90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 23 180
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Дали по нашето ТЛС ще го дават това чудо - Bares all Сега само с по един нов епизод на седмица никак не ми харесва.
Вчера поднових абонамента си към А1 и като идва договора уж с 200 плюс канала, там написани 140. и няма ТЛС. Мъка, мъка. Питах къде са другите и ТЛС-то ще го има ли, та ми казаха, че за А1 това не е гарантиран канал. Може в един момент да изчезне от мрежата на оператора. Това за информация на тези от нас, които са към А1

# 661
Едва ли ще го дадат, защото не се излъчва по телевизия, а само по Дискавъри плюс.
Ще е странно ако каналът изчезне, излъчват го от доста години.

# 662
# 663
А1 са големи мизерници. Сърбах им попарата около 15 години (КейбълТел-->Близу-->Мтел-->A1) и в края на миналата година си подписах развода с тях. Много канали спряха, без да дават обяснения и пълнят с евтини кабеларки, размяна от типа "кон за кокошка" постоянно.  Сега виждам, че в сайта все още пише ТЛС да е във всички пакети https://www.a1.bg/tv-kanali  , но ID (Investigation Discovery) е махната, има я само за най-скъпия пакет от 230 програми. Ц ц ц ц ц ц ц ..............

# 664
Аз въобще не мога да се откъсна - на един договор са 3 телефона, домашен интернет и телевизия. Ще е прекалено много разправия.

# 665
@Yellow_girl, мисля, че през сайта Сеир Сандък имаше опция да се гледа ТЛС, но не знам точния линк. Те ги сменят домейните чат пат

# 666
Статията задвойките от шести сезон (тези са относително познати и имаше повече информация): https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/02/17/%d0%ba%d0%b0%d0 … e-%d1%81%d0%b2-6/

Ана и Мурсел участват във втори епизод на Любовни игри. Той каза, че в живота му не е имало друга жена. В миналото е имал колежка, която го е сваляла, но той я е отхвърлил Simple Smile

# 667
  • София
Те за момента не го махат. Само казаха,че има "такава опция". На тези, които не са гарантирани в сайта им имало малка червена точка под логото на канала. Ако не се загледаш, изобщо няма да видиш за какво иде реч.
Но за момента си има ТЛС.Не мисля, надявам се да не го махнат. Просто разбрах, че има такава опция.

# 668
  • София
Определено каквото ще да махат и да слагат, но няма да ме изнудят да плащам повече. Пуснала съм си НВО и Синемакс, така че съм ок.

# 669
Хм, сега си пуснах един клип на Анфиса в Ю туб и видях, че съм допуснала малка фактологична грешка в статията за нея. Писала съм, че тя поиска рокля за 25 000 долара, но всъщност роклята е била за 45 000 долара - все едно, няма да го поправям. Може да има още някое такова разминаване, извинявам се предварително Simple Smile
Самата Анфиса твърди, че не я е искала, а я е пробвала просто за забавление.

# 670
Наталия ако я гледаш само в лицето, ще си помислиш, че е 150 килограмова, някакво голямо. Или така излиза заради филтри 🤔

# 671
  • Sunshine state
Като месечина й е лицето, типично. И не знам Дейвид с какво впечатление е , ама срамеживи украинки?! Идея си няма, че го водят за нося явно.

# 672
Срамежливите украинки са като еднорозите Simple Smile

# 673
Ами, Лана се кри седем години от него и накрая му позволи целувка по бузата - страшно е срамежлива Satisfied

Наталия изглежда по-добре с грим. И на старите си сватбени снимки. Не знам защо лицето й изглежда дебело - дали не си е напомпала устните и от това да има такъв ефект?
Ето я без грим - доста по-зле от горната снимка. Все едно е Житената питка:

# 674
  • Sofia
Помислих я за Анджела 😁

Общи условия

Активация на акаунт