Проблеми с жена ми .

• 19 439
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Доколкото ми стана ясно, двамата си имате диаматрално противоположни разбирания за живота. Тебе те влече навън, докато тя си иска къщата и семейството. Няма да мелите дълго така.
Именно, когато е водещ критерий "къща и семейство", а не чувствата към другия - така се получава.
Особено ако жената чете тук как мъжът трябва да отменя жена си във всичко, но не и тя него...

# 76
  • София
Изплащам апартсменти на зелено . В компанията има момичета ,които тя познава и са приятно настроени към нея . Почивка тя не иска да си остави детето никога . Аз хиляди пъти съм предлагал да остави детето и аз да го гледам , тя отказва казва няма с кой да се видя няма Кво да правя
Вземи я интегрирай. Седнете и говорете - сериозно.
Какво иска, какво очаква, как я мисли.

Изперкала е жената, не е чудо невиждано. Прийомите са й изключително безвкусни, но освен с детето, няма с какво друго да е шантажира.

Предложи й ти да си ходи периодично в Бургас - за по седмица. Ще действа отрезвително и на двама ви.

Иска ли да работи? И това е "лек".

# 77
  • волно калдъръмче
Доколкото ми стана ясно, двамата си имате диаматрално противоположни разбирания за живота. Тебе те влече навън, докато тя си иска къщата и семейството. Няма да мелите дълго така.
Именно, когато е водещ критерий "къща и семейство", а не чувствата към другия - така се получава.
Особено ако жената чете тук как мъжът трябва да отменя жена си във всичко, но не и тя него...
И за кое точно да го отмени? Да изкопае кладенец сигурно или да смени контактите в къщата не веднъж на високосна, а веднъж на 15 години. Айде моля да не минаваме пак на плоскостта мъжка и женска работа!

Чувствата са двупосочни. Авторът спира да изразява своите. Жената си е с детето и си гледа къщата. Дотолкова съм солидарна с нея. Не съм съгласна само, че начинът да изрази обичта си е да го благославя за всяко излизане и да му лисва менчето, че да му върви по вода в свалките. Тоз може с други идеи да посещава нощните заведения, не знам нищо нито за неговото въображение, нито за въображението на жена му. Ако му се излиза, да направи така, че да излизат заедно. Тя пък от своя страна да се прежали да излезе и да се държи прилично, без да го дърпа да се прибират. Най-добре ще е да се отпусне и да се забавлява - току виж, че решила да повтори. Другият сценарий е ясен - остават вкъщи и се гледат накриво.

# 78
  • София
И за кое точно да го отмени? Да изкопае кладенец сигурно или да смени контактите в къщата не веднъж на високосна, а веднъж на 15 години. Айде моля да не минаваме пак на плоскостта мъжка и женска работа!
.... Другият сценарий е ясен - остават вкъщи и се гледат накриво.
Е, щом е веднъж на 15 години, това се отнася и за нея. Защо пък да не е тя?
1. Да закара колата на сервиз и обслужване.
2. Да организира някакъв ремонт.
3. Да се занимава със строящите се апартаменти.

Разни такива неща, които са повече от веднъж на година.

# 79
  • волно калдъръмче
Е, щом е веднъж на 15 години, това се отнася и за нея. Защо пък да не е тя?
Да закара колата на сервиз и обслужване се прави по-често. Да организира някакъв ремонт. Да се занимава със строящите се апартаменти.
Ей такива неща, които са повече от веднъж на година.
Ох, знаеш ли колко жени са и майки, и бащи за децата си. Толкова е трудно да закараш колата на сервиз, че само като си го представя, се уморявам. Отива да нагледа сроящите се апартаменти и да да си даде указанията - чудо голямо. Голямо копане ще е неговото. След толко зор за насъщния напълно нормално е да иска да легне и да се наспи, а не да щъка по нощите, ама това е друга тема.

# 80
Ако толкова държи на частната детска градина, да си намери работа и да покрива таксата, какъв е проблема?

# 81
  • волно калдъръмче
Проблемът е, че сигурно и двамата държат на частната детска градина.

# 82
Защо не започнете да излизате в компании заедно ? и каква е разликата между детска градина 900лв и обикновена градина, там децата позлатени ли са? мисля, че жена ти иска да живее висок стандарт на живот, което няма нищо лошо, но не го съобразява с обстановката. Мисля, че се държи като дете, а не като голяма жена.

# 83
  • USA
Искала частна градина, защото образованието било по-добре...какво образование на 2-3 г дете?!

# 84
  • София
И какви 900лв в Пловдив?
И био -еко- монтесори-дрън дрън са по-малко.

# 85
  • волно калдъръмче
И какви 900лв в Пловдив?
И био -еко- монтесори-дрън дрън са по-малко.
Може да не е в Пловдив, може да е в Марково.

# 86
  • София
С включен транспорт?

# 87
Искала частна градина, защото образованието било по-добре...какво образование на 2-3 г дете?!

знам, но се чудя някои хора как ги мислят тези неща и изобщо за какво образование говорим в детската градина, където оцветяват и ги учат да броят до 10, та това и тя може да го научи. За възпитание и култура, те трябва да го научат а градината да допринесе за по-доброто такова ама...

# 88
  • волно калдъръмче
Шегувам се, разбира се. В Марково всичко е марково, то се подразбира.

# 89
  • USA
Аз сега се разрових за цени 420лв най-скъпата видях/някакво монтесОРИ/. Има и по 390 лв , остатъка за какво е за учебници ли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт