Всичко може да е.Обаче нямаше кола пред хижата, пък и тя не носеше никакъв багаж. Само този неизсъхнал половер дето го стискаше накрая и май някаква дамска чанта.
Най-вероятно е вървяла пеша и виждайки хижата /незаключена/ се е приютила от дъжда.
Всичко може да е.

Това е много странно . Трябва да ги направят по-пълнокръвни образите, да дават сцени от живота им, да има сцени и от банка, фризорски салон, от някое кафе, някое мероприятие, събитие. Имам надежда, че това инвестиране на посланика в туризма ще разчупи малко нещата. Той и Санджар е в този бизнес, Мъгла е на морето и е пефектно за такива инвестиции , имат пари. има толкова неща, които могат да правят и наистина в Мугла може да закипи живот. А и спешно им трябват нови герои и разчуване на действието.

Това беше доста назад, мисля, че беше когато обсъждахме сватбата на Наре и Гедиз и ти се беше ядосала на тази сватба и като цяло на сценария. И просто го запомних като израз, защото ми хареса и съм съгласна. Но ти пишеш дълги постове, трудно ще намеря къде е било. Ако смяташ, че не си го писала ме извини, може да не са били точно твои думи. Но аз не влагам нищо лошо в това, за мен интригите наистина бяха малко половинчати и недомислени. в повечето случаи

Разконспирирали сте името на новата героиня - Мави, дано и тя не е емоционално увредена ... Стига вече тежка драма, до гуша ни дойде, дано разчупят обстановката и наш Санджар да вземе глътка въздух, горкия ...

Нема угодия за мен, ей 
и съвсем скоро ще "скандализира" Санджар. Санджарини вълнения ще има да гледаме, освен ако не ни пързалят с тази страничка и да се окаже, че няма да го включат това.
Без превод не смея много да коментирам, но в сцената от последния епизод ми се стори, че той тръгна малко грубо да гони Мави от колибата. Предполагам обаче, че в следващия момент ще му стане съвестно да я зареже така сама и ще тръгне след нея 
знам, че историята вече ще е друга, но нали трябва да има плавен преход и продължение на взаимодействията и с Кахраман, и с посланика и със семейство Ъшъклъ.