Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между профилирани и професионални паралелки в гимназиите?
Какви са впечатленията от театралните постановки, които сте гледали?
Какви са интересите на набора за бъдещето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между профилирани и професионални паралелки в гимназиите?
Разликата между профилираните и професионалните паралелки в гимназиите се състои в това, че профилираните паралелки предоставят специализирана подготовка по определени предмети, изискваща по-задълбочено изучаване на тези предмети. За разлика от тях, професионалните паралелки предлагат учебен план, насочен към конкретна професия, като се фокусират върху учебни предмети, свързани с избраната професия.
-
Какви са впечатленията от театралните постановки, които сте гледали?
Форумът споделя впечатления от различни театрални постановки. Някои от тях бяха харесани, като "Жена ми се казва Борис" и "Между два стола", докато други не получиха положителни отзиви, като "Горещо с Блатечки". Споделено е също, че представлението „Разделям двойки по домовете“ в Младежкия театър беше добре прието.
-
Какви са интересите на набора за бъдещето?
-
Какви са мненията относно повторното отваряне на училищата?
-
Какви са впечатленията от брифинга и мерките за справяне с вируса?
Не ми е хрумвало да гледам унита в чужбина, много рано ми се вижда, особено като не знае какво иска да прави. Еми каквото. Не знам какво влага всеки човек в успял, явно да се вадят много пари, ама професиите на бъдещето какви ще са... Един Господ знае. Надявам се до 10 клас да се осъзнае, за да има време да наблегне на каквото е нужно. Оформен е по важните предмети вече, единствената му четворка е баш по френски. Но, няма как. Каза, че се опитвал в игрите да общува с французи но те явно са шовинисти, вика хора, дето едвам знаят 5 развалени думи на английски, но никой не им се подиграва, аз, като започна да пиша на френски и ми казват, че ползвам гугъл преводач и не знам френски и да не се мъча. Та, отказват го. Тези французи какви са такива, не знам. Абе луда работа. Няма обаче да го притискам да се ориентира от сега, дано се случи в близките години.
И аз разсъждавах по същия начин,но.....детето ме опроверга.Изпълни мечтата си и завърши режисура,а моите напъни да продължи професия с традиция в семейството ни осъществи голямата дъщеря.Не моята професия!
Кандидатства това ,което ние искахме,но....изненадаааа....явявала се е на изпити без да знаем и когато се записа ни уведоми.Изкара и една година МЕИ успоредно с режисурата ,но аз я разубедих ,защото натоварването беше прекалено и успях да я откажа от телекомуникациите.