Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 44 427
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Цитат
Но какво да правят зрителите като им обещават легендарни, епични и митологични любови в турските сериали.
Лично аз, бях подготвена от СЦ, че няма да свършат нещата добре.

Обичат се много, но няма да си простят.

Как можеше да стане това, освен единият, да го изгубим.

Понеже Наре се беше фиксирала, дъщеря и да има точно този баща/родният/, очаквах, тя да загине.

Но понеже Неслихан се е разболяла сериозно, се направиха промените.Щеше да е съвсем тъжно за феновете.Thinking

# 256
За прощалните думи на Ураз...
Ако някой е видял оригинала, да не се изненадва, че  е по-дълъг.
Той е благодарил и на доста хора извън сета, включително на семейството, в чиято къща е живял.
Прецених, че вас ви интересуват думите към хората, които познавате.

Цитат
Наре напусна всички, но тя има право на това.
Както и напуснатите, имат право да я забравят.

Да, точно така става в истинските човешки истории.
В една истинска история би било съвсем нормално и това Наре в един момент да прецени, че не може да е щастлива със Санджар, да му прости, да запазят добри отношения с него заради детето, но да се влюби в Гедиз и да продължи живота си с него.
Санджар от своя страна също да потърси нов път за себе си, нова любов.
Но какво да правят зрителите като им обещават легендарни, епични и митологични любови в турските сериали.
Естествено ще искат героите да обичат до смърт, в сърцата им да има място само за един човек и когато не го получат, се чувстват предадени и излъгани.

Крайно време е и турските сценаристи да пристигнат в 21-ви век.
Да престанат да натрапват идеята, че в истинската любов всичко е на живот и смърт, а после да се чудят защо някоя туркиня като реши да се разведе, мъжът й отива и я застрелва.
Ами това е видял човекът.
Заедно, докато смъртта ни раздели. Grinning

Аз нямам нищо против да ни представят тая любов, единствената, за която се бориш, минаваш през трудности и си остава само тя. Все пак, не е лошо да помечтаем, дори на сериал. Обаче с тоя сюжет И тема, на която са заложили сценаристите, както казваше Санджар в едната сцена "чок зор, чок, чок". В реалността изобщо не мисля, че щеше да е останала каквато и да е любов...някъде. А дори и да беше, както казва varna_2, в един момент и единият, и другият щеше да обърне главата си и да потърси щастието си другаде.
Та, за това се надявам сега вече да започне една по-приятна тема(любов), дори и с интриги и премеждия, да не бъде толкова натоварваща. Heart Exl

# 257
  • Пловдив

Докато в началото на епизода си играят на щастие, се сетих нещо.
Докато Санджар си пие "щастлив" чая....

Пък това: Докато смъртта ви раздели...
В цял свят е пожелание за младоженците. В цял свят стават убийства от "любов", а и във всички сериали, не само в турските. Но ние, тук, коментираме турските.
Самата дума смърт, има ли място в такъв ден. Знаете ли аз когато се омъжвах, какво ми пожелаха в дома на младоженците: В името на народа ви обявявам за съпруг и съпруга... Точка. Ох, да се смееш ли, да плачеш ли...

# 258
Привет 🙂

Браво на Ураз, на всички благодарил 👍

# 259
Има и такава любов- докато смъртта ни раздели.
Има хора, които до край остават влюбени като в първия ден.
Един на милион, но ги има.
Нека показват такава любов във филмите, даже нека е по-често, отколкото в реалността.
Ей така, за вдъхновение.
Проблемът е, че в турските сериали любовната тема се движи горе-долу в един коловоз.
В началото двамата влюбени са на нож, после пет серии са сдобрени, пет скарани, един куп народ се изрежда да им пречи и накрая има или хепиенд, или единият умира. Може да е имало сериал, в който и двамата умират. Не знам, не се сещам.
А в живота всичко е толкова по-разнообразно.
И затова  този сезон сериалите, построени върху истински истории, върху действителни случаи от живота и адаптациите на чужди сериали са толкова популярни.

За Гюнеш имам едно малко откачено предположение, но понякога щурите идеи излизат верни.
Понеже насилието върху жените е доминираща тема в Турция и всеки, който я засегне се смята за много социално ангажиран, не изключвам Гюнеш да е избягала от мъжа си, даже да го е убила.
Всичко това, ако пръстенът, който се видя на ръката на Туба, наистина е венчална халка и знак, че е омъжена.
С две думи, предположението ми е, че с образа на Туба Ейлем ще се опита да вкара темата за насилието- физическо и психическо върху жените.
Както се видя, Гюнеш не е богаташка от Истанбул, която търгува със земи.
Но това е само идея. Може да се окаже много далече от истината.

# 260
  • Пловдив
Да си представим ,че Гюнеш е омъжена и се разведе и омъжи за Санджар, ей Халисе ако не получи удар пак добре 😂😂. Ще бъде интересно и за самия Санджар една такава промяна ,от краен моралист да обвърже живота си с разведена или вдовица.

# 261

Как се събуди Мелек, сутринта....Sad

# 262
Цитат
..от краен моралист да обвърже живота си с разведена или вдовица.

Няма да е вдовица, не е достатъчно драматично.
А ако беше разведена, нямаше да носи халка.
Ще има някой психопат в живота й- сто на сто.
Пък и трябва да вкарат нови герои.

# 263
  • Пловдив

И ние май като Санджар ще цопкаме в локви - времето натам върви...

Разбира се, казват, че в живота има една каца мед и една каца горчилка. И двете трябва да си ги изядеш. Можеш да ги вземаш на равни части една след друга или да ти се събере повечко от едната в даден период.
Обаче те са си там и те чакат. И в нашата история е така.

Сега е ред да видим Гюнеш от коя каца е хапнала...

# 264

Наистина е време да видим какво ни чака оттук-насетне.
Започна се с промени и то доста осезаеми.
Шапката на сериала е нова, имената на Енгин и Туба обаче отново се разменят. Липсваше и името на сериала.

Щом новата ни героиня  има халка и предполагаме, че е омъжена ще има някаква драма около нея. Предварителните "подсказки" или просто мнения, както ние си коментираме тук всякакви неща бяха - името ѝ е Гюнеш и че идва със своите тайни. Нали още хора ще влязат в проекта, няма да си останем само с посланика и Кахраман, я?
Излязоха 8 човека от сериала /Локи, Менекше, Атике, Еше, Акън, Сахра, Гедиз, Наре/ Не слагам в сметката тези които само гостуваха - Изабел, Фериде и тези в епизодичните роли.

Интересно ми е нещо друго обаче - сега, когато Гедиз вече го няма - кой ще представлява интересите на семейството? Рефика е домакиня, Мюге въобще не я слагам и нея в сметката... Остава най-близкият родственик - посланикът. Представяте ли си, колко ще е "загрижен" за тяхното благо и как ще поеме тяхната част от бизнеса? Ей, тука ще има интрига... Нали обеща на "съдружниците" си в по-предната серия, че ще изкара Мугла на световно ниво и  ще я направи конкурентна -  я на  Кан, я на Монте Карло.
Само да му дадат картбланш и пари...
Този манипулатор успя за премахне от пътя си Наре, сега и Гедиз. Защо ми се струва, че има пръст в "обаждането".
Притрябвала му е на него дъщерята, която се закани, че ще го унищожи, защото не е била като майка си и ще я връща чрез Гедиз отново в Мугла. Прекрасно знаеше, мотива на Наре за този брак и ще я върне... Хайде, холан - обвинява Санджар, че е селянин, опитва се да убеди и нас, но на него му е най-изгодно хем Наре да я няма, хем и Гедиз.

# 265
  • Пловдив

Ерен и Берен - големи сладурчета и от малките актьори са най-добре справящи се - според мен.

# 266

Взаимно си даваха кураж, ама всеки тайничко от другия си преживяваше раздялата...
Това тотално "зачеркване" и на двамата, но позвъняване към Г.? 
Логика - никаква, но пък се появи като причина за последващото следствие.

# 267

"Промените са най-добрата подправка на живота!"
Кристофър Ишервуд, англо-американски романист, драматург, сценарист, автобиограф

# 268
Здравейте ззапочнах да гледам днес 35 епизод. Не разбрах Нарин защо е толкова наивна. Разплаках се. Как можа да му го причини да даде конака. Според мен Ефето даде пръстените зящото е обиден за конака.

Знаете ли аз какво мисля, това са само мои мисли. Елван пее хубаво, в дом за сираци я оставили, майката на сестрата на проклетника Кахраман е била наричана Славея Неше. Според мен Елван е сестрата на Кахраман, а жената дори която уж я познава, може да се преструва за да разбере подробности, да е самата тя. В един момент се позамислих дали тоя Кахраман няма да хареса Мюге, колко много му помага жената. Wink
Много ми е отвратителен, късокракия.

След това ми кажете от къде мога да гледам епизоди на български или руски? Има ли заснети епизоди? 

Много тъпо стана със смъртта на Сахра, тя беше оперирана, може би гледах не много добре, но Менекше съвсем полудя и не видях да удря толкова много Сахра, а повече малката майчица. Как стана така, че да спука артерия или там каквото е?  Нелепо е. Разбирам да е седяла 1 час без помощ. Щеше да бъде прекрасно ако се съберат.
Вие знаете напред нещата. Не съм в състояние да изчета всичко.

Защо Санджар поверява Наре на Гедиз и защо се женят фактически?

# 269
И аз мисля, че Гюнеш е омъжена и е избягала от съпруга си. Може да е жертва на домашно насилие. Видяхте ли как се скри като видя Санджар, може да е рефлекс, да е много наплашена. Със сигурност има някаква драматична история около нея.

А относно кой ще поеме семейството на Гедиз, аз мисля, че може посланика да се събере с Рафика. Нали си пращаха съобщения и сега като чуе, че има и пари съвсем ще я омае. Joy А и така ще се засили интригата със Санджар и него още повече.

Общи условия

Активация на акаунт