90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 23 165
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Гримът си е полезно нещо, дааааа... Simple Smile

# 676
Наталия ако я гледаш само в лицето, ще си помислиш, че е 150 килограмова, някакво голямо. Или така излиза заради филтри 🤔

Така отрязана прилича на Наталия Симеонова.

# 677
И двете снимки са страшно обработени и като я видиш на клип лъсва всичко.

# 678
Аааа, може да поспорим за грима и Натали конкретно. Особено онзи грим с черен молив около окото и едни сини сенки - мани, мани. А като ги зацупи тези ми ти устнички...

# 679
  • София
Сините сенки са любими на рускините.

# 680
  • Бургас
По повод Мурсел и това,че не е имал жена преди Ана-ами като нищо може и да е вярно. Не знам в Турция какво е работил, но там ако не си събрал пари за къща май нямаш големи шансове да си намериш жена. А и в стари епизоди, когато се беше прибрал в къщи така го командваха и хокаха, че е истинско чудо, дето е успял да се измъкне от там.

# 681
Дърводелец, при това майстор. Работил е по интериора на скъпи яхти (според Анна).

# 682
На мен са ми симпатични Ана и Мурсел. Не изглеждаха от нагласените двойки. Съвсем нормална двойка с всичките му кусури и плюсове. Джулиана е адски красива. С Пао са ми най-красивите жени в предаването. От мъжете много ми харесва Андрей(молдовеца).
Алексей и Омар също е доста симпатични. Аладин не беше лош. Говорим за физики. Като общ образ физика и характер май е Алексей .

# 683
  • София
И аз мисля, че Мурсел наистина обича Ана и му харесва и животът с нейните деца. Не заради САЩ, а заради самата свобода, няма го семейството му да го командва. Занимава си се с пчелите, искрено харесва Ана и мисля, че би направил всичко, за да запази новото си семейство. Сурогатството няма да го спре и даже едва ли ще го мисли много, сякаш му е писнало преди да го командват и сега си поема глътка въздух.

# 684
  • Sunshine state
И на мен са ми симпатични Ана и Мурсел.

# 685
Е той все пак не е имал друга жена. Тази колежка, дето уж го е харесала, може и да е само във въображението му. Човекът най-после си е намерил жена, бил е готов да отиде и на края на света заради нея.
И на мен в момента са ми симпатични - изглеждат сериозна двойка.
Иначе, в Анталия със сигурност е по-красиво от мястото, където живее сега.

# 686
  • Sofia
Харесвам Джулиана и Кирлиям 😍

# 687
  • Sunshine state

Иначе, в Анталия със сигурност е по-красиво от мястото, където живее сега.
Не само е по-хубаво, ами и храната е по-вкусна, а и климатът е по-добър.

# 688
Не знам, ама аз много кринджвах като гледах Ана и Мурсел. Хич не им вървеше комуникацията, по-зле бяха от Пол и Картини..

# 689
Да, дано сега вече Мурсел е понаучил малко английски. Срамота е дърт човек (30+) да не знае грам английски и да разчита на някакъв електронен преводач. Пълна мърлящина към самия себе си...

Общи условия

Активация на акаунт