Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 019
  • 740
  •   1
Отговори
# 525

Санджар ще защити Мави/от кого ли/, а тя ще приеме закрилата.Thinking

# 526
Добро утро момичета!

Да изпратим последният ден от месец януари, подобаващо.

Децата растат, а възрастните докато им се радват, остаряват!

Ще я проследи Санджар мистерията и как здраво е прегърнал Мави!
Приятен почивен ден момичета!

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 11:43 от mari52

# 527
Здравейте.
Някоя от вас каза нещо глупаво. Наре била неуравновесена. Аз разбирам ролята на Неслихан, бях насилвана. Но я си представете как вие всеки ден сте насилвани, заплашвани малтретирани и от Акън и баща ви. Живеете заради детето си и всеки ден мислите как да се отървете от този звяр. Не мога да си помисля, аз бих превъртяла. Ако преживеете такава драма щяхте друго да говорите. Толкова е силна Наре както никоя друга.
Давам ви пример, няма общо, но все пак.
Познавам жена, роднина ми е, като разбра че мъжа и изневерява залиня, разболя се. Той и подмяташе, че е дебела, стана анорексичка, накрая любовницата се настани, а тя се самоуби. Бащата лъжеше децата, че майка им е с психически отклонения.

За Елван, да тя си е леко пълна от самия старт, дори има коремче като на 4 месечна бременност, дори се чудя дали не е бременна. Има хубаво дупе. Бихте ли споделили нещо от нeйната автобиография? Женена ли е? Аз си и харесвам дрехите, имат стил. Не е лелка в никакъв случай.
Наистина пили на Яхя, крещи, но и той си го заслужава. Шашнах се като споделяше, че са ги оженили без любов. И двамата знаят, но за  разлика от Яхя който не я долюбва много, опитва се да го докарва понякога, тя се е вкопчила в тази любов като удавник за сламка. Обикнала е всички от семейството. И я разбирам, но семейството и да е добро, не може да ти помогне ако мъжа ти е курвар. Изпитала съм го на свой гръб.

За Мелек, има такава болест, окапване на косата, че и веждите от притеснение. Напълно нормално е. Според мен тя би трябвало да реянува ако разбере че баща и харесва Мави.
Аз ревнувам тази любов между баща и дъщеря. Никога не съм виждала такава любов на живо в живота си. Поплаквам си като ги гледам. Във филмите всеки може да се припознае или пък обратното, да види какво липсва в живота му.

Фенка съм на Енгин от филма с Фатмагюл. Така че ще си остана докрай. Мек глас, усмихнат, натурален. Някои мъже са очарователни но студени, други са красиви, той е симпатичен, но сгрява душата. Смятам, че всеки човек вкарва във ролята поне 50% от него си. А на Гедиз обожавах всичко. Гласа му. Ако Енгин си пусне дългата коса ще е по-очарователен.
Приятно е да си пишем. Хубав ден!

# 528
  • Пловдив

Забележете само как Санджар е обгърнал Мави - пълно...
Това е подсказка, че тя ще намери защита в него, за какъвто и страх да става въпрос.
Е, сигурно Санджар ще си намери нови врагове, но това ще е и историят им...

# 529
Добър ден момичета.
Хубав, спокоен и усмихнат неделен ден.

Да имаме много снимки и новини.

Аз отивам на работа, довечера ще чета и гледам.

# 530
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1355816957942050816

Подгрявка:

Яхя, който получи новината за бебето!

Защо Халисе кара Дуду да направи аборт. Мисля, че щом Яхя след години е оздравял, задават се неприятни разкрития. Например Санджар, би подсказал или ще накара Елван да си направи и тя ново изследване. И тогава, ще се разбере, че и Халисе е била в играта. Тя и затова не пуска Елван. Знае ли се, как ще се завърти животът извън конака и какво ще се случи с нея. Да си намери нова любов и да забременее.

# 531

За 14 часа Frag 38 от епизода натрупа 1 милион гледания и е в турския YouTube Trend.
Трябва да разстроя ненавистниците на Енгин - след напускането на някои от актьорите и присъединяването към кастата на Туба сериалът отново се гледа с интерес

Скрит текст:
За 14 часов Фраг 38 серии набрал 1 млн просмотров и находится в Тренде турецкого Ютуба👍🏻👍🏻👍🏻.
Должна огорчить хейтеров Энгина - после ухода некоторых актеров и прихода в каст Тубы сериал опять смотрят с интересом😜

Аз мисля ,че Халисе не знае че Яхя  е оздравял, той самият Яхя не знаеше.Не пуска Елеван да напусне конака за да не урони достойнството на семейството.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 12:24 от mari52

# 532
  • Пловдив

Мави - Санджар.
Дали първо Каврук ще прозре нещо? Вероятно.
Дошъл е следващият влак...

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 14:38 от mariana51

# 533
Във филмите всеки може да се припознае или пък обратното, да види какво липсва в живота му.

Фенка съм на Енгин от филма с Фатмагюл. Така че ще си остана докрай. Мек глас, усмихнат, натурален. Някои мъже са очарователни но студени, други са красиви, той е симпатичен, но сгрява душата. Ако Енгин си пусне дългата коса ще е по-очарователен.

+1
На Гедиз /Ураз/ също харесвам гласа и усмивката.

Saxi, за косата и аз искам, ама няма да ни огрее Simple Smile- Санджар си е с такава прическа. Пък и не знам дали ще е добре, вече има бая сребро в косите Енгин .

# 534
О, аз Енгин с дълга коса не го харесвам (като цяло мъже с дълга коса). Максимумът като дължина ми е в КПА, там си беше чук Heart Eyes Обаче във Фатмагюл направо ми избождаше очите, особено като му падаше в неговите очи. Expressionless В началото толкова късо, както е сега ми беше странно, но сега някак му свикнах и много си ми харесва. Обаче наистина бая му се прошарват косите вече и на мен ми направи впечатление.

# 535

Здравейте момичета Two Hearts
Днес е ден за пълен релакс.
Няма да мисля за снимки, озет и трейлър.
Ще си чакам серията в понеделник, заредена с надежда и оптимизъм за нещо по-добро.
За нови събития в живота на Санджар и Мелек. Убедена съм, че ако не в края на тази серия, то в следващата ще се занимаем и с проблема на Мелек.

Засега ви оставям да правите най-приятното за себе си в ден неделя - филм, книга, музика или просто чаша кафе/вино и разговорка в темата.

Скрит текст:

# 536
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1355850871565918208

Подгрявка:

Какво ще се случи между мистериозното момиче и Санджар?

# 537
  • Варна
Привет Smile

Момичета, всеки с вкусовете си за дължина на косите, аз както ми беше странно отначало сега пък мисля, че много му отива тази много къса коса, мъжкарско е ...
Ей това искам като дължина и да не пуска по-дълга Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ама с много дълга също ми харесваше, но не винаги беше добре подстрижката, там е по-сложно Nerd

Не помня коментирано ли е, но  на снимката  дето намира Мави е със синя блуза, и ето я на леглото виси, явно й е дал пуловера си ...Smile

# 538

Всякак си го харесвам Енгин, но най-много ми допада с такава прическа.
Но това си е Енгин, а Санджар ще си остане с късата коса.

# 539

Не помня коментирано ли е, но  на снимката  дето намира Мави е със синя блуза, и ето я на леглото виси, явно й е дал пуловера си ...Smile

Значи може би ще имаме събличане на пуловер 👀😜

Марта и аз тая дължина харесвам , нямам предвид дълга като на Керим, този вариант е за момчета, той не е в тая група вече.

Но без значение от прическата, човек е най-красив когато е щастлив и усмихнат.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 17:18 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт