Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 041
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив

А аз имам още малко до края да изгледам.
Момичета и момче, бъдете сигурни, че продуцентите са взели решението.
Ейлем поема сценария с една нагласа - да работи с Енгин и Неслихан.
Въобще не е имала намерение да вкарва Туба. Съдба, както се казва.

А Енгин е отново първият турски актьор, който в един сериал играе с две големи турски актриси.

Турската марка Тудорс написаха: Един от актьорите на сериала "Дъщерята на посланика" предпочита пуловер с поло.

Да бе, добре че са стилистките.

От днес: https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/sefirin-kizi-ekibi-denize-du … k3hf0SYtzTP7xcEdw

Екипът на „Дъщерята на посланика“ спаси 2 души, паднали в морето

Екипът на телевизионния сериал на Дъщерята на посланика се мобилизира, за да спаси двама души, паднали в морето по време на снимките в Бодрум. Екипът, който свали двамата души, паднали в морето по време на бурята, след това продължи да снима.   

Снимайки се на плажа Кумбахче, телевизионният сериал "Дъщерята на посланика" спаси двама души, паднали в морето по време на снимките.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 17:23 от mariana51

# 376
Готова съм за бомбата и още как 👀👀👀

Сега МавСан ли сме последно 😜

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 17:42 от araselia

# 377

Засега съм на фаза баща/дъщеря.
Непознатата мокра гостенка първо трябва да "докаже" истинска любов към тях и най-вече към Мелек. Те двамата вървят в едно неразривно цяло.
Менекше не прие Мелек като дете на Санджар, както и  Наре не прие "сина" на Санджар /отделно дето нямаше никакъв син, но е важен принципа/.
Така, че не очаквам никаква любовна история както засега, така и в близкото бъдеще...  На първо място е Мелек. Дори тя  трябва да ги събере накрая /ако го поиска/. Пък те дали отделно на това ще се влюбят един в друг е отделен въпрос. Но Санджар никога няма да натрапи на детето си нова "майка".   

# 378
Марта, казваш, засега само филми ще гледат МавСан 😉 35 серии чакахме нещо да се случи, птичката отлетя, сега да не изтървем и тая птичка 😜 Шегувам се... не съвсем 🙃

# 379
Не си представям две неща. Мелек и Наре имаха неразривна връзка. Как такава майка оставя така дъщеря си, освен ако не си в "избора на Софи"(да пази господ)? Дори тя да ги е пренебрегнала- как баща и дъщеря ще приемат въобще друг трети човек? Майка ти е жива, била е всичко за теб, отхвърлила те е по неясни причини и ти изведнъж ще заобичаш друга жена като майка? Ами не. Това би ми разбило всички стандарти за тази връзка. Замесват се в божийте работи и много предпазливо трябва да пипат.

# 380
Виктория, въпросите ти са уместни, ако Неслихан не беше излязла от сериала.
Ако тогава сценаристите бяха тръгнали в такава посока, да, не само не е логично, но е глупаво.
Но какво да правят, трябва да се отвори път за нова любов.
Неслучайно Санджар сто пъти повтаря, че не той е виновен за заминаването на Наре, че това си е неин избор.
Той и дъщеря му ще бъдат щастливи.

Но все пак смятам, че трябва да има мярка и колкото и да бързат с въвеждането на новата история, преходът трябва да е плавен.
Затова ми е много интересно как Мави и Сан са стигнали толкова бързо до филмите.

Марта, най-сетне ще имаме любов под условие.
Мави ще трябва да се доказва.
Но тя няма ли да има право на претенции? Grinning

И още нещо към поста на Виктория.
Не е казано, че Мелек ще заобича веднага Мави.
Двете най-използвани линии в сериалите са или ще ревнува, или ще сватосва баща си с новата жена.
Но ако детето е наистина болно, тези неща ще останат на заден план.

# 381
Колкото и да е тъжно с излизането на Неслихан историята трябваше да завърши. Оттук нататък всичко ми е алогично и леко гнусно. Наре няма да се върне при дъщеря си, ако знае , че е болна?
Това са абсурди.

# 382
Виктория, Варна ти е отговорила.

Варна, естествено, че е добре да се развиват постепенно нещата, не "от вратата за краката" 🙂

То не е условие, а допълнително обстоятелство за връзка между двама души, единият от които с дете.В случая има трето лице чиито чувства са от значение , не е да кажеш както при свободни електрони щом се обичат, другото ще се нареди. В тоя ред на мисли не съм забелязала Гедиз да се замисля как ще реагира Мелек като се канеше да се жени за майка и 🙄, фенките му пък хич не го отразяваха това дете.

# 383

Цитат
Дори тя да ги е пренебрегнала- как баща и дъщеря ще приемат въобще друг трети човек? Майка ти е жива, била е всичко за теб, отхвърлила те е по неясни причини и ти изведнъж ще заобичаш друга жена като майка?
victoria vassileva  Two Hearts  направо ме учудвате.
Не сте ли гледали филми и чели книги точно с такава тематика - самотни родители с дете, намиращи липсващата част от пълното семейство, а много често и самото дете да  намира липсващия си "родител".

След като Неслихан напусна проекта, Наре никога няма да се върне.
Санджар и Мелек ще знаят, че тя е някъде по света и важното за тях ще е, че е жива. Тя избра да бъде далеч от тях. Историята продължава просто без майката Наре.

Тези две серии бяха адаптационни от историята за "Дъщерята на посланика" и новата история, която плавно ще започне от следващата серия. Вече имаме Мави.

Каврук много добре му каза на Санджар /а той е бил най-верния му коректив/.
"Но докато имаш такова голямо сърце, дори този влак да замине... друг ще дойде. Ще поиска да остане до теб и ще те направи щастлив."
Но, аз ще чакам непозната ни  засега жена, първо да обикне детето, после и бащата.

И ако за вас историята оттук-насетне е неприемлива, правите най-доброто за себе си. Не я гледате.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 23:07 от Марта_49

# 384
Колкото и да е тъжно с излизането на Неслихан историята трябваше да завърши.

Можеше, ама като не питат феновете... сериалът продължава. Който иска гледа, който не иска, никой не го задължава.

Сет в Бодрум - университет ли, колеж ли

# 385
  • Пловдив

Двамата си обещаха да бъдат щастливи.
Нима искаме да плачат... Не.

А сериалът продължава по много причини - първата е интересът на чуждите телевизии към него.
Бизнесът е на първо място. Така, че сценаристите и продуцентите знаейки това, ще се съобразят. Но няма и да влачат епизодите - трябва действие.

Да - снимат в университет.
Дали Мави не е преподавателка там...

# 386
Цитат
То не е условие, а допълнително обстоятелство за връзка между двама души, единият от които с дете.

Естествено, че не  е условие.
Даже за мен да приемеш детето на този, когото обичаш, не е нито  саможертва, нито  компромис.
Но ако искаш да започнеш на чисто, партньорът ти да няма никакви обвързаности, това също не те прави лош човек.
Просто нещата трябва да се кажат честно от самото начало.
Разбира се, нямам съмнение, че Мави ще приеме детето.
Дали веднага или не, зависи какви скелети носи в своя гардероб.
Но няма вариант Мави да го играе зла мащеха.

# 387

Просто нещата трябва да се кажат честно от самото начало.
Разбира се, нямам съмнение, че Мави ще приеме детето.
Дали веднага или не, зависи какви скелети носи в своя гардероб.
Но няма вариант Мави да го играе зла мащеха.

Дано да си права, че аман от лоши изненади 🙃

# 388
Но в реалния живот няма начин детето един ден да не тръгне да търси майка си.
Или да кажем вероятността е много малка.
Чела съм толкова истории на осиновени деца, в 99 процента от случаите, независимо колко добри са били осиновителите, те обръщат света, за да открият биологичните си родители.
В сериала знаем как стоят неща, Мелек няма да тръгне да търси Наре.
Причините са ясни.

# 389
Не мога да повярвам, че няма да изчакат Неслихан да се оправи.

Сериала без Гедиз ще е мъка да го гкедам. Имам 1000 негови екранни снимки. Ах, кой го уби. Нали Наре ще си върне за всички конака и ще даде парите?
Не мога да го гледам във вк защото иска да плащам смс ама нямам излишни. Давайте линкове някъде другъде да го гледам.

Не знам какво и харесвате на Дуду, кукла барби, пълна п...вра е за мен,тя дори не харесва Яхя. Само за парите е с него. Заради нея Кахраман разбира за Сахра къде е и според мен защото тя казва, и посланика знае за Менекше. За мен в тоя конак трябва да се махнат черните станции Еше и Дуду. Тя не заслужава да бъде господарка. Има красиво лице но не и сърце. От първия път като я видях разбрах каква нахакана роля ще има.

Ще се изкефя сладуранката Елван да си хване млад мъж и да забременее да докаже на всички. Според мен тя е сестрата на Кахраман. Дано да се види развръзката, дали той я намира.
Много хубава е станала новата колиба;) не знам имат ли вода ама е романтично.
Къде мога да гледам  36 епизод?  Започнали са с ново интро;)

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 19:44 от Saxi Merinosova 683792

Общи условия

Активация на акаунт