Марианче, Брак с чужденец съм гледала малко и честно казано Енгин не съм го и забелязала
.
.
. Колко би му прилягала ролята на главния герой!
Енгин последните години доста е подобрил гардероба и стила си и си личи, че има отношение към модата и външния си вид, облича се с дрехи на големи и скъпи марки и като цяло цялостната му визия се е подобрила, което много ме радва. Не става въпрос да си болезнено суетен, но е страхотно когато един мъж се грижи за външния си вид и иска да изглежда добре. Той използва стилисти за фотосесии и филмите, в които се снима и със сигурност от тях е взел по нещо като съвет за собствената му визия и резултатите са супер.
А и нали се говореше, че има връзка с някаква дизайнерка, може и тя да е допринесла за тази промяна, но тя е очевидна, ако се сравни със по-стари негови снимки от реалния живот и сега. Затова много искам да го видя в някоя лъскава роля и някой модерен сериал. 

. Колко би му прилягала ролята на главния герой!
Енгин последните години доста е подобрил гардероба и стила си и си личи, че има отношение към модата и външния си вид, облича се с дрехи на големи и скъпи марки и като цяло цялостната му визия се е подобрила, което много ме радва. Не става въпрос да си болезнено суетен, но е страхотно когато един мъж се грижи за външния си вид и иска да изглежда добре. Той използва стилисти за фотосесии и филмите, в които се снима и със сигурност от тях е взел по нещо като съвет за собствената му визия и резултатите са супер.
А и нали се говореше, че има връзка с някаква дизайнерка, може и тя да е допринесла за тази промяна, но тя е очевидна, ако се сравни със по-стари негови снимки от реалния живот и сега. Затова много искам да го видя в някоя лъскава роля и някой модерен сериал. 

Със сигурност го има, но моята приятелка ми е казвала, че по-учените и интелигентни хора в Турция са със светско мислене и не робуват на догми и предрасъдъци. Това са и хората, които се бунтуват срещу режима на Ердоган. Особено хората, които живеят в големите градове, образовани са, имат професии, имат стандарт на живот, пътували са, видяли са свят и тн те са с по-отворено съзнание. Енгин е точно такъв, интелигентен мъж с широк кръгозор и възприятия според мен. Нали не си представяме, че ще очаква жената, за която един ден ще се ожени да е девствена или ще я държи домакиня вкъщи, както много сериали представят нещата и както може би е в някоя провинция в Турция нещата са може би още така. Но повечето млади и ерудирани хора искат и се стремят към друг начин на живот. Аз познавам още един турчин и една туркиня, млади и интелигентни хора, които не носят в себе си нищо от това, което виждаме по сериалите. Всъщност има и модерни сериали, които представят сигурно по-модерната гледна точка. Споменахме Езел, който си е изцяло модернистичен. И от моята приятелка знам, че масово гледат такива сериали в Турция, включително и тя, с по-модерен сюжет.
Но искам да видя Енгин в някоя по-светска роля, защото ще му приляга много!

. Но, това си е моето виждане върху нещата. Четем, а и се вижда, че е трябвала къртовска работа от целия екип; отделно - сменя се интрото; ще трябва да се смени и заглавието на сериала; отделно и феновете - всички са разстроении, независимо на кого симпатизират. Разбира се, може да има и съпътстващи причини за нещата, но актьорите не могат да споделят всичко, както си е. Като цяло - за мен, нещата не са толкова конспиративни, колкото се говори в някои групи в момента, но трудно ще разберем истината. Важното е всички да са здрави; да се запази добрият тон и колегиалността и да не отиде "на вятъра" трудът на екипа и да трябва да се връщат огромни суми за неспазване на договорите по продажба на зелено на сериала.