90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 23 184
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Аз поне не знам за раздяла на Флориан и Стейси. Тази снимка ми изглежда много нагласена, може би си е намерил работа като модел в САЩ...

# 631
  • София
Омар и Ейвъри да много симпатични, изглеждат щастливи заедно, усеща се взаимност.

Майк май е отслабнал, разхубавил се е, жалко, че е останал с Наталия. Въобще не са един за друг. На снимката май има бира и пред нея или той е пил две.

# 632
  • Sunshine state
Не са един за друг и само се мъчат взаимно, ама .. 🤷🏼♀
И на мен много ми харесват Ейвъри и мъжа й. Флорин сякаш позира, не ще да е истина това. На мвн ми харесва тага на снимката - 90 day circus. 🤣 Те вярно са си като някой цирк там.

# 633
  • София
Джоуви и Яра и бебето им, явно е махнала косата. Снимани са в Маями, предполат, че са се преместили там, но може и да е почивка

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 01:29 от Niya-

# 634
  • София
Джоуви и Яра вече имат бебе ли?

# 635
Да, споменаваше се преди в темата, но в скрит текст.

Качих малка галерия със снимки от Свети Валентин - може би има и други, ако намеря такива, ще ги допълня.
https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/02/16/%d1%81%d0%b2%d0 … %bd%d0%b8-%d0%b4/

Качвам снимките и тук, но няма да слагам пояснения, защото предполагам знаем кой кой е:
Скрит текст:

# 636
  • София
Извинявам се, ако съм нарушила правилата, по принцип нали какво се случва в социалните медии с героите си обсъждаме без скрит текст, а само за бъдещите епизоди е в скрит, но аз си гледам нашето ТЛС, така че не съм по-напред. Чета всички спойлери, де. 😁

Ей, колко са готини на Валентинските снимки, тези, които са по двойки, де. Карини пак с плюшените играчки. А Бини колко е палав, къде му е ръката.

# 637
Интересно Карини дали си е харесала подаръка - както винаги (когато е с Пол) гледа малко скептично... Хубаво е, че той се е постарал.
А Ани е получила готини ножове и престилка на сърца (има ги в галерията в блога) - благодарила е специално на Дейвид в профила си и пише, че това е най-хубавият подарък. Simple Smile

# 638
  • София
Според мен Карини го е харесала, тя сама си го поръчваше на Пол да ѝ носи такива, когато отиде да я види първия път.

# 639
Чисто нова снимка на Британи
Скрит текст:
ОМГ

# 640
Леле, родителите на Язан сигурно биха получили инфаркт, ако все още бяха заедно с Британи.

# 641
Тази нарочно не я сложих във Валентинската галерия. Имаше и една на задника на Лариса в червени прашки, която пропуснах...

Допълвам:
Джес (на Дарси) се изявява като модел в ново музикално видео. Песента е на холандска музикална банда - не много известна, ако се съди по броя гледания :

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 12:27 от pppqqq

# 642
  • София
Ана и Мурсел още са си заедно, а? Simple Smile

# 643
  • Sunshine state
Карини ми е много отблъскваща и странна. 🥶

# 644
  • Sofia
Ана и Мурсел още са си заедно, а? Simple Smile

Те даже май си търсеха сурогатна майка... Искат деца, но Анна няма как да ги износи (има някакъв проблем, доколкото разбрах).

Общи условия

Активация на акаунт