Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 028
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1355551893385318400

Най-тежките времена за Елван ...

# 466
Araselia няма страшно, в крайна сметка важното е какво предстой.

Един месец преди да забременея в работата започнахме нов проект, аз бях един от главните участници в него. Бях в командировка три месеца в чужбина, като цяло не планирах бременност в следващата година поне.
И тъй като  имах трудна бременност, наложи се да ме приемат в болница за един период. Трябваше да направя избор, между почивка, задържене на бебето и работата.
Естествено доста хора бяха разочаровани на  работното ми място,поставих ги в неприятна ситуация. Трябваше да вземат някои важни решения, да направят промени и без мен щеше да настана хаус за кратко. Естествено не бях незаменима,но доста щяха да се затруднят докато се нагодят без моето  присъствие и знания.  . За мен също  не беше лесно решението.
Защота начинанието, екипа и колегите  бяха важни. Освен това плановете и мечтите ми бяха други, до този момент. Бях дала доста от себе си, работа, време, знания, идеи.Решението ми е било неприятно и  "предателско".
Понякога нещата не стават както ни се иска, както сме планирали и  трябва да взимаме неочаквани решения.  

Понякога  пряко или косвено засягаме и други хора с тях.
Естествено аз дадох живот на най-важното и прекрасно нещо в моя живот.
Вярмам,че ни очакват хубави неща на екрана с Туба и Енгин. Heart

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 18:53 от Nina_richi

# 467
  • Пловдив

Много неща очакваме. Срещи между героите в историята.
Някъде ще има връзка. Пристанище, Кахраман - писаха, че ще има общи неща между Мави и Санджар. Възможно е да са свързани с работата в мринта, да е р-л на фирма свързана с чуждустранни инвестиции....
Оффф - така е... Още в сферата на догатките.

# 468
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте съботно,момичета.Извинявам се,че изчезнах за кратко,но имах нужда да "проветря" мислите си.Много негативна енергия натрупахме всички напоследък,много обидни квалификации прочетохме,но то и в живота е така-едни са тактични идипломатични,други-точно обратното.Признавам,че още от началните серии аз лично,трупах негативната енергия в себе си,ядосвах се,радостта ми от очакването на всяка серия и от любовта на НарСан помръкваше с всеки изминал ден.Досега такова чудо не бяхме виждали-абсолютно разделение на публика и фенове.Винаги,обаче сме се гордеели ние,феновете на Енгин с търпението и толерантността си.Е,то и търпението си има граници и когато критиките на персонажа се превърнат в хули по личността на артиста,нещата загрубяват.Нещата в реала се получиха точно както и в сериала,напрежението растеше лавинообразно,до неочакваната развръзка.
Дотук с негативното отношение.Момичета,не мислите ли,че е време да загърбим обидата и да погледнем с надежда напред?????Моля ви,много ви моля,били сме свидетели на много скандали,които оставят горчив вкус в устата.Всички,списващи тук,четящи,наминаващи,харесваме творецът Енгин Акюрек.Нека заради него се постараем това кътче да остане ЧИСТО от мърсотията,която се среща в нета.Да си пише кой където и каквото иска,стига да не е тук!Ние не сме длъжни да четем,нито да пренасяме хорските измислици/специално се постарах да не използвам силна дума/ тук,в нашето кътче на спокойствие,отмора и наслада.Нали киното и телевизията са в сектора на забавление?!Да не забравяме това,да спазваме добрия тон и да продължим да се наслаждаваме на сериала и на Енгин.Не е задължително всички и всичко да харесваме,но изказано с подходящ тон и с уважение към труда на другите,си остава едно различно мнение.Дори и да поспорим,лошо няма,нали всеки от различна маслина,мачта,череша гледа.....Просто тази тема винаги се е опитвала да бъде пример за уважение към всеки,нека не допускаме да ни тровят удоволствието.Малко ли са ни проблемите в реала.....
Мисля,че най-сетне успях някак си да се сбогувам с неизпятата песен на Наре и Санджар.За пръв път се докоснах до уменията на Неслихан и съм очарована.Нашата Наре беше толкова ефирна,толкова фина,и толкова дълбоко наранена,но въпреки това силна и борбена.Такава искам да я запомня.Хареса ми идеята за книга от Нехир Ердем,в която да разкаже докрай историята така,както е замислена.Дано някога се случи наистина.
Прекрасни постове сте написали,толкова много неща сте споделили....от всеки пост си взех по нещо...
Радвам се,че всеки път виждам все повече постове на хора,които не са били редовни потребители на тази тема.Това говори за интереса към сериала,желанието да споделиш в доброжелателна атмосфера,избор всеки има къде да пише в зависимост от потребностите си.
Варна,радвам се да те виждам по-често сред нас.Благодаря ти за помощта с преводи и по-обширни познания на индустрията,както и за трезвото отношение към нещата.
Дейзи,отдавна не беше се появявала и виждам,че отново си омаг1осана от нашето момче.
Чукур,екшъна си е екшън,но винаги има място и за любов,нали?!
Благодаря на всички за споделеното,за подкрепата на сериала,за всичко.
Много неща можеха да бъдат различни,но както разбрахме,времето за промяна в сценария е било толкова малко,та граничи с героизъм усилието и успеха на всички от екипа.Няма смисъл да повтаряме Ако това,Ако онова....Обстоятелствата наложиха тотална промяна и пак обстоятелствата предложиха разрешение на проблемите.Каквито и забележки да имаме,те няма да стигнат до сценаристите.Не вярвам обаче да искат да изкарат Наре лоша майка,Санджар-безотговорен баща или пък Мелек-неблагодарна дъщеря.Просто имат нужда от време,за да навържат нишките в двете истории и да ги преплетат.Аз не бързам да критикувам,вземам си голямата кошница и тръгвам на ново пътешествие.
Мечтата на Санджар и Мелек отлетя.Аз лично предпочитам да мисля,че тя се пожертва за тяхното щастие и добро.Не влизам в спорове защо така или иначе,че трябва възмездие за нея или смъртта да ги раздели.Този е бил вариантът,родил се в главите на сценаристите за краткото време,което са имали,сега има нужда от малко финосване в следващите серии,за да е приемлив и това е.
Гедиз...Ах,Гедиз,остана си раздвоен,съжаляващ,неразбиращ до края.Жал ми беше за края му в този епизод.Според мен той чакаше появата на Санджар в болницата,това беше нишката която го задържаше да не отпътува.Трогателна сцена беше,а сбогуването на Санджар на гробищата ме покърти.Успех на Ураз в новите начинания,дано е "напазарувал" както той самият се изрази,много от Енгин.Е,ние казваме,че занаят се краде,не се учи,та дано е откраднал още повече от това,което е "купил".Лично аз се радвам,че влиза в нов проект,така върлите му фенки ще си имат занимание и забавление и ще ни оставят на мира да си гледаме сериала.
Последните два епизода Енгин буквално изнесе на гърба си представлението!Всички епитети,които бих написала,са недостатъчни да изразят възхищението ми от този мъж.В ТТ едно момиче питаше защо харесвате Енгин Акюрек.Вече десет години и аз се чудя на това,но все още нямам отговор.Заради таланта,заради гласа,заради ръцете,заради ,заради.....Енгин за мен е МАГИЯ.Така ме е омаял,че не мога да изброя конкретен мотив,просто го обичам.И безкрайно му се възхищавам!!!
Искам да продължавам да тръпна всеки поеделник от появата му,да продължавам да надничам нетърпеливо всеки вторник или сряда за превода на серията,да продължавам да се надявам всеки ден за новина,снимка,трей,каквото и да е.Да продължа да се гордея,че съм негов фен,от постъпките му,от отношението му към другите и от нас самите,като негови почитатели.Феновете на Енгин са като него самия,над нещата.
Сега е ред да гледаме историята на Санджар и Мави.Малко артисти могат да се похвалят да са играли в два проекта заедно.В първия химията беше очевадна,във втория стискаме палци да се повтори.Между тях и заради нас!
Досадих ви с дългия изблик,но имах нужда от това!Дано съм правилно разбрана от всички.

# 469
Нина, ако знаеш в колко подобна ситуация съм в момента като съм в болнични, чувствам се виновна, че колегите се гърчат, макар че изобщо не ме притискат или недоволстват. Мислех, че ще се върна  по-рано и опитах, но не става, както и Неслихан е писала тялото е на друго мнение.
 Права си, не винаги всичко можем да контролираме. А и че няма незаменими хора също е вярно.

Много красиви очи има Туба 😍

Гледах един филм - Аз преди теб, хареса ми, много интересен казус

Скрит текст:
леко се шокирах от финала, някак не мога да приема това с ефтаназията, макар че разбирам и другата гледна точка, на пострадалия. 🙁

Теменужка ❤️

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 19:37 от araselia

# 470
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=nha-dMTLmMs

Ето го трейлърът.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 19:46 от mariana51

# 471
Вай, бе и фрагман!
Много се е изплашила... Няма да те оставя...
Имаме прегръдка.
Как се казваш? - Мави.
Ти? - Санджар.

Мелек се притеснява. Елван и Яхя се развеждат. Дуду ѝ казва, че е бременна, а Елван го съобщава в конака.
Какво обаче мисли Халисе по този въпрос - не разбрах.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 19:56 от Марта_49

# 472
Изобщо не виждам Елиф и Йомер 😍

Запознахме се 👍

Енгин май си оставя косата да расте.

За Мелек се тревожа 🙁 Само дано не е нещо много сериозно, че то не може да се усмихне човек, аман.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:01 от araselia

# 473
  • Pleven, Bulgaria
Единствения начин да привлече вниманието на Санджар-да има нужда от защита.Мави е излашена,а у Санджар се събужда нуждата да я спаси и да я покровителства.Интересно ми е от какво се страхува Мави?Бохчата,която носи на излизане от хижата,сякаш в нея има книга или албум....Не прилича на вързоп с дрехи,има прави ъгли....Между другото,новата музика много ми харесва.Стараят се дори ацордите в музиката да преплетат,не вярвам да оставят другите неща нескопосано завършени

# 474
  • Пловдив

Настроението на сета е на ниво.
Това и очаквахме.

# 475
  • Pleven, Bulgaria
Араселия,наистина,нищо общо.Елмер са история.Санджар/Мави е съвсем различна работа.
Марианче,на снимката,зад Енгин Туба ли е?

# 476

Настроението на сета е на ниво.
Това и очаквахме.

Радвам се 👌

Да, Теменужка, Туба е

# 477
# 478
  • Пловдив

Чакаха трейлъра и пускат снимки.

# 479

Сега видях, че Санджар идва с лодка, а нейната е заседнала на сушата. Там ли е спала?
После и яхта?

Общи условия

Активация на акаунт