Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 042
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Варна, може и да си права, не съм специалист,но и никой не е бил там от нас ,та да знае точно имало ли е проблеми,или не. Аз с моя средностатистически акъл знам,че като приемеш работа я вършиш или напускаш с предизвестие или неустойка. Факт е ,че Ураз напуска ,сигурно както казваш по законния начин,не съм твърдяла обратното, а Неслихан по здравословни причини.Така че няма как да се завърши сценария по първоначалния замисъл, който никой не го знае, съответно феновете им нямат право да имат претенции чий образ какъв е ,пък какво станало със сценария, пък що не е така, що било иначе. Това пък мен ме дразни и си казвам мнението.

Марианче, Брак с чужденец съм гледала малко и честно казано Енгин не съм го и забелязала Simple Smile.

# 361
Сцанарият на "Влад" е написан много интересно, много хубави диалози има между героите, има и любов, и омраза, и отмъщение, и драма и много човешки истории, много наблягат на вътрешния свят на героите, което ми е супер интересно, защото разбираш още по в дълбочина мотивите за действията на героите.
.

... току-що изгледах поредния епизод на сериала ,,Влад'' по BTV. През цялото време си мислех за Енгин Heart. Колко би му прилягала ролята на главния герой!
И аз през цялото време си мисля колко ще му отива тази роля и как страхотно ще се справи с нея!  Особено с това да пресъздаде вътрешните терзания и борба на героя и това, че е разкъсван между отмъщението и любовта! А и кой не иска да гледа Енгин цял сериал елегантно облечен с костюм. Heart Eyes Енгин последните години доста е подобрил гардероба и стила си и си личи, че има отношение към модата и външния си вид, облича се с дрехи на големи и скъпи марки и като цяло цялостната му визия се е подобрила, което много ме радва. Не става въпрос да си болезнено суетен, но е страхотно когато един  мъж се грижи за външния си вид и иска да изглежда добре. Той използва стилисти за фотосесии и филмите, в които се снима и със сигурност от тях е взел по нещо като съвет за собствената му визия и резултатите са супер. Heart А и нали се говореше, че има връзка с някаква дизайнерка, може и тя да е допринесла за тази промяна, но тя е очевидна, ако се сравни със по-стари негови снимки от реалния живот и сега. Затова много искам да го видя в някоя лъскава роля и някой модерен сериал.

Няма лошо в тези стари традиции, култура, морал и манталитет, които показват в сериалите, но в 21 век мисля, че Турция е друга. Аз имам приятелка туркиня, която живее в Истанбул, семейството й са светски хора, учила е в чужбина, върнала се е, умна и интелигентна, има много хубава работа, живее в страхотна къща, кара хубава кола, модерна е и има уникален стил на обличане. Имаше си приятел дълги години и си имаха сексуална връзка, ожениха се, после се разведоха и сега тя си е сама, но това й е напълно ок, защото не разчита на мъж да я издържа или нещо такова и когато срещне правилния човек за нея съм сигурна, че пак ще се ожени, но не виждам нещо да й пречи че е разведена. Затова си мисля, че нещата, на които робуват в сериалите просто не са истината, в която живеят в 21 век. И е жалко, че само по такъв начин се представят нещата в сериалите. В 21 век турците си имат сексуални връзки, женят се , развеждат се, изневяряват си, пак се женят и абсолютно нищо не им е чуждо. И затова не мога да приема как в сериалите жената, ако не е девствена ще я убият с камъни едва ли не или сакън , ако се разочарова  от мъжа си и го напусне ще я гледат като прокажена. Това просто са остарели вярвания и е време и сериалите им да влязат в крак с модерното мислене, каквото е на самите турци в 21 век.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 13:36 от daizy_g

# 362
  • Пловдив

Източник - акаунтът на сериала: https://twitter.com/KiziSefirinR/status/1354738963752361984

Феновете на Eнгин Акюрек подариха картина на успешния актьор, снимките дойдоха днес. Има също послание от Енгин към всички: Предаде своите многобройни благодарности.

araselia, написах поста си за БЧ, щото е играл комедийна роля. И аз не знаех, че ще му стана фен, но - случи се.

Относно главни и второстепенни роли в настоящия сезон. Популярните имена си ги търсят по тв пазарите. Да не се повтарям. А Енгин избира такива противоречиви роли, не играни от него към момента. Много си е хубав сериалът, щом е най-скъпо продавания в историята на турските дизита.

А и не е задължително всички да харесват това, което харесвам аз и обратно.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 13:57 от mariana51

# 363
Цитат
А иначе, друга беше идеята на предишния ми пост, но се отплеснах.
Защо след като многократно актьорите казаха, че не е имало никакви проблеми, че всички са се борили сериалът да продължи, че просто обстоятелствата са се стекли неблагоприятно, феновете ( и от двете страни) толкова много държат да докажат, че това не е така.

Защото актьорите работят заедно, работят със СЦ, режисьори, оператори и най-вече има и продуценти.
Мнението ми е на най-обикновен ТВ зрител, не съм запозната с тънкостите на задкулисието.
Но ти представяш ли си един актьор да тръгне да се обяснява за точните причини за напускането си - утре живота и работата ще го срещнат със същите тези хора. Естествено, че всеки ще се стреми да запази, ако не приятелски, то професионални взаимоотношения.
Форсмажорни обстоятелства като болест напр. поставят в неизгодна позиция и двете страни.
Какво сподели по този въпрос  новата СЦ Ейлем Д. също знаем.
Знаем и за У. - там пък от неговата менаджерка и то още преди да разберем за Неслихан.
Значи информацията /достоверна/ ние зрителите черпим или от 1 лице или от това което излиза по медиите.
Всъщност те /медиите/ са виновни в голяма степен какво си мислим ние зрителите и какви изводи си правим.
Всеки си е свободен да снима, щом има договорености за това - никой не го отрича. Но да се изтъкват причини "не ми допада развитието в образа на героя" е най-малкото несъстоятелно /въпреки даденото изявление на менажерката на У./  и това породи отприщването на всякакви догадки за истинската причина. А и онова ТВ предаване /клюкарско/ също внесе своята лепта за объркването на зрителите. Кой е повярвал, кой не е  - но коментари всякакви прочетох.
Както и такива, как пък Т.Б. за два дена е взела решение да се присъедини към проекта.
Ейлем също го каза - разговаряли са с нея, приела е. Защото, Ейлем е поела ролята на сценарист знаейки, че ще работи с Енгин и Неслихан. Идва формажорното обстоятелство и това пак тя го обясни -  снимали са всичко без сцените с Неслихан и това всичкото после е отишло в кошчето, след нейното окончателно оттегляне, преправен е СЦ и серията е заснета и монтирана за да можем ние да я изгледаме. 
А какво е коствало на всички? Те си знаят.
Затова бяха и благодарностите към Енгин.
Така, че големите са си големи.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 13:49 от Марта_49

# 364
Цитат
Така че няма как да се завърши сценария по първоначалния замисъл, който никой не го знае, съответно феновете им нямат право да имат претенции чий образ какъв е ,пък какво станало със сценария, пък що не е така, що било иначе

Да, това е точно така.
Обичала ли е Наре, кого, колко, как реагирал Гедиз, как Санджар, няма никакъв смислъл да се коментира, най-малко, защото, ако Неслихан  беше останала, Наре никога нямаше да си тръгне, Санджар нямаше да има друга любов и изобщо всичко щеше да е друго.

Много е неприятно, когато очакваш едно, а получаваш друго, но е безсмислено да се хаби енергия за неща, които не можеш да промениш.

Всички да се подготвят за изцяло нова история.
Дано е по-интересна.
Това е всичко.
А актьорите - от един влак слизат, на друг се качват.
Аз когато забуксува проект, в който участват мои любимци, искам час по-скоро да приключи, за да имат шанс да започнат нещо ново.
А не да се гърчат в някакви изсмукани от пръстите истории.

# 365
Сцанарият на "Влад" е написан много интересно, много хубави диалози има между героите, има и любов, и омраза, и отмъщение, и драма и много човешки истории, много наблягат на вътрешния свят на героите, което ми е супер интересно, защото разбираш още по в дълбочина мотивите за действията на героите.
.

... току-що изгледах поредния епизод на сериала ,,Влад'' по BTV. През цялото време си мислех за Енгин Heart. Колко би му прилягала ролята на главния герой!
И аз през цялото време си мисля колко ще му отива тази роля и как страхотно ще се справи с нея!  Особено с това да пресъздаде вътрешните терзания и борба на героя и това, че е разкъсван между отмъщението и любовта! А и кой не иска да гледа Енгин цял сериал елегантно облечен с костюм. Heart Eyes Енгин последните години доста е подобрил гардероба и стила си и си личи, че има отношение към модата и външния си вид, облича се с дрехи на големи и скъпи марки и като цяло цялостната му визия се е подобрила, което много ме радва. Не става въпрос да си болезнено суетен, но е страхотно когато един  мъж се грижи за външния си вид и иска да изглежда добре. Той използва стилисти за фотосесии и филмите, в които се снима и със сигурност от тях е взел по нещо като съвет за собствената му визия и резултатите са супер. Heart А и нали се говореше, че има връзка с някаква дизайнерка, може и тя да е допринесла за тази промяна, но тя е очевидна, ако се сравни със по-стари негови снимки от реалния живот и сега. Затова много искам да го видя в някоя лъскава роля и някой модерен сериал.

Няма лошо в тези стари традиции, култура, морал и манталитет, които показват в сериалите, но в 21 век мисля, че Турция е друга. Аз имам приятелка туркиня, която живее в Истанбул, семейството й са светски хора, учила е в чужбина, върнала се е, умна и интелигентна, има много хубава работа, живее в страхотна къща, кара хубава кола, модерна е и има уникален стил на обличане. Имаше си приятел дълги години и си имаха сексуална връзка, ожениха се, после се разведоха и сега тя си е сама, но това й е напълно ок, защото не разчита на мъж да я издържа или нещо такова и когато срещне правилния човек за нея съм сигурна, че пак ще се ожени, но не виждам нещо да й пречи че е разведена. Затова си мисля, че нещата, на които робуват в сериалите просто не са истината, в която живеят в 21 век. И е жалко, че само по такъв начин се представят нещата в сериалите. В 21 век турците си имат сексуални връзки, женят се , развеждат се, изневяряват си, пак се женят и абсолютно нищо не им е чуждо. И затова не мога да приема как в сериалите жената, ако не е дествена ще я убият с камъни едва ли не или сакън , ако се разочарова  от мъжа си и го напусне ще я гледат като прокажена едва ли не. Това просто са остарели вярвания и е време и сериалите им да влязат в крак с модерното мислене, каквото е на самите турци в 21 век.

Здравей,Дейзи,
Нямаш си на идея колко е различна Турция в различните провинции.Колко различен е манталитета и порядките.Има го това,което казваш,тази разкрепостеност я виждаме в много от филмите им.
Но според мен проблема е ,че го има  и  другото,то също присъства в киното и никак не е измислено и не е от друг век,а от нашето съвремие.

# 366
  • Пловдив
Всъщност би имало шанс да видим първоначалната история ,Нехир / първите сц/ има доста книги ,защо да не напише една и за дъщерята на посланика, би било интересно ,но дали ще стане 😅 определено ще е печелив ход чисто финансово.

# 367

Източник - акаунтът на сериала: https://twitter.com/KiziSefirinR/status/1354738963752361984

Феновете на Eнгин Акюрек подариха картина на успешния актьор, снимките дойдоха днес. Има също послание от Енгин към всички: Предаде своите многобройни благодарности.

Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 368
  • Пловдив

https://twitter.com/sefirinnkizii/status/1354726076635877379

От акаунта: # MavSan'cılar готови ли сте? ИДВА ФРАГМАН КАТО БОМБА!

Чакаме....

# 369

Прекрасният ни Енгин💗Зарадва ни с тези снимки😊Отново е показал какво е уважение към феновете, като се е снимал с картината. Тя се е получила доста успешно, но разбира се не могат на 100% да изобразят красотата и харизмата на оригинала😊
Не стига тази изненада от Енгин днес, ами и бомба фрагман ще имаме, нямам търпениееее😊 Засега не съм изгледала епизода, но и това ще стане. Последната сцена разбира се я видях няколко пъти и смятам, че им се е получило перфектно. Не че съм имала съмнение. Енгин и Туба бяха уникален тандем и вярвам, че сега даже ще надминат очакванията ни. Разкошни са двамата заедно, химията е на макс💗

# 370

https://twitter.com/sefirinnkizii/status/1354726076635877379

От акаунта: # MavSan'cılar готови ли сте? ИДВА ФРАГМАН КАТО БОМБА!

Чакаме....

Чакаме, чакамеее Heart Eyes

Да не ни опулят от сега с някоя целувка Grinning

# 371
Yoana L, Two Hearts Със сигурност го има, но моята приятелка ми е казвала, че по-учените и интелигентни хора в Турция са със светско мислене и не робуват на догми и предрасъдъци. Това са и хората, които се бунтуват срещу режима на Ердоган. Особено хората, които живеят в големите градове, образовани са, имат професии, имат стандарт на живот, пътували са, видяли са свят и тн те са с по-отворено съзнание. Енгин е точно такъв, интелигентен мъж с широк кръгозор и възприятия според мен. Нали не си представяме, че ще очаква жената, за която един ден ще се ожени да е девствена или ще я държи домакиня вкъщи, както много сериали представят нещата и както може би е в някоя провинция в Турция нещата са може би още така. Но повечето млади и ерудирани хора искат и се стремят към друг начин на живот. Аз познавам още един турчин и една туркиня, млади и интелигентни хора, които не носят в себе си нищо от това, което виждаме по сериалите. Всъщност има и модерни сериали, които представят сигурно по-модерната гледна точка. Споменахме Езел, който си е изцяло модернистичен. И от моята приятелка знам, че масово гледат такива сериали в Турция, включително и тя, с по-модерен сюжет.

Аз нямам нищо против нашия си сериал, мисля, че чудесно смесва традициите с модерното и на мен историята ми е интересна. Heart Но искам да видя Енгин в някоя по-светска роля, защото ще му приляга много! Heart

# 372
И аз искам да го видя в някоя по-светска роля и да го режисира отново Хилял Сарал, защото тя умее да пресъздава нещата много красиво. И нещо по сценарии на Едже Йоренч и Мелек Генчоглу, ако може. Едни от най-хубавите и сполучливи сериали в Турция са писани точно от тях. Да има 1-2 проекта тяхни, които не харесвам.

# 373

Благодаря за серията, благодаря за превода, благодаря на всички, че ви има.

Плаках на онлайна, ама сега не спрях от началото до края.

Добре, че те има Енгин ( само това мога да кажа).

# 374
Здравейте Flowers Cherry Blossom
Варна, напълно съм съгласна с всичко, което си коментирала до момента. Моето мнение е същото.
Само ще припомня, че Ураз каза, че са направили всичко възможно сериалът да продължи, а Неслихан е пътувала към Бодрум още на петия ден след като й е бил даден болничен от 10 дни. Това за мен е знак, че и двамата актьори са направили всичко по силите си за проекта, независимо, какво е станало в действителност зад кулисите.
Разбира се, коментират се всякакви версии; слухове се приемат за истина; надделяват емоции, всеки има своето мнение на база на пристрастия и т.н. Ясно ни е на всички. Лично за мен, е много нелогично и трудно да повярвам, че новата сценаристка ще дойде и веднага ще започне да крои пъклени планове как да измести Неслихан, за да вкара в сериала Туба. Така ли лесно се измества такава актриса от величината на Неслихан! Ами, ако Несли не беше получила криза на снимачната площадка, въпреки проблемите през последните месеци; ако не се беше отказала от проекта по уважителни причини...как щеше Ейлем да вкара в проекта Туба и така ли лесно може да се смени всичко и да се "жонглира" със сумати проблеми, следствие на смяната на актриса?! Не виждам, коя сценаристка би си го причинила Simple Smile. Но, това си е моето виждане върху нещата. Четем, а и се вижда, че е трябвала къртовска работа от целия екип; отделно - сменя се интрото; ще трябва да се смени и заглавието на сериала; отделно и феновете - всички са разстроении, независимо на кого симпатизират. Разбира се, може да има и съпътстващи причини за нещата, но актьорите не могат да споделят всичко, както си е. Като цяло - за мен, нещата не са толкова конспиративни, колкото се говори в някои групи в момента, но трудно ще разберем истината. Важното е всички да са здрави; да се запази добрият тон и колегиалността и да не отиде "на вятъра" трудът на екипа и да трябва да се връщат огромни суми за неспазване на договорите по продажба на зелено на сериала.
Хубав ден на всички! Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 15:52 от dana78

Общи условия

Активация на акаунт