Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 44 444
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

Момичета, забележете Санджар, как гледайки с изненада мистериозната жена право в очите, свежда поглед и надолу, че и по бельо...

# 271

Да си изкажа и аз казването по късна вечерна доба.
Тук - в тази тема партньорки на Енгин не се обиждат.
След като той работи с тях в екип и то работи добре, значи ние като зрители ги приемаме и ги поддържаме като екранна двойка.
П.П. За да не се чудите, защо съм го написала - беше отговор на мнение, което изчезна.

# 272

Момичета, забележете Санджар, как гледайки с изненада мистериозната жена право в очите, свежда поглед и надолу, че и по бельо...

Марианче,ами той горкия какво ли е видял,мина му младостта да страда по Наре,ама тя го изостави.
Една нощ се прежали за Менекше,ама с отвръщение.
Равносметката е плачевна.
Надеждата ни е в мистериозната дама,този хубав мъж заслужава да изживее истинска любов,стига с тази игра на щастие.

Лека нощ

# 273
Добра...🤔 нощ!
Току що изгледах епизода, и един въпрос не ми дава мира: сериялат все още ли се казва (дъщерята на посланика)?
Жалко за Гедиз😥 беше ми любим😭
Къде изчезна бременната приятелка на Хакан?

# 274
Добро утро,

"Обичай живота.
Обичай го, когато си силен, или когато се чувстваш слаб. Обичай го в пълно щастие или абсолютна самота.
Обичай живота такъв, какъвто е.
Обичай го напълно, без преструвки
."

Майка Тереза

Е, такъв си е Санджар Ефе.Heart

Момичета, Heart Hug

Здрав и спокоен ден.

# 275
  • Пловдив

Добро утро от мен и от Санджар.
Днес сме в очакване...

# 276
Добро утро момичета.
Желая ви пълен с усмивки и положителни емоции снежен ден.
Бъдете здрави.

Аз какво да кажа за Гюнеш : може да не е женена, а само сгодена( те нали слагат халките още на годежа). Може семейството и да е решило насила да я омъжи за някой богат старчок и тя несъгласна, за това да е избягала.
Ама да видим сценаристките какво ще ни разкажат.

А днес е сряда...

Успешен ден на всички.

# 277
Добро утро и хубав снежен ден!

Хармония 👍добре казано е подчертаното, бих добавила "има от лошо по-лошо" ( успокоителен лаф на медиците😉).

Йоанна 👍 - "ами той горкия какво ли е видял,мина му младостта да страда по Наре,ама тя го изостави.
Една нощ се прежали за Менекше,ама с отвръщение.
Равносметката е плачевна."
 +100

Обаче се оказа според" безпристрастните " коментатори , че неговата стойност като човек се определя от отношенията с Наре, щом Наре страда по негова вина (никой не го интересува волно или неволно), той е лош човек и няма никакво значение какво е постигнал в живота си, какъв баща е, какви отношения е имал с другите хора, защо го обичат близките му, защо го уважават и ценят другите хора. Той не става като човек, след като Наре е нещастна, без значение от нейните постъпки и на някои други, вината е негова и това е. Съответно не му се полага да е щастлив.

Добре че животът все пак не е винаги толкова жесток като някои хора - Както каза Каврук, с това добро сърце има надежда отново да срещне щастието . 😗

Добра...🤔 нощ!
Току що изгледах епизода, и един въпрос не ми дава мира: сериялат все още ли се казва (дъщерята на посланика)?
Жалко за Гедиз😥 беше ми любим😭
Къде изчезна бременната приятелка на Хакан?

За името още не е ясно. Бременната изчезна, където и баба Фериде или е в болницата за задържане от тоя стрес 😉

И нещо, което ме усмихна, че в момента не ми е баш много весело

# 278
  • Пловдив

Ето я Гьозде/Джейлян - ще я видим...
Не е напуснала сериала.

# 279

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден сряда!

Серията излъчена в понеделник беше без изписване на "Дъщерята на посланика" - просто започна с новата "шапка" и музика. Мисля, че тази тема вече я обсъдихме, но отговарям защото някой се интересуваше за името на сериала.Продължават да са в трудна ситуация заради името на сериала, защото така е продаден и така се предлага на международния пазар. Ще видим какво ще измислят.
При всички положения ще се справят.

Сега да пием по кафе и към задачите за днес.

Понеже е сряда, да сложа и един комисар - може пък да хапнем и пийнем от любимия му чай...

# 280
  • Пловдив

Феновете правят разследване.
В началото еп.37 започва с песента за Егейско море и предполагат това да е подсказка, че героинята на Туба, може да се казва Еге.

И поздрав: https://vk.com/club144707938?z=video280105698_456243857%2F6ac1d1 … l_wall_-144707938

# 281

Феновете правят разследване.
В началото еп.37 започва с песента за Егейско море и предполагат това да е подсказка, че героинята на Туба, може да се казва Еге.

И поздрав: https://vk.com/club144707938?z=video280105698_456243857%2F6ac1d1 … l_wall_-144707938

Еге повече ми харесва, ако ме питат 😜

# 282

"Тайната на щастието: Да се научиш всеки ден да забравяш много неща."
Робин Шарма, канадски писател

Който го може, има шанс.Hug

# 283
А тук вече е Нурия. GrinningGrinning

# 284
  • Пловдив

Варна, в туитър фенките си слагат тяхните имена - днес върви някаква тяхна кампания в търсене на истинското име на героинята. Още имена - Махта и още, и още. Характерното е, че си ги заграждат в кръгче. Шегуват се...

Общи условия

Активация на акаунт