Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 173
  • 262
  •   1
Отговори
# 240
  • София
А със Силвето (silviya.v) знае ли някой какво става? Много отдавна не е писала.

# 241
Вили я по-ведро. Наистина е много неприятно когато няма възможност за разходка. Марина пък редовно бяга до вратата на тоалетната и сяда на прага и може да седи тихичко и 10 мин. ако не отида да я взема. Не знам защо прави така. Нито й се пишка, нито ака, ама голям кефи и е да седи там. Относно работата дано успееш да намериш нещо подходящо.
Мона радвам се че се отби във форума. Целувки на сладкия Ади.
Болните дечица да оздравяват.
Хот Ели - фото-сесия най-вероятно като се приберем в България че нямам цифров фотоапарат тук. Тези дни може да вземам един от познати понеже мисля да закарам малката в Brookfield Zoo и ако имам възможност ще направим снимки. Цунки на бонбончето Емма.
Галя2 дано Гинко да се оправи по-бързо. Много е притеснително с тези вируси - ама няма начин как да ги избегнем понякога. Скорошно оздравяване. Praynig
Аз изчезвам че имам малко работа. Приятен ден на всички.

# 242
Вили, виж в сайтовете на банките. Обикновено там си публикуват стажантските програми.
Проучила съм ги нещата, само две банки предлагат целогодишни стажове, това са ДСК и Райфайзен, ще се пробвам в първата, във втората вече кандидатствах за работа, понеже откриваха клон тук в Свиленград и дори не ми се обадиха да ми съобщят, че нямам нужният стаж, за да ме наемат. Трябваше да се чудя какво става и хич не ми се занимава пак с тях  Confused Останалите банки предлагат летни студентски стажове.
А със Силвето (silviya.v) знае ли някой какво става? Много отдавна не е писала.
Мисля че и тя започна работа, дано да е това, че нали имаше и проблем с Никол, дано да е първото  Praynig
Вили, не се отчайвай бе. А относно това че няма къде да заведеш малкия Ицко  идвайте към Пловдив  Wink newsm78 не че тук сега в това време има къде да се отиде ама пак ще се измисли нещо.
Приемам поканата  Grinning, много ми липсва Пловдив, все си мисля сега ако съм си в Пловдив, щях да ида там, щях да направя това  Sad

# 243
  • Варна
Ама това време, скапва всички....явно. Просто от топлото и прекарано време и целодневни разходки, преминахме в целодневно гледане у дома, прехода е труден (както казват наште политици Wink)
Вили, да престанеш да си мислиш лоши неща, нормално е да задържиш трудно вниманието да едногодишно дете, та те още почти нищо не разбират! Много е права Нансен. Велизара най-обича да играе с неща които да и забранени, но с нейните играчки...никакво внимание не им обръща! Песнички ли....да бе да...виж Планета е друго нещо Joy Joy Joy
Това с работата е голям проблем, и аз исках да почвам в банка преди да забременея, бях се явявала на интервюта, даже в една стигнах до последното ниво, но не ме взеха с обяснението че длъжността която заемам в момента е много висока, а пък тя си е в съвсем друг сектор, но както и да е....отказах се! А и на мен не се обадиха това последното го разбрах от позната която работеше в банката.
Сега започнах при мъжа ми....не ми се връща на старата ми работа, ако не потръгнат нещата с фирмата ще се върна няма на къде Sad

Мона хайде Уелкъм! Ама по често се отбивай!

Хайде целувки!!

# 244
Уф, много болни Юнчета Cry
Калина продължава с антибиотика Sad - ще направим 10 дена, пък да видим тогава дали ще има подобрение Thinking Иначе аз мажа гърдите с квото ми хрумне - мед, мас, абе - като тортичка ми е дЯтето, ама кашля като магаренце Sad
Успоредно с нея, аз се разболях втори път и вече съм на път за Лудницата....
Ама ще ми мине, пък ако не ми мине newsm78 Crazyаз ще го мина Joy hahaha
Глупости пиша, ей.....
Вили, що не пробваш в Прокредит - много мои колежки още преди да завършат започнаха при тях и сега си продължават - става въпрос за колежките от Стопанско Управление Wink Вярно е, че има много текучество на кадри при тях, но това маже пък да е плюс за теб - лесно влизаш, взимаш квито знания можеш и си излизаш със Опит!!! вече Mr. Green Laughing
Има ли при вас техен клон Thinking

# 245
Гале, още ли е болна малката Кали  Sad Кофти, а защо мажеш гърдите, да не е слезнало надолу? Да оздравявате и двете, не се давайте, а минавайте.

Вили, що не пробваш в Прокредит
Има ли при вас техен клон Thinking
Имат клон, всички банки имат клон тук, нали има много богаташи и си мислят, че ще има кой да си пере паричките  Rolling Eyes А твоите колежки как започнаха? На стаж или на работа. Тук банките са с най-много по 3 човека, единствено Биохим е с повече и силно се съмнявам, че някъде ще ме вземат.
Иле, а обяснението, което са ти дали на теб направо ме закопа  Shocked Вече на нищо не се учудвам, хората са измислили и други интелигентни начини да отказват, а аз си мислех, че вечно се измъкват с "нямаш стаж".
Лека нощ на всички! Желая ви слънчев ден утре, по-малко болни и повече усмихнати деца.

# 246
  • някъде ... тук ...
Добро утро Hug

Много болни бе - Да оздравяват по-бързо  umnikuu  Crossing Arms

Нямам много време да чета и пиша. Имам доста домашни, работа в къщи и трите следобеда на курс. Който иска - да пусне новата тема, като дойде време.

Вили, дано си намериш подходящата банка Sunglasses Някой път предложенията изникват изненадващо Simple Smile

За сряда остава ли?  Бети, пазила ли си места в Дивака? Ако ме няма във форума - имате ми тела - звънкайте Wink

Хайде чао за сега Heart Eyes

# 247
  • София
Добро утро поспаланки,къде сте?
Всички болни от днес да не са болни!

# 248
Добро утро!

Кажи какви са тези броилки, плс!
Броилките се използват за определяне реда на участниците в игрите. Напр."Онче, бонче..." или "Две петлета се скарали..." Simple Smile

Вили, успокой се и гледай по-ведро на нещата! Hug Всяко дете е различно и съм сигурна,че Ицето няма липса на интерес, а просто интересът му е насочен в друга посока. В един момент ще бъдеш изненадана колко умения е придобил, без ти да подозираш. Simple Smile
Дано си намериш исканата работа! Heart Eyes
Към годинката на София и аз бях изпаднала в ужасна депресия. Чувствах се неспособна, безпомощна, непотребна ... оправих се с витамини и си създадох интереси несвързани с детето, спортувах, започнах работа и всичко се подреди.

Отивам да разглеждам снимки Simple Smile Хубав ден!

# 249
  • No Line On The Horizon
Здравейте!

И аз мога да се похваля с нова придобивка вече. Вчера си купих ботуши на Geox.
Другото с което ще се похваля е, че ще ходим на концерт на Дюран Дюран на 20-ти. Много съм щастлива.
Флора също продължава да кашля и не знам до кога ще й отлагам ваксината  Confused
Днес май ще е хубаво времето?
Вили, а в кантора не можеш ли да започнеш? Нали имаш стаж в тази област?

# 250
Флора, поне на този концерт да се видим Simple Smile

# 251
  • No Line On The Horizon
Бубе, с Флора не знам дали ще се видите, но с мен може и да се видиш  Wink

# 252
Бубе, с Флора не знам дали ще се видите, но с мен може и да се видиш  Wink

извинявай!  Embarassed
зарадвах се и си обърках граматиката  Mr. Green

# 253
Еми, мерси  Heart Eyes
Хот, срещата утре къде и кога е последно? 19 часа разбрах, но къде? Може и да се класирам, освен ако мъжа ми пак не го викнат извънредно на работа  Twisted Evil
Нансен, само да ти кажа, че Виброцил не се капе повече от 3-4 дни. По-добре с физ. разтвор за по-дълъг период.
Всички болни да оздравяват, давайте витаминки!
И на Ади му тече сополчето, ама как не, като дядо му го беше оставил по голи крака да обядва. Колко му трябва в това шибнато време на човечето  Close

# 254

Здравейте и от нас.

Темата с гледането на детето, даването на ясла и започването на работа май вълнува доста майки. Аз също се чувствам понякога така, както Вили го е описала. Хващаме страшна депресия, нервите са ми на свършване и търпението също. Вили, и аз пия мента, глог и валериан, ама нещо не ми действа. Може да сам за по-силни лекарства - ужас...направо сам за психодиспансер, ако ме питаш  hahaha.
Майтапа настрана ама детето си иска доста внимание и търпение.
И аз си търся работа. /Реших окончателно, че няма да се връщам в телевизията./ Но засега нямам голям успех. Минавам на търсене чрез приятели - май това е правилния начин.

Пожелавам скорошно оздравяване на всички малчугани и техните майчици.
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт