Модерните лафове?

• 19 712
  • 139
  •   1
Отговори
# 60
Сина ми е в пети клас и ми разказва преди няколко дни за новите си съученици и новите учители - по всеки предмет вече различни  ooooh! Момичетата били такива, момчетата онакива, каза по две-три думи за учителите.Обаче като заописва учителката си по математика с някакво въодушевление започна с думите :"Мнооо е фатална   superuu  superuu  superuu " Добре, че имаше повече пояснения, за да разбера, че целия клас са й върли фенове.

Я кажи за другият лаф на сина ти Wink УтрЕпа рибата с него, как съм се смяла не е истина Laughing

# 61
"Мнооо е фатална   superuu  superuu  superuu " Добре, че имаше повече пояснения, за да разбера, че целия клас са й върли фенове.

Също така, брутално, в същия смисъл.

# 62

Я кажи за другият лаф на сина ти Wink УтрЕпа рибата с него, как съм се смяла не е истина Laughing

Днес съм тъпа та чак вдлъбната. Crazy Питах Стрелче за кой лаф на сина ми става въпрос, защото не помня конкретния случай, когато са се хилосвали двамата.Оказа се, че въобще не съм в час със същността на лафа.След като Стрелче ми я разясни преди малко не е истина и аз как се смях. Joy

Често сина ми в знак на протест изстрелва :"ЕФ Ю ! Twisted Evil" Та какво значело това...Вместо да казва фак ю, казва само първата буква на фак, за да бъдело по-прилично. ooooh! hahaha ooooh!

И малката захапа същия лаф и го употребява на място без да знае за какво става въпрос, както и аз.Много съм изостанала. Laughing

# 63
Моят син ми даде този сайтhttp://www.neolog.nl/да съм се просветлила,защото не съм го разбирала,като ми говорел.

# 64
Психирам, психирам се, психиран съм, тоя е ебаси психираният, психация, психо....  Crazy

# 65
  • Варна.....
Племенника ми е 6 клас и преди дни разбрах, че вече децата не се сбиват а се СКЕЧВАТ Mr. Green

# 66
"Газира ми плюнката"   Mr. Green, май беше нещо като "много ме ядоса",но не съм много сигурна...

# 67
Племенника ми е 6 клас и преди дни разбрах, че вече децата не се сбиват а се СКЕЧВАТ Mr. Green

Да, и това го чух от моя пубер. hahaha Вече ще си записвам, за да ви се отчитам.

# 68
"Газира ми плюнката"   Mr. Green, май беше нещо като "много ме ядоса",но не съм много сигурна...
Като "Кипнаха ми лайната" Joy

# 69
  • При хората, които обичам

Офф: БУБА не пита ли какво значи - Бабалюга [2] - едър, здрав, силен човек. Борец, бияч.
Пример: Ахтополските бабалюги са местните ергенчета биячи

Мине се не мине и някой се сети за бабалюгите Joy
Diorella, в този случай "совите не са това, което са..." Sick Mr. Green

# 70
Като "Кипнаха ми лайната" Joy

Или "шупнаха ми..." за допълнителна колоритност! Laughing

# 71
  • София
"братле" - като обръщение към познати и непознати - явно е модерно, но на мен не ми звучи добре

Аааааа "батенце' е мнооооого по-модерно Simple Smile
Обаче "бро" е най-най Laughing

около мен пък само "баце" /от Цеко Сифоня било/ си викат, направо не мога да го понасям  Sick

# 72
Аре да не ми се пениш като лимонада, да`н тъ разгазирам Mr. Green[/b]
[/quote]

еееее, това ме разби.СУПЕР

# 73
Сега, по принцип не съм свикнала до употребявам таквиз думи, но този лаф много го чувам, та затова реших да го цитирам.
Когато човек е смъртно ядосан (или поне много раздразнен на някого), употребява израза : "Да те шибат калинките". Може да е стар, може да е млад, не знам  Laughing
Аз лично го употребявам в една по-мека форма : "Да те уважат калинките"  Grinning

# 74
Онзи ден научих и една "нова" дума от брат`чед ми.
Слушам ги, че си бъбрят с едно другарче /и двамата стоят на стълбите и са с едни панталони, все едно не са си ги вдигнали като са се изпикали/ и повтарят "оная ламя това, оная ламя онова..." Брей, пък какво ще ли пък е това, викам си аз. А тия посерковци с един снизходителен тон ми обясняват, че ламя /или лама/ било от англ. lamer  - т.е неопитен потребител в нета...  newsm78
Абе, къде са си онези прости жаргони от моето време като баси, егати, жестоко и др....?

Това с ламята не го бях чувала! ГолЕм смЕх! Joy

Общи условия

Активация на акаунт