Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 44 441
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,

Ей,няма оттърваване от негативизма за този сериал.
Паднал,паднал рейтинга,каквото такова,до когато, до тогава.
Като че ли е на живот и смърт.
Мислих,че ще се успокоим и ще догледаме с удоволствие останалите серии.
То пак анализи,сравнения,призиви за отказ от гледане.Необяснима за мен е човешката лошотия.
Както и да се развие сериала,никой не може да отнеме нито таланта ,нито популярността,нито любовта на феновете на актьорите,които се нагърбиха да продължат историята на останалите герои.
За себе си решавам максимално да се абстрахирам от коментари,които ми развалят настроението.Пожелавам го и на вас.

Хубав ден и бъдете здрави

+100

# 676
Сериалът ще продължи, защото е купен вече от други държави и то с определен брой серии. Не се ли спази договорът за покупко-продажба, ще има големи финансови санкции. Явно, това не се отчита от определени фенски среди.
Но, от друга страна, разбирам негодуванието. Колкото и да си повтарям за себе си, че Наре е напуснала, жертвайки се за Мелек и Санджар...не ми се получава много успешно. Наре не беше такъв човек, нито такава майка. Има го и усещането, че обругаха образа.
За мен, лично, по-добре беше Наре да попадне в авария с колата, вместо Гедиз, а Гедиз да е заминалият някъде...например в Щатите. Така щеше да има завършек. Наре нямаше да е изоставила доброволно любимите си хора. Сега Мелек страда много повече, защото мисли, че майка й не я обича. Наре пак я няма, но го има огорчението от отхвърлянето и изоставянето. А, Гедиз на кого е нужен мъртъв? Можеха да не убиват героя, който натрупа голяма фенска маса. За мен, тук вина имат сценаристите. Трябваше да се съобразят с действието до момента и заложеното в образите. А, те решиха да унищожат всичко и да приключат с двата образа по неадекватен начин. Виждаме резултатите. И как така, Санджар заряза дъщеря си, за да прави супа на една непозната?! Това много зрители не го приеха. СЦ не се справиха добре. Това е истината. Да видим нататък. И отделно: трябва да се пускат трейлъри, да промотират.

# 677
# 678
Серията отрази всъщност 24 часа реално време.
Санджар срещна Мави вечерта, след като опита да ѝ помогне с колата и  като не успя, ѝ позволи да остане в хижата и  се прибра  в къщи.
Следващият ден я издирваха с Каврук и гледайки филма вечерта заспаха.
Е-е, 24 часа Санджар няма право да е сам ли? Т.е. без Мелек.
Майка ѝ като я оставяше сама по нощите и "тичаше" с Гедиз наляво-надясно, или просто си говореха, хапвайки сладолед... Значи тя е добрата майка, а Санджар сега лош баща?
Хайде, моля... Чак "зарязал" ми идва в повече.
Нали трябва да разберем   и ние зрителите защо се появява Мави в живота на Санджар и за успокоение на негодуващите и в живота на Мелек.  Санджар е неразривно свързан с детето си, те са едно цяло.
Той страда, тя страда... Ами да им дадем още една серия време и нещата ще започнат да се подреждат.
Да, Санджар един ден помага на непознатата, но той е добър баща.   

# 679
Цитат
Сериалът ще продължи, защото е купен вече от други държави и то с определен брой серии.

Не се продават определен брой серии.
Никога не е имало такова нещо.
Самите продуценти и сценаристи не знаят колко ще са сериите и колко ще продължи един сериал.
То точно това е проблемът.
Могат да ти кажат, приключвай криво-ляво до две серии  или разтягай до двеста и две с всякакви малоумия.
Предишният сериал на Енгин не е ли бил продаден предварително?
Вероятно е бил.
Но направиха 13 серии, а не 113.
Всичко зависи от принципите на продуцентите и телевизионните канали.
Има телевизии като АТВ и Фокс, които не държат дълго сериали с нисък рейтинг.

ДП ще си го довършат по някакъв начин.
Възможно е да отиде дори до май.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 12:52 от varna_2

# 680
Санджар се занимава с непознатата един ден, обаче с какво се занимават баба и, леля и, Елван е в развод да речем заета е, другите лели - бременната и с метлата и те с какво толкова се занимават , че не му обърнаха внимание на това дете. 😠

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 13:23 от araselia

# 681
Варна, ясно. Бях чела статия, че се продават определен минимален брой серии, за да има финансови защити.
Странно е, наистина. Ако другите държави са платили огромни суми, а сериалът, например, финализира на 40 серия, вместо на 60, как се оправдава високата цена?! Просто си се чудя Thinking Разделят една оригинална серия на две или три серии...явно, така. Thinking

# 682
Цитат
Ако другите държави са платили огромни суми, а сериалът, например, финализира на 40 серия, вместо на 60, как се оправдава високата цена?!

Каквато и цена да са платили, един турски сериал им излиза по-евтино, отколкото да произведат собствена продукция.
Не сте ли забелязали, че целият следобед на нашите телевизии е пълен с турски сериали.
Много по-евтино им е, отколкото да създадат свои предавания.

Както и да е, предполагам, че ДП ще си продължи.
Не вярвам и Туба да не се е подсигурила в договора.
А не е невъзможно историята да стане по-добра в следващите епизоди и зрителите да свикнат с новото развитие.
Времето ще покаже.

# 683
Започнах да гледам серията на руски.
Усещането, че тази серия /лежерна на пръв поглед/ ни подготвя за голяма драма, започва да се оформя като убеждение.
Репликата на Мелек "че иска да е до Гедиз за да не е сам и да му чете приказки, докато спи"  не е просто детско емоционално изразяване на състоянието ѝ. Това е сигнал за голяма беда. Просто, още снощи на онлайн превода, като го чух и ме побиха тръпки... Няма да "прескочим" тежките болести - помнете ми думата.
Ще видим един отчаян баща, борещ се за живота на детето си.
Това би обединило и семейството. Още от предната серия със смъртта на Гедиз, ни показаха, че всички обиди и клетви падат пред лошото.
И човек се пита в такъв момент, защо беше нужно да се случва всичко преди този момент.
Кому беше нужно Санджар да бъде предаден и задържан като убиец /какъвто той не е/?
Кому беше нужно да се създава фирма-фантом, за да фалираш съдружника си?
Кому беше нужно виждайки, че дадена жена не гледа на теб като на мъж, а те счита само за приятел, да продължаваш да се домогваш до нея, базирайки се на  това, че си по-широко скроен и си по-подходящ за нейн партньор? И защо тогава никой не го беше грижа как ще се почувства Мелек?

Обаче видях и аз една огромна разлика в представянето на "раздялата"  ни с Наре и с Гедиз.

# 684

Здравейте, момичета🤗
Аз чакам превода, за да изгледам серията и само ви чета. Съгласна съм с теб, Марта, че Санджар има право на това да е сам 24 часа, за да помогне на една очевидно нещастна жена. Той знае, че дъщеря му е в добри ръце и не подозира за здравословното й състояние. Санджар е прекрасен баща, но има нужда да спре да мисли постоянно за Наре. Всички знаем как най-лесно се забравя някой-като го замениш с друг! Първо искам да видя моментите им, пък тогава ще си направя изводи.
Направо съм шокирана от хейта, който се излива в социалните мрежи. Нямам туитър и чета основно в инстаграм - коментарите в официалния акаунт. Почти всичко е хейт, призиви за финал, палци надолу, да върнели Неслихан и че сценария е много лош. Основно се плюе по сценаристите. Но на мен ми става неприятно, че обиждат и Санджар и Мави. По-точно как той за 2 дни вече е в леглото с друга жена, как забравил легендата и изоставил дъщеря си. Явно това са фенките на Неслихан, активизирали са се😠Също от официалния акаунт са спрели да следват Неслихан, явно има защо. Пожелавам и да е здрава, и вярвам че е, защото вече излязоха доста нови снимки на които тя е  си е доста добре за щастие разбира се. Възможно е и самата тя да е искала да напусне проекта. Иначе можеха да я изчакат и да продължат с нея. Как искат да върнат Наре, при условие че самата Неслихан обяви, че се разделя с този образ. Енгин и Туба в момента играят това което им е написано и спасяват сериала, сигурна съм, че и рейтинга ще се вдигне и ще стане супер интересно. Нямам търпение да изгледам моментите им от тази серия. И ще трябва да се активизираме и ние да защитаваме нашите любими актьори. Не заслужават това отношение!

# 685
Хора, не се впечатлявайте от хейт. Наслаждавате се на Енгин и толкова. Мнения всякакви винаги ще има. Може би и ако аз бях останала без любим актьор в сериала бих спряла да гледам, а може би пък бих догледала от любопитство. Знам само, че не бих тръгнала да си хабя енергията по тоя начин с призиви за финал, все едно точно мен чакат да им кажа да продължат или да спрат. Grinning Но хора всякакви, светът е шарен.

По принцип и за мен най-доброто решение беше да се финализира ДП и да си почнат нова история. Но не стана, за това казах, че аз лично се настройва за чисто нова история и се опитвам да се абстрахираме от Наре, макар и трудно. Надявам се успешно да завършат всичко, а аз изобщо нямам против да гледам още месеци Енгин. Heart Eyes

# 686
Хора, не се впечатлявайте от хейт. Наслаждавате се на Енгин и толкова. Мнения всякакви винаги ще има. Може би и ако аз бях останала без любим актьор в сериала бих спряла да гледам, а може би пък бих догледала от любопитство. Знам само, че не бих тръгнала да си хабя енергията по тоя начин с призиви за финал, все едно точно мен чакат да им кажа да продължат или да спрат. Grinning Но хора всякакви, светът е шарен.

По принцип и за мен най-доброто решение беше да се финализира ДП и да си почнат нова история. Но не стана, за това казах, че аз лично се настройва за чисто нова история и се опитвам да се абстрахираме от Наре, макар и трудно. Надявам се успешно да завършат всичко, а аз изобщо нямам против да гледам още месеци Енгин. Heart Eyes

+100.

Страхотни хора сте, да можеше всички да са такива ❤️

# 687
Priya🤗 И аз предпочитам да си гледам Енгин и Туба в нов сериал, а тук историята да завърши с хепи енд между Санджар, Наре и Мелек. Всички, освен Наргедките искаха това! Но няма да стане, защото главната героиня излезе от сериала. След като продуцентите така са решили да го продължат, ние нямаме думата. Остана ни да се радваме, че ще си гледаме още Енгин и че ще го гледаме пак с Туба. Това е. Не се знае дали и на Енгин му допада новият сценарий, но си спазва договорът. Поне със сигурност е в прекрасни отношения с екранната си партньорка и вече виждаме как се смеят и забавляват на сета. Аз просто се възмущавам от обидите към героите. Дано Енгин не обръща внимание, но Туба е в час със всичко в инстаграм така че, не знам....

# 688
Е, то и когато сериалът си вървеше нормално пак имаше обиди, скандали, тъй че нищо ново. Grinning

Не бързам да ги отписвам аз, интересно ми е накъде ще поеме историята. Ясно е, че тук ще целят хепи енд накрая, но според мен ще ни изтормозят и с драма. Както каза Марта, ще задълбаят на Мелек. Това, което е казала не съм го разбрала вчера, но наистина си звучи страшно. Да видим как ще приеме и Мави и въобще идеята в един момент баща й да има нова жена. Дано каквото и да измислят, да го представят увлекателно. Hands Raised Hands

# 689
  • Пловдив

Блогърката Оя Текин написа:

Няма да кажа, че няма атмосфера от сериала "Мръсни пари и любов", Йомер и Елиф, Енгин, който вече познаваме, той вече е Санджар, но Туба стана Мави много добре, сериалът "Дъщерята на посланика" стана "Санджар и Мави"

Общи условия

Активация на акаунт