Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 057
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Цитат
няма да е жертва на домашен тормоз ми се струва
😉

Понеже Ейлем каза, че искала да е дълбок характер и аз веднага я хвърлих в дълбоките води. Grinning

.........................

Ама кога пък успяха да се сближат толкова, че и филми да гледат.
И Санджар пак го показват като дивак.
От филми не разбира.
Страх го е да седне до жена.

Може да се налага да убиват времето заедно 🙄.

Той принципно си е дивак по тънката част, хич го няма във флиртуването 🙂 То не се е и упражнявал, та да се поотрака.

# 301
Да, нищо лошо...

Той и Г. не виждаше нищо лошо да влиза посред нощите в спалнята на една напълно непозната жена, тайно да чете дневника ѝ - но, нали е цивилизовон, всичко му е позволено.

Но, Санджар  да бъде наричан дивак, не ми допада.
И аз живея в 21 век, ама имам "спирка" в поведението си с непознати.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 14:27 от Марта_49

# 302
  • Пловдив

Марта, нали си нашето разузнаване... Браво, Мави - добре...
Няма да познаем, кое, как - но да си побъбрим.

# 303
Марта, под дивак имам в предвид не е някой изкусен флиртаджия, такъв му е образа - изглежда тромав и недодялан, и да, консервативен е, такъв си е от начало неговия образ. Обаче видяхме и колко нежно може да прегръща и да е любвеобилен.

Сега въпросът е да изберем МавСан или СанМав 🙂 Нещата май клонят към СанМав

# 304

Марта, нали си нашето разузнаване... Браво, Мави - добре...
Няма да познаем, кое, как - но да си побъбрим.

То, бива да пуснат някаква що-годе явна подсказка - кой, какво и как или ще заложат на абсолютната изненада?
Но, на първо време по-важната сюжетна линия за мен лично е тази баща-дъщеря.
Филми-милми, флирт-млирт, нека остане за по-нататък.

# 305
Какво са правили Гедиз и Наре- това го забравете.
Защото и сценаристките очевидно много не се интересуват кой какво е правил и говорил досега, щом като новите главни герои вече са в леглото и гледат филми.

Според мен, трябва да се гледа на следващите серии като на изцяло нова история. Направо като на нов сериал.

Иначе ще има постоянно “ама той какво правеше и говореше преди, а пък вижте го сега”.

# 306

Айдааа, къде го търсите Санджар във флирта? Той разбира от маслини.
Ако закарате Мави в маслиновата горичка, може да я научи да събира маслини посред нощите...

Варна Two Hearts  знам, че историята вече ще е друга, но нали трябва да има плавен преход и продължение на взаимодействията и с Кахраман, и с посланика и със семейство Ъшъклъ.

Какво са правили Гедиз и Наре- това го забравете.
Защото и сценаристките очевидно много не се интересуват кой какво е правил и говорил досега, щом като новите главни герои вече са в леглото и гледат филми.

Според мен, трябва да се гледа на следващите серии като на изцяло нова история. Направо като на нов сериал.

Иначе ще има постоянно “ама той какво правеше и говореше преди, а пък вижте го сега”.

# 307
Аз пък мисля, че човек се променя и конкретно мъжете, много зависи коя е жената до него. До сега до Санджар жена е нямало в смисъл на човек с който да има нормална комуникация. Така, че си е логично продължение на историята. А който иска да се заяжда, винаги намира за какво.

МавСан не става - било име на компания.

Значи ще е СанМав, тъкмо да не се бърка с НарСан 🙂

# 308
  • Пловдив

Марта, трябва да има интрига - рейтингът чака...
Нека гледат тв, нека види Санджар, че има и други жени - да спре да мисли толкова за Наре, че поне да легне и се наспи най-накрая. Първо да се наспи - другото после...

# 309
Цитат
Аз пък мисля, че човек се променя и конкретно мъжете, много зависи коя е жената до него
Hands Plus1
Дали го предразполага.Очаквам, такава да е Мави.Hug

# 310
Аз пък мисля, че човек се променя и конкретно мъжете, много зависи коя е жената до него. До сега до Санджар жена е нямало в смисъл на човек с който да има нормална комуникация. Така, че си е логично продължение на историята. А който иска да се заяжда, винаги намира за какво.

МавСан не става - било име на компания.

Значи ще е СанМав, тъкмо да не се бърка с НарСан 🙂

Може и Сави,МавиСан

# 311
Йоанна, да, и тези звучат добре, МавиСан малко е като японско 🙂, но сякаш най-добре ми звучи на мен 👌

# 312
Йоанна, да, и тези звучат добре, МавиСан малко е като японско 🙂, но сякаш най-добре ми звучи на мен 👌

Ако не открият такава фирма.
Голяма забава настана,имахме нужда от малко свежо настроение и разреждане на напрежението.

А колкото да е нова историята,все нещо ще му оставят на нашия мачо от местния морал,поне на първо време.
Ще има да се забавляваме със срамежлив Санджар.
Каквото и да са измислили за него ще го приема.
Но за Мелек се притеснявам.Дано се успокои някак си милата ни принцеса,пък и този косопад,дано не е нещо сериозно.

# 313

Значи Санджар/Мави...

На мен друго ми направи впечатление.
Ще кажете, че е много рано за такива изводи - но, новата атмосфера в хижата носи една приятна светлина с разнообразието си на цветове. Да, вярно е и това, че е правено всичко за Мелек и затова е жизнерадостно, но сякаш има още една нотка уют внесен с непознатата жена, намерила подслон в проливния дъжд.
Светещите прозорци. Т.е. в къщата има някой, има живот, има топлина струяща от запалената вътре печка.

Няма я вече онази мрачност и подтиснатост  на старата хижа. Тя наистина беше  "един предишен" живот, който Санджар изгори символично чрез  писмото на отлетялата завинаги пъстра птичка.

Заедно с нея изгоряха мечтите и надеждите му, но от хижата  останаха здравите основи, които за мен символизират земята. А Санджар е "дете" точно на земята, той е тясно и неразривно свързан с нея.

Построяването на новата, вече за Мелек хижа носи новия за тях двамата живот, с нови предизвикателства, нови надежди, но с твърдата увереност и вяра, че ще бъдат щастливи.

И точно в този момент на техния път /на баща и дъщеря/  се появява тази непозната жена.
Хади, бакълъм да видим какво ще последва?    

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 15:13 от Марта_49

# 314
Здравейте.
Ставам от сън, а вие изписали две страници.
Имаме ново име на героинята. Мави - хубаво е и ще и отива.
Благодаря за всичко споделено и за преводите на Варна.

А може ли героинята да е лекарка и от там дето бяга да са и забранили да работи и да са я сгодили насила.

Общи условия

Активация на акаунт