Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 44 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 660

Рейтингът е надолу:

11. Total'de 4,95
12. AB'de 2,97
11. ABC'de 4,66

Ух, май толкова нисък не е бил. Head Band

Добро утро и от мен! Flowers Hibiscus

# 661
Добро утро момичета.
Усмихнат и пълен с положителни емоции ден.
Бъдете здрави.

Снощи докато пътувах от работа успях да видя част от серията, ама през телефона не си е работа.
Видях един смутен и леко притеснен Санджер, как беше застанал като наказан до стената, когато Мави го покани да гледат кино. "Ти давай филма, пък аз и от стоешким мога да го гледам." А тя толкова услужливо му направи място да седне на леглото, а той едва, едва, като някой срамежлив ученик. Искефи ме този момент и се смях на него.
Харесва ми, че отново работят заедно с Туба. Пасват си заедно.
Ще изчакам превода и ще изгледам серията и тогава ще коментирам.

Хубав ден на всички.

# 662

Добро утро момичета  Two Hearts
Хубав и спорен ден!

Серията беше, как да кажа - доста лежерна. Сякаш ни подготвят за по-бурни и драматични събития. Очаквам "бомбата" да избухне с Мелек. Посланикът не е променен, просто явно замисля нещо.

За толкова време - не съм виждала Санджар толкова спокоен и усмихнат. И не беше само желанието да помогне на изпаднал в беда човек - сякаш имаше едно неосъзнато привличане към тази непозната жена.

Мави също пише в  един бележник, но после къса листа и го хвърля /последния го изгори/. Личаха  доста откъснати листи.

Задава си въпроса Защо? Каква работа имам тук? Заседнала/останала? Къде отивам? Защо е този дъжд?Защо е тази къща?Защо съм тук? Защо?

И гледаше наистина играчките с тъга.
А това колие е наистина ценно за нея.

# 663
  • Пловдив

Ето го нагледно.

# 664
Цитат
Рейтингът е надолу:

11. Total'de   4,95

12. AB'de   2,97

11. ABC'de  4,66

Не си научиха урока алчните турски продуценти.
Ако щат и марсианци да докарат да играят, нищо не става, когато всичко друго е направено през просото.
Най-вече сценарият.
Единственото, което не разбирам, е защо актьорите приемат и търпят всичко това.
В крайна сметка, черните точки са винаги на техен гръб.
Никой няма да помни кой е продуцентът на ДП.

# 665

Рейтинга е кофти, като за сериал в реанимация 🙃. Да видим пациента дали ще оцелее.

Варна, пак се забравя, че има извънредна ситуация и хората искат да работят все пак.

# 666
Цитат
Варна, пак се забравя, че има извънредна ситуация и хората искат да работят все пак.

Дори да има извънредна ситуация, има по-интелигентни начини да се отиграе.

1. Приключват сериала; никой няма да остане без работа, турците буквално бълват сериали, към 8-те телевизионни канала в началото на годината се прибавиха 3 интернет платформи плюс Нетфликс.

2. Неслихан получи болничен за 15 дни. Спират снимките и я изчакват. Случи се в един куп сериали заради заболели от корона вирус актьори. В това време новите сценаристи осъзнават на коя планета са кацнали (защото допреди 3 седмица бяха на съвсем друга), събират си ума и подготвят малко по-правдоподобен сценарий.
На последните снимки от реала, които видях, Неслихан изглежда много добре. Разбира се, стресът и физическата натовареност, при които щеше да й се наложи да играе, може да са противопоказни за заболяването й и тя можеше да откаже да се върне.

3. Сценаристите да не се държат така, сякаш светът започва от тях. Хубав или лош, сериалът дотук си е създал някаква публика, която има емоция към историята и героите в нея. Обича ги, подкрепя ги, страда за тях, има мечти за тях. Не можеш да дойдеш и да започнеш да сечеш с брадвата. Много правилно беше отбелязано, мисля от Марта, турските зрители може и да са разбрали, че Неслихан е напуснала, но чуждестранните ще останат смаяни пред салтоморталетата, които направиха сценаристите. Една идея по-правдоподобно и смислено да бяха продължили историята, вероятно и много от старите зрители щяха да останат.

# 667
Привет! Flowers Hibiscus
За съжаление, надолу е рейтингът, защото нямаше скок във времето. Поне 6 месеца или година по-късно да бяха показали. Иначе е нелепо. Но, според мен, ще заложат на здравословния проблем на Мелек Disappointed и за това няма такъв скок. Все по-възможно ми се струва, Мави да е загубила дете или съпруг. И тя да помогне на Мелек.
Варна Hands Plus1

# 668
Здравейте,

Ей,няма оттърваване от негативизма за този сериал.
Паднал,паднал рейтинга,каквото такова,до когато, до тогава.
Като че ли е на живот и смърт.
Мислих,че ще се успокоим и ще догледаме с удоволствие останалите серии.
То пак анализи,сравнения,призиви за отказ от гледане.Необяснима за мен е човешката лошотия.
Както и да се развие сериала,никой не може да отнеме нито таланта ,нито популярността,нито любовта на феновете на актьорите,които се нагърбиха да продължат историята на останалите герои.
За себе си решавам максимално да се абстрахирам от коментари,които ми развалят настроението.Пожелавам го и на вас.

Хубав ден и бъдете здрави

# 669
Да не забравяме, че има и отлив на зрители на сериала.
Фенките на Неслихан твърдо заявиха, че спират да гледат сериала още преди да дадат серията със смъртта на Гедиз. За тях сериалът приключи със смъртта на Гедиз и легендарната му любов към Наре.

# 670
Момичета,чувствам се в безтегловност.Така съм свикнала да очаквам нещо лошо да се случи,че сега малко съм дезориентирана.Прекалено лежерно протече епизода,без земетресения,без дестани,земно,нормално......ама неочаквано нормално.
И аз съм леко объркана от това, което видях снощи. От една страна ми бяха забавни и приятни сцените с Мави и Санджар. От друга страна обаче в общата картина някак не ми се вписаха. При мен това объркване беше най-вече заради Мелек. Съгласна съм,  че Санджар има нужда да се откъсне от проблемите и тъгата си, но си мисля, че трябваше да намери начин да го направи заедно с Мелек, а не встрани от нея. Тя е потънала в същата дупка като него, образно казано, но е дете и той е този, който трябва да я измъкне от там.

# 671
Историята ще продължи, но трябва да сменят може би заглавието вече. Вярно, че имаше подзаглавие Санджар и Мави, но другата серия трябва да внесат динамика в изясняването на проблема на Мелек, проблема на Мави, както и крайно време е Джейлян да роди. Изнервиха ни с парцалената бременност на Менекше, сега продължават с тази на Дуду, плюс Джейлян... А-ааа, накрая ще ми вменят  да се "чувствам" и аз... то на тяло го докарвам де...
Серията, пак казвам беше лека за гледане, а явно на драгия турски зрител му липсва драмата. Жалко, че точно той определя рейтинга, а оттам се правят едни велики изводи - като дали сериалът/филмът е добър.

# 672
  • Пловдив

Рейтингът от снощи - 1 февруари - 38 еп. и рейтингът от 11 януари - 35 еп., почти целият бе с Неслихан и Ураз - сватбата им. Е, каква е разликата - особено в падането му... В падането на 35 - голяма.
Търпение и всичко ще се оправи. Сериали спирали, изчаквали - не са променили особено нещата в класациите. Важно е друго - купуват ли го. Продава ли се, продава се, това е.

# 673
Струва ми се, че нарушават основното правило на легендата- а киното е разказване на приказки. Не може велика легенда за любовта да завърши с изоставено дете от майка му, заминала незнайно къде. Как можеш да спасиш такъв случай. Ами никак. Харесвам Туба и Енгин. Харесвах Неслихан и Ураз, но не може да ми нарушите вярата във вечната любов с такъв похват. Жалко.

# 674
Един усмихнат Санджер, да ви е усмихнат и на вас деня.

А аз отивам на работа.

Общи условия

Активация на акаунт