Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 44 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Да,Халисе знае ,че Яхя не може да има деца, даже май само тя знае, той не

Мави май ще наема яхта да отива някъде ли, Санджар спореше с нея, че времето не става май. Катер наела и тръгнала
Аз останах с впечатлението, че и той знае. Миналия епизод не отиде ли заради това при лекаря? И в крайна сметка реши да повярва, че може да е станало чудо Mr. Green
Значи Мави по суша не стигна до никъде, затъна и колата в калта и реши да пробва по вода, но уви пак така Grinning
Нещо много преувеличено ми дойдоха грижите на Санджар.

Елли, пропуснала съм за Яхя.
А Санджар гледа да си запълва времето да не мисли за неговите си проблеми. На мен ми е забавно.Grinning

# 631
Вай, бе - поне Санджар поспа...

# 632
Явно няма да разберем драмата около Мави тая серия.
Иначе малко странно наистина се увлече Санджар. Може би наистина щеше да е по-добре да има поне малък скок във времето.

# 633

Всички са доволни!
А Дуду от кого ли  е бременна, или просто лъже?

# 634
А много ме кефи някой като постна снимка с Енгин из мрежите (от колегите му) и как слага огън след името му. Sunglasses Nature Fire

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 22:38 от Priya

# 635

А Дуду от кого ли  е бременна?[/b]

Е това е въпроса Grinning

Аз смятам, че Санджар е тъжен, обаче вече е спокоен, не е в конфликт с никой, примирил се е. И след нещастието човек има нужда от нещо светло в живота си, то е инстинкт, и той го видя в Мави -любопитство,желание за грижа, привличане, но забеляза и халката. Нещо съвсем различно е тази жена от досегашното обкръжение.

И поне се наспа човека

# 636
  • Пловдив
Според мен буквата е m - като се хване странично, изглежда е...
Ще видим после.

# 637
Ами пак ни оставиха да тръпнем за другия понеделник. Grinning

# 638
Какво ще кажете за Посланика?
Явно  от безразличен и студиен дядо и баща, ще излезе любвообвилен и  загрижен дядо .
Какви прегръдки раздава?
Сигурно си е паднал на главата..

Може би,заминаването на Наре да вземе да му отвори, очите, душата и сърцето.
Да разбере цялата болка и грешки, които допусна и да бъде по-добър дядо.
Дано и Халисе да се усети, че нещо грижата за децата  им с посланика, им носи само болка.

Аз казано се радвам, че нямаше скок във времето. Вярно, че много хейтъри, ще оплуят легендата и Санджар.. Но в крайна сметка, историята им прикли, по средата.. Така, че мн им здраве на хейтърите.

Хубаво се развиват нещата, имаме Санджар в една нова светлина..
След много тъга, идва щастие.
Ще има драма, трудности..
Сега, лека полека ще надигнем завесата за да  разкрием мистериозната Мави:heart_eyes:

# 639
'
Според мен буквата е m - като се хване странично, изглежда е...
Ще видим после.

Ама защо ще е малко ''м'' Thinking

Нина, абсолютно на същото мнение съм. От посланника ми се повдига.
Иначе гледах един спокоен епизод без крясъци ,обвинения,ревове , като изключим оплаквачките и съм доволна.Имаше много красиви кадри, пълнолунието особено - то беше преди няколко дни. И много смешки Grinning Санджар си е пак същия недодялан,дръпнат, но любопитен и обгрижващ.

Хейтърите няма да се откажат, те за това живеят.На който не му изнася, да не гледа, ама гледат, нали Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 22:56 от araselia

# 640
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=7VoeZGEFl7Y

"Дъщерята на посланика" - епизод 38, ОРИГИНАЛ.

# 641

Човекът се успокои и заспа.

# 642
Според мен, за момента Санджар видя "сянката" на Наре в "изгубената душа" - Мави. Когато Наре е скачала от скалата, той не е могъл да й помогне и сега се опитва да помогне на тази непозната жена, защото усети,ч е тя отива на смърт в бурята в открито море. Отделно, всичко извън познатия кръг, който му напомня за миналото, някак си му помага емоционално. Инстинктивно усеща, че Мави има проблеми и че тъгува за някого...така, както и той. Мисля си, че буквата е Е. Дали е буквата на починал съпруг или дете Cry...някак си оглеждаше играчките и рисунките и тогава пипна буквата. Но, може и да греша. Thinking

# 643
А това с крясъците и на мен не ми липсваше. Само трябва и Елван да се успокои в тая насока, че само тя остана за кряка така. А Санджар много повече ми хареса да го гледам така, естествено. Един спокоен, грижовен, погледът и изражението му станаха други. Особено Мави като си каза името и той нейното едно такова хубаво я погледна. Heart

Иначе посланика и на мен ми е странен и неприемлив. Не е като сефте Наре да си хваща чантата и да заминава от него. А Халисето как да я коментирам вече не знам. До последно не вярвах, че ще е знаела в кого е проблема при Елван и Яхя, но уви....Не знам с какви очи я гледа. Санджар да не я отпрати пак от конака.

А смятам, че тепърва ще вкарват и още персонажи, та може да дофтаса някой годеник на Мави. И някой за Елван, време е и на нея да и се случи нещо по-интересно.

# 644

Малко спокойствие за отдих, защото не се знае какво следва.

Като беше сама/Мави/, непрекъснато гледаше часовника, а Санджар изкарваше цели нощи буден до Мелек.

Общи условия

Активация на акаунт