Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 44 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Каква актьорска игра...
Ако Гедиз и Мюге са в колата, с която е станала катастрофата, Мюге е в болница, видяхме снимка, че е ранена, Гедиз загине, дали Санджар ще го припознава в моргата???
А може и посланика - нали вече са рода.

# 76

Каква актьорска игра...
Ако Гедиз и Мюге са в колата, с която е станала катастрофата, Мюге е в болница, видяхме снимка, че е ранена, Гедиз загине, дали Санджар ще го припознава в моргата???
А може и посланика - нали вече са рода.

Според мен точно така ще стане. Ще катастрофират с Мюге и Гедиз няма да оцелее, а снимката на Санджар от болницата е точно тогава.

# 77

Ама какви сценарии само правите...
Обаче, какво точно ще се случи знае асистентът, защото помага при написването на някои сцени.

# 78
Heart

Животът всъщност е раздяла
С представите ни за света.

Несбъднатата ни мечта
единствено остава цяла
безсмъртна и неуязвима.

Затуй тъй страстно крия в мен
един копнеж несподелен.

Разкрия ли го — ще загине
.

Надежда Захариева

# 79
  • Пловдив

Санджар се ядосва, а аз чета и се заливам от смях, какво чета...
Кой разбрал - разбрал.

Затишиха се откъм подсказки - явно снимат.

# 80

В живота това, което изглежда е краят, всъщност може да се превърне в ново начало.

Сценаристът Ейлем поздравява Туба в профила си в Instagram за пристигането й в Бодрум

# 81

Попитали мъдреца: "Ако човек обича, ще се върне ли?"
Мъдрецът отговорил: „Ако човек обича, няма да си тръгне“.

Аниста Two Hearts Имаше такъв вариант наистина. Аз 35 серии чаках да видя някаква трансформация и у Наре, но щом не ни я показаха, дори не я  и загатнаха - краят е бил предизвестен. 

Цитат
съществуваше и вариант, в който тя можеше да отиде при Санджар и да му обясни лично какво и защо направи и както  Санджар ѝ каза " Всичко ще бъде наред" и защо не, какво щеше да стане, посланика вече даде видеото, Санджар излезе от затвора, щеше да пребие Гедиз, тя щеше да се разведе, както и сега направи, но уви ...
[/b]

# 82
Съмнява ме да има фраг днес, Туба сега дойде,  цял ден шофирала, кога ще снима, пък да го сглобят и да ни го пуснат 🙄

Много форсират, сет на пристанището, в конака, на гробището и приготвяли другаде.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 18:24 от araselia

# 83

Публикация от FB
След напускането на Nare, през последните няколко дни, ние разглеждахме много варианти за това какво може да се случи в следващите епизоди от поредицата „Дъщерята на посланика“.
Ами ако Наре не е истинската дъщеря на посланика .... Чудите ли се защо баща й никога не я е подкрепял и е обичал ? Да кажем, че това беше дъщерята на жена му и тя е починала, а Наре нямаше друг избор, освен да остане с Гювен. И какво, ако Туба олицетворява истинската дъщеря на посланика от друга жена, за която Гювен не знае?

Скрит текст:
Пост из ФБ
С уходом Нарэ, в последние несколько дней, мы перебирали много вариантов на тему, что может произойти в следующих сериях сериала «Дочь посла».
Что, если Нарэ не настоящая дочь посла.... Вас не удивляет почему её отец никогда не поддерживал ее и не испытывал к ней много любви? Допустим, это была дочь его жены, и она умерла, а Нарэ не оставалось другого кроме как остаться с Гювеном. Ну и что если, Туба воплотит настоящую дочь посла, от другой женщины, о которой Гювен не знает?

# 84
  • Варна
Еехх, съжалявам за фалстарта на тази двойка, а какъв потенциал имаше, а и какви любовни сцени можеше да има,
късмет дето се вика, не било писано .....

иначе пък сериалчето ни е най- скъпо продаденото до момента, само може да се съжалява за пропуснати шансове.. за Неслихан е ясно, здравето е най-важно... но останалите ..... малшанс за сериала, за всички, които се трудиха по него... да съжаляват за развоя,  за  лошата енергия, която витае по социалните мрежи ...

# 85
И аз съжалявам, ама във времето на короната нищо не е нормално, не е писано да стане 😒 Хората започнаха да изтрещяват явно 😜 Тъй и не разбрах защо покрай този сериал се взема толкова на сериозно всичко 🙄
Училищния психолог пуснал в школото видовете интелигентност, та днес се образовах 😎- общо 13 вида има. Та един вид според мен е с много нисък коефициент сред определени фенове😉 :
 Коефициент на порядъчност и уважение към другите (DQ)
Скрит текст:

Коефициентът на порядъчност и уважение към другите представлява разбирането, че си част от една по-голяма картина, взаимодействайки си с другите с уважение и смирение, и че вземаш предвид чуждата гледна точка и нужди.

Човек с висок коефициент на порядъчност мисли постоянно какво да направи, за да помогне на другите, и се стреми хората около него да се чувстват уважавани и ценени.

Смирението играе ключова роля при човек, притежаващ висок коефициент на порядъчност. Той знае, че не е перфектен и може да научи много от хората около него. Той също така не се приема твърде сериозно и обикновено е винаги готов да се шегува със себе си.

Като възрастен е трудно да промениш драстично своя коефициент на порядъчност, но малки промени все пак са възможни.

Безсмислено в да спориш при това положение.

Затуй сега се въздържам от предварителна еуфория, но пък кой ще ми отнеме удоволствието да гледам тандема ЕнТу - никой, и това ме прави спокойна 🙂

Почнах да мисля за лятото вече 😚

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 19:33 от araselia

# 86
  • Стара Загора
Добро утро🤗
Туба със сигурност днес пътува за Мугла, защото сутринта е пуснала снимка от дома си, на която е написала днешната дата и че и е последното сутрешно кафе от вкъщи за известно време.

Значи инфото, че е снимала вчера не е било вярно.
Туба днес ще срещне с Енгин след толкова време! Да им пожелаем много успех на снимките🍀🍀🍀
Толкова много разчитам на Туба!С Енгин имат такова приятелство,такава химия!С Неслихан нямат нито една снимка зад кадър>Неслихан е разваликомпания.Когато снимаха с Туба целия екип имаха страхотно приятелство!Имам нови надежди,нови очаквания!Всяко зло за добро!

# 87
  • Пловдив

Гледам Стар тв онлайн с надежда.
Минаха първите реклами - трейлър, йок. Все още се надявам.
Но пък, Ейлем пусна тази снимка  с надпис:

Енгин Акюрек, на чиято актьорска игра и сърце се възхищавам

# 88
Марианче, те хората още снимат - това сега го пуснали 👀👀👀

# 89
  • Стара Загора

Гледам Стар тв онлайн с надежда.
Минаха първите реклами - трейлър, йок. Все още се надявам.
Но пък, Ейлем пусна тази снимка  с надпис:

Енгин Акюрек, на чиято актьорска игра и сърце се възхищавам

Евалла!

Общи условия

Активация на акаунт