90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 23 183
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Анна и Мурсел изглежда са много добре - занимават се с пчеларство и бизнес, често постват снимки с децата на Анна и различни видеа. Тя наскоро е имала рожден ден - става на 40.

# 646
  • София
Странно е, че Мурсел няма деца в Турция. Не е първа младост. Това със сурогатната майка не знам как ще го преглътне...

# 647
  • In transit
Повечето двойки си пасват много визуално и изглеждат много симпатични на снимките.
Майкъл на Джулиана само ми трябваше минута докато схвана кой е.. много странна прическа.
Бини и Ариела са много сладки.
Тази русата мацка под Ани, коя е?
И пак има нещо променено в Лариса, не мога да определя кое..цветът на косата или нещо друго?

# 648
Яра от новия сезон Simple Smile

# 649
  • През девет планини в десета...
Не мога да си искривя душата и да не призная, че Лариса много я обича камерата. Изключително фотогенична. Знам че има фотошоп, филтри и т.н., но и на видео изглежда добре. Виждала съм я и грозна да не кажа страшна, но реши ли да се наточи хваща окото. Тя ми е една от най интересните участници. Сега с какво се занимава, нещо еротично видео чат ли? Интересно ми е дали ще усъществи американската си мечта 😁

# 650
Да, прави "камера шоу". Доскоро уж беше сгодена за Ерик, но вече са разделени. Има слухове, че той я е изгонил от къщата (която уж беше купил за двамата) и в момента Лариса живее другаде. Някой беше писал в Инстаграм, че живеела в мазе (обзаведено американско мазе - т.е. нещо като приземен етаж, не като нашите мазета), но няма твърди доказателства.

# 651
# 652
  • Sofia
Коя е тази на предпоследната снимка? Flushed

# 653
Някой с фотошоп е направил на Майк същата прическа като на фризьорката му.

# 654
  • Sunshine state
На Ребека ми прилича, ама много подмладена. 😁

# 655
  • София
Ребека си пада по филтрите, а и кой знае колко пъти е лягала под ножа, откакто е в шоуто.

# 656
Не е ли тази, която се ожени в Кейп Таун, Африка, за комарджия?

# 657
Майкъл (на Джулиана) се е докарал на визия досущ като дъщеря си Сиси 😄😄😄

# 658
  • Sofia
Не е ли тази, която се ожени в Кейп Таун, Африка, за комарджия?
Ребека е.
Наскоро беше пуснала снимки от някаква клиника,може да си е правила нещо подмладяващо.

# 659
Според мен, е просто филтър. Ребека все още няма реална представа как изглежда.

Днес ще продължа с обзора на двойките от шести сезон Simple Smile
Вчера изгледах 6-ти епизод на Bares all - участваха Дарси (и Стейси за малко), Кортни, Кени и Арамндо и Дейвид (на Лана).
Накратко какво стана (доколкото помня):
Скрит текст:
Дарси пак говореше за мъжете си, в епизода все още е с Георги, вика му Джи (от Джорджи) Satisfied Водещата за пореден път я накара да го сравни с другите двама, Дарси каза, че той е най-добрият. А от тримата най-вманиачен по външния си вид бил Том. Дадоха неизлъчван кадър с Том - от преди първата му среща с Дарси. Свали си панталона и започна да се бръсне (естествено, не са го снимали там)... Дарси се смя и каза, че се е опитала да прави с.кс с него, но той бил полузаспал... Още много неща в този дух, не ми беше интересно. Дадоха тийзър от втори сезон на "Дарси и Стейси" - как Дарси показва пръстена на приятелките си и те крякат... После имаше интервю с двете, нещо като игра, също не ми беше интересно. Стейси твърди, че с Флориан всичко е наред, заедно са.
Дадоха Кени и Армандо, и сестрата и майката на Армандо. Казаха, че неговият баща още не знае, че двамата ще се женят. Просто никой не говори за това. Не че е против, но очевидно ситуацията му е силно неприятна и предпочита да ги игнорира. Не общуват много. Сестрата и майката обаче, искат да присъстват на сватбата.
Кортни е психически нестабилна! По-точно, ако я познавах, бих я нарекла пълна кукувица. Дадоха неизлъчвани кадри с нея и испанеца в ресторант (там). Първо тя се опита да каже "благодаря" на сервитьора, каза "грасияс", нейният (забравих му името) я поправи, че било "гратияс"(аз не говоря испански, не знам дали е вярно), тя не повярва и се разсърди. После каза в студиото, че всички испанци не можели да казват "с". След това - пак кадри от ресторанта - Кортни настояваше да й донесат пилешка салата, без да я има в менюто. Сервитьорът й каза, че не може и изобщо нямат нищо пилешко. Тя се разпсува и започна да обижда ястията в менюто - изглеждаше много грозно. Не знам дали беше пияна или притеснена. Кавалерът й беше в нещо като шок (нямаше как да им се получи) и каза пред камерата, че тя го излага и не харесва такива хора.
Тя е скъсала с приятеля си от карантинните епизоди и сега е с нов. Опитала се е да започне кариера като яде (т.е. като онези, които се снимат как се тъпчат), но не се е получило. Понастоящем продава снимки на краката си и обмисля такава кариера. Имаше още глупости във връзка с това.
Дасоха запис на Натали и Майк как играят боулинг - неизлъчвани кадри. Натали се изложи много и се кривеше много смешно, но отблъсна опитите на Майк да я научи. Накрая обяви, че мрази боулинга.
Последен беше Дейвид, който влезе като караше цирковото си колело, направи няколко кръгчета из студиото и падна. Не знам дали тези хора (той и Кортни) осъзнават, че ги канят, за да ги направят за смях. Попитаха го какво мисли за Натали и Майк - той каза, че те са любимата му двойка (защото Натали е украинка, като Лана), но те нямали много общи неща и не виждал добро бъдеще за тях. Според него, той и Лана имат много общи неща. За Натали каза, че не е типичната украинка, защото украинките обикновено са много срамежливи (като Лана Wink ). Освен това каза, че връзката му с Лана все още съществува, но са развалили годежа и в момента не са толкова сериозни.

Общи условия

Активация на акаунт