Проблеми с жена ми .

• 19 821
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
Ако наистина така се държи, както момчето описва: "Казва ми майка ти се скръндзи има пари да дава ако иска да си вижда внучето" или на него да плаща частната градина, иначе ......пак заплахи с детето, не е нормално. Какво да гради с такава, тя не е там да гради с мъжа си, ами да използва каквото и колкото може. Явно така е възпитавана.  Защо не каже примерно, нека вашите си държат парите, ние ще се справяме двамата някак? Майка му и баща му не знам как и откъде имат, но имат хората. Само че не мисля, че са длъжни на тях да ги дават. Някои други биха хукнали да живеят на тия години, като са блъскали досега.

# 616
Аз не харесвам мисленото на момичето, но и мисленото на момчето не е много различно. Намерили са се двамата.
Тя иска да цица пари, а той направо си ги цица. Не виждам разлика.

# 617
  • София
Още повече, че са млади баба и дядо сигурно.

Авторе, ти при вашите ли работиш?

# 618
Какво значи цица пари от техните? Работи, изкарва добри пари за годините си, пък и по принцип (е все пак ако не работи при техните и не се ползва с привилегиите на синът на шефа), строи апартаменти... Пак питам, при това положение трябва ли сам да се справя с всичко?

# 619
Какви точно апартаменти строи? Строят ги родителите му.
Той е на дотации.

# 620
Само на мен ли ми прави впечатление тоталната смяна на тона на автора? До вчера жената беше майката на децата му, днес седнал са обяснява, че я обича. Оня ден жена му беше приятелка само с майка му, сега се оказа че не е така. Айде....нека попасем оше малко, па да видим до къде ще я докара.

# 621
Няма нищо лошо да се помага, когато родителите имат възможности. И да строят и инвестират в жилища, но не са случили на снаха. Ако родителите не им даваха пари, пак щеше да е недоволна женичката.
Това момче на 25 г. работи, заделя някакви пари за имотите, станал е баща и не е предполагал, че от жената, с която живее и има дете ще излезе нагла златотърсачка и изнудвачка. Не е първата, но на 25 г. момчето няма опит. Няма и много полезни ходове. Единственият му ход сега е да й покаже, че не му пука от заканите й, защото тя го мачка там, където му е слабото място- детето.

# 622
Няма нищо лошо да се помага... да строят и инвестират в жилища...
но от жената, с която живее и има дете ще излезе нагла златотърсачка и изнудвачка.

М-да, тя е най-пресметливата сметкадийка. Според мен жената го е обичала и е очаквала да изградят нещо заедно, като двойка, но тук идва намесата на мама, тате, кака, цялата рода помага, очаква, участва. Тя трябва да се приспособи към тях като някакъв рапан, но уви. Понякога се налага да избираш, дали да бъдеш партньор или дете. Жена ти е бясна за това, според мен, яслата е само признак на нейния женски гняв. Апартаментите дето ги размахвате не мисля, че я вълнуват, за друго е подивяла.

# 623
Нямам против да градя  жена ми,но ще отнеме с това темпо около 10 години . Мойте родители помагат както за МЕН , така и за НЕЯ .А всичко,което се прави е за нас двамата и детето. Тя е на принципа продай нещо например - за да си купим нова кола,а това няма как да го направя аз примерно .

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 01:24 от HristinaKoleva2

# 624
  Христина Колева 2, никой не казва, че ти е лесно, то всеки човек е в някакъв капан понякога.

# 625
...Тя е на принципа продай нещо например - за да си купим нова кола,а това няма как да го направя аз примерно .
Това са някакви абсурдни идеи.
Нека ти задам един глупав въпрос: Ти колко време се познаваше с тази жена, преди да се съберете и да направите общо дете?

# 626
Казах аз за маминото синче отдавна. Аз от лош опит, веднага ги надушвам. Видяхте ли, че всичко е “Тати носи. Мама меси.”

# 627
Ако изтърпи мрънкането и и си продължава да работи и осигурява семейството, тя може и да се кротне. Да види, че животът и е подреден, спокоен, обгрижен.Ще мрънка, ще мрънка и ще спре.
Ако продължава изнудване и фасони, раздалата е неминуема. Любов, любов, ама то не значи като обичаш някого, да се оставиш да бъдеш мачкан.
За детето, не трябва да има притеснения, има закони в тази държава.
Най-добре е обаче, да намерите общ път. Не се поддавай на мрънкане и провокации.

За тези, които казват, че не гради с жена си, какво да гради сам с една заплата. С 1200 лв да гледа семейство и да инвестира,  как да стане Защо да не помогнат родителите, щом имат възможност.
Не са на улицата, не са на квартира, дето не се знае какво ще се случи утрешния ден.

Моят син е далече от женитба(надявам се, де, не че няма и гимназисти да се правят на семейство), обаче около себе си виждам много хора, които подпомагат младите. И в това няма нищо лошо. Но всичко да е с мярка, не някой да тропа с крак какво кой да купува.

# 628
Казах аз за маминото синче отдавна. Аз от лош опит, веднага ги надушвам. Видяхте ли, че всичко е “Тати носи. Мама меси.”
Малко извъън темата, ама имаш ли руска жилка?

# 629
Нямам против да градя  жена ми,но ще отнеме с това темпо около 10 години . Мойте родители помагат както за МЕН , така и за НЕЯ .А всичко,което се прави е за нас двамата и детето. Тя е на принципа продай нещо например - за да си купим нова кола,а това няма как да го направя аз примерно .

Просто си има глупави хора, които живеят на принципа продай си къщата да си купим лъскава кола. Или изтегли бърз кредит да си купим телефон за 1500 лв.
Нито имат план за напред, нито нищо.

Сигурно си се подвел, защото е била хубавичка.

Но очевидно ще ти разкаже играта, ако не я махнеш на време.

Общи условия

Активация на акаунт