Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 010
  • 740
  •   1
Отговори
# 540

Аз го харесвам с такава коса.Красавец ни е той!

# 541

И този ден почти отмина.
Хубава и спокойна вечер.
Аз съм на руско кино /гледам в Ютуб един доста интересен филм/.

# 542
Аз харесвам мъже с чуплива или леко къдрава коса. Във Фатмагюл наистина беше в повече дължината. И аз мисля като гледам спомените му назад (когато се е разделил с Наре и я е изпъдил са му пуснали дълга коса и са му махнали брадата да изглежда млад, а сега и Гедиз и него искат да направят да изглежда към 40-42 годишен). Къде освен вк може да гледам  38 серия?

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 18:31 от Saxi Merinosova 683792

# 543

Сладури.Heart

Heart

Heart

Heart

# 544

Керим беше в друго време, други емоции...
Ех, спомени, спомени...

# 545
Феновете си творят 😍 и Туба го е харесала

# 546
Не ме кефи това момиче. Още като гледах гордата Аси някъде из форуми споделяха хора, че наистина била горда, не се снима с фенове, държи изкъсо нещата. Не знам дали е така, но не я долюбвам.  А името и е...Joy
Бяхте пуснали снимка с актрисата която играеше в 1001 нощи, Шехеразада. Това ми беше първия турски филм. Обожавам я с нейния мъж. Те двамата с Енгин са сякаш от друга планета обаче. Впрочем как се казва сериала с тях? Rolling EyesТя е самото съвършенство. Някак си не си отиват според мен, дори с Наре. Когато Енгин игра с Берен някак имаше еднаквост, двама млади, от село. Така мисля.
Забелязахте ли например колко си отиваха и бяха с много близки черти Сахра и Гедиз? Марина, Енгин с такава рошава коса е ок, добавя му дивост и мъжкарство към нежната му душа.

# 547

Целувка за Керим...

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 19:25 от Марта_49

# 548
Аз се вдъхнояих дори написах стихотворение от сериала "каква е вината на Фатмагюл".
Тоест за себе си написах, за мъжа до мен, как си го представям и сложих техни снимки. Стана около 20 куплета по спомен. Много се вдъхновявам от такива талантливи двойки.
Назад в темите видях че съкращавате имената на сериалите. Защо така?

# 549

Запознанството може да е последния кадър от серията.Thinking

# 550
Saxi, тука се разминаваме рязко 🙂 (нормално, хората сме различни =- много харесвам Туба и ги намирам за перфектни партньори с Енгин от времето на КПА. А слуховете, че е горделива са силно преувеличени, даже за мен са неверни.
  С Неслихан не можах да ги възприема, от сценария ли, от многото караници ли, нямаше и време може би, не знам. И външно са пълни противоположности.
  С Берен беше преди години, бяха млади и друг заряд имаше там.
  С Бергюзар имат филм - "Една любов, два живота", много харесвам и нея, като деца са с Енгин 🙂, сродни души, ама не ми бяха много химични 🙈

Може да си промениш мнението, ще видим 😉

Я какви хубави очи има Гюлсие 😍

Изобщо със забрадка е съвсем различна

Имената на сериалите ги съкращаваме за по-кратко.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 19:37 от araselia

# 551

Engin and Tuba - Kara Para Ask

Кликнете върху снимката и ще видите нещо...
Музиката е страхотна!

# 552
  • Варна
Режисьорите ... вече не е един, радвам се,  спряха с индийските похвати, че са много дразнещи, като замръзнат на стоп кадър ....

А Енгин всякак си е хубав Yellow Heart  С Туба бяха страхотен тандем, много си паснаха и физически си допадат и химия имаше в излишък даже .... това беше сериала с най- много целувки и прегръдки, бяха чудесна двойка, щом още не ги забравят Елмерите Two Hearts От всички партньорки досега аз го харесвам най- много с Туба ...
 с Неслихан нямаха шанса да бъдат такава двойка ... то през повечето време бяха  крещене и тегави обяснения, толкова малко хубави моменти имаха.......... ей тез Ортилерки,  никаква не я свършиха, язък за големите приказки и изхвърляния ...
То тъй става, от много приказки и прекалени очаквания, накрая всичко в канала Imp
Не коментирах последния епизод, ама то и желание нямам, ясно е че всичко е поскълапено за нуждите на СЦ, дали е най-доброто не съм сигурна, ама хората наистина работят под стрес, как се променя история със завой от 180 градуса, влизам им в положението и им давам кредит на доверие Smile поне 3 епизода, дано вкарат нещата в коловоза...
Споменахте на няколко пъти за това да напишат книга СЦ с историята, която трябваше да бъде, ей това много ми хареса ... и истинските фенове сега трябва да се обединят с това искане , а не да изливат само помия по този и онзи,  ще бъде супер, да не говоря как ще измият срама от лицето си Ортилерките, пък и ще се продаде като топъл хляб Smile       Ей , що се бавят и не се обадят да им спретнем маркетинга на тези хора, просто не знам Rage
Марта, хубаво клипче Flowers Hibiscus

# 553
  • Стара Загора
Не ме кефи това момиче. Още като гледах гордата Аси някъде из форуми споделяха хора, че наистина била горда, не се снима с фенове, държи изкъсо нещата. Не знам дали е така, но не я долюбвам.  А името и е...Joy
Бяхте пуснали снимка с актрисата която играеше в 1001 нощи, Шехеразада. Това ми беше първия турски филм. Обожавам я с нейния мъж. Те двамата с Енгин са сякаш от друга планета обаче. Впрочем как се казва сериала с тях? Rolling EyesТя е самото съвършенство. Някак си не си отиват според мен, дори с Наре. Когато Енгин игра с Берен някак имаше еднаквост, двама млади, от село. Така мисля.
Забелязахте ли например колко си отиваха и бяха с много близки черти Сахра и Гедиз? Марина, Енгин с такава рошава коса е ок, добавя му дивост и мъжкарство към нежната му душа.
Много харесвам Туба!На сета на Черни пари любов имаше страхотна атмосфера,всички бяха приятели и това се дължеше на Туба и Енгин.Тогава и работата върви.Неслихан е друг тип.По време на снимките на Дъщерята на посланика,нито една снимка не излезе зад кадър на главните герои.Казват,че и на Черна любов е било така.Явно причината е в Неслихан.Харесвам Туба и Енгин заедно.

# 554
Туба е красива, Неслихан също. Но е нормално с Несли да нямат химия, все пак тя е щастливо омъжена, а с неомъжени момичета можеш да флиртуваш, дори може да минеш и отгоре и зрителите да не разберат че си влюбен до уши. Че и Неслихан така се захласна. Припомням си филма с мъжа и. В черна любов уж тук там се говореше че не се понасят с красавеца Йозчивит, но аз не съм виждала на екран такава пък страстна и пасваща си двойка.

Гледах снимка, че Енгин е играл с моя друга любимка, русокоската Айлин от Времето лети. В ранобудна птичка примерно бях убедена че Демет е влюбена в колегата си и той в нея. Те бяха уникална двойка.
Наистина на Енгин му подхожда някоя височка. Нямам търпение да прочета някой ден за неговата любима. Всеки заслужава щастие.
Сега се загледах с Фахрие Евджен във филма Olene Kadar, Боже направо химията е наелектризираща. Тя седи и се усмихва докато той я целува, загася тока и я придърпва на леглото. Много харесвам филми с такива сцени на тъмно. По еротично е.
Давали ли са този филм в България? Зарязвам всичко и почвам да го гледам.Hug

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 21:16 от Saxi Merinosova 683792

Общи условия

Активация на акаунт