, наш`та тема още малко и на втора страница ще иде!

Ха, добрютро!

# 194
В нашия град пече слънце, времето е страхотно, направихме си разходката, а сега уморените спят. Из другите части на България казаха, че ще вали, а във форума е пусто, сигурно не са познали и всички сте по вън  Rolling Eyes
Сиси, тъкмо щях да попитам това свеки за красота ли го държите, но след като те отменя събота и неделя пак е нещо.
Аз днес няма да готвя и чистя, утре като вземат Ицко тогава ще ги върша тези забавления. Намислила съм и чорбаджийски чушки в буркани да затварям и да се разкрасявам, но ще видим кое ще отпадне от план графика за неделя, като гледам чушките  Flutter
На всички ви желая приятни почивни дни със семействата.

Общи условия

Активация на акаунт