90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 23 194
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Цяла неделя, ама не нови епизоди Wink Новият сезон го дават по една серия на седмица. Премиерата е в събота от 21 ч, повторение в неделя от 11ч и сряда от 21 ч.

# 616
  • София
И в християнството го има, аз имам познати евангелисти. Както и сега е модерна една църква Пробуждане, рани известни са в нея като Миро, има и едни инфлуенсъри към нея Радостин и Ива. Е, изключение е у нас, но все пак и тук го има.
На мен точно това ми харесва в предаването, че ни показват различни култури, религии, обичаи и тн.

# 617
  • Sunshine state
Днес чакам новия епизод при нас от 8ч.вечерта , че го карат на повторения цял ден и вече ми омръзнаха.

# 618
Още не съм гледала епизода, но ще го направя (щом го намеря с добро качество).
Ето инфо за двойките от пети сезон - за тези, за които има повече информация, съм писала по-подробно. https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/02/15/%d0%ba%d0%b0%d0 … e-%d1%81%d0%b2-5/

Мисля по-късно да напиша и нещо като ревю и резюме на Любовни игри, но ще видим дали ще имам време.

# 619
  • sofia
Здравейте,много го обичам това предаване както и темата тук.
Луйс на Моли ми е най противен както и Ед,харесвам външно наш Георги,Аладин,Андрей,Джонатан(на Фернанда),Ръс иПедро .
От жените Шантел,Ейвъни(на Аш) и Ашли (на Джей).
Най искрено съм се смяла с Анджела и горкия Майкъл ...дано отиде вече в тая Америка хахаха чак едно вино ще си отворя по този повод:)
Наталия е луда ,факт,направи ли нещо тя да го зарадва този мъж?!Нещо да изчисти ,да сготви ,нещо романтично??!Много ме дразни и скоро ще си се прибира в панелката.
Юлия да,няма безплатен обяд трябва нещо да помага,но може да е вътре ,например да чисти ,подрежда,готви .Не е задължително да е скотовъдец.....

# 620
Евелин от пети сезон в Американ айдъл:

# 621

Ето инфо за двойките от пети сезон - за тези, за които има повече информация, съм писала по-подробно. https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/02/15/%d0%ba%d0%b0%d0 … e-%d1%81%d0%b2-5/

Много благодаря. Хем твърдя, че съм го гледал, хем изобщо не си спомням каква беше историята на Евелин и Давид, само помня че като са давали  "еди коя си.. от САЩ и еди кой си от Испания" и съм си казвал... бре, някой от развита страна да иска виза К1. Ние сме свикнали да гледаме хора от третия свят+американци. Същото важи за Дарси и онзи нидерландец.
Джош и Айка изобщо не ги помня, явно в някои епизоди са ги пропускали

# 622
Имаше една запомняща се история с тях - приятелката на Евелин спореше с тях, твърдеше, че прибързват с брака, а Давид я обиди - каза, че няма вид на жена, която има приятел (т.е. намекна, че е грозна и може би завижда).
И друго - Давид каза, че се е преместил заради Евелин, а в Испания си е живеел супер и е изживявал "Испанската мечта". Евелин каза, че такова нещо не съществувало. Впрочем, той никак не хареса града й, сега сигурно е по-щастлив, след като са се преместили в Лос Анджелис.
Освен това, приятелите му не харесаха нея (когато дойдоха за сватбата).

YANA1986, добре дошла в темата Simple Smile

# 623
  • Sunshine state
Най-после нов епизод вчера, а именно 10ти. 😁
Скрит текст:
Филипинката и Тарик са в карантина, защото явно е снимано април 2020. Сина й й липсва много. Стана ми мълно за нея.
Джоуви и Яра имаха парти по повод годежа им и се караха относно дали да каже или не, че в бременна. Отделно тя пак го хокаше за алкохола. Неговите приятели вече са взели да се обзалагат колко време щял да остане женен. 😆
Наталия и Майк бяха на терапия и там той каза, че вече не е влюбен в нея и иска да се разделят. 😳 Нищо повече не дадоха след това, само как той излиза навън и не знам какво е станало.
Зиед и Ребека излязоха с дъщеря й, зет й и тяхни връстници. Между тях беше и едно момиче, от което Ребека изревнува. Стана ми малко тъпо за Зиед, че го отнесе. Тя му обясняваше как жените в САЩ не били като тези в Тунис, демек ще го прелъстят без да разбере. 😝 Не дадоха нищо с Юлия и Брандън, или по е аз не видях, че с 10 мин закъснение го пуснах. Даваха само промо за следващия епизод, в който тя развява някакъв тест за бременност. 🤣

# 624
Преведох първи епизод на Любовни игри - предупреждавам, че не е много интересно Simple Smile Все пак можете да хвърлите едно око на въпросите и отговорите. Вие знаете ли кое е любимото анимационно филмче на партньора ви?
Аз дори не знам кое е моето любимо анимационно филмче, харесвах много...
https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/02/15/love-games-%d0% … 0%b4%d0%bd%d0%be/
Не мисля да превеждам следващите епизоди. Възможно е да има грешки, защото е доста текст и не го редактирах подробно, извинявам се предварително.

# 625
  • Sunshine state
Да допълня нещо към поста си:
Скрит текст:
Даваха и Андрю /онзи с французойката/ как се връща от Мексико и майка му го посреща. Сега с Амира обмисляли вариант тя да мине през Сърбия 14 дни карантина и оттам да дойде в САЩ, но майката го сряза и каза "Стига сме харчили повече пари" Тази е по-зле и от Деби.. Като се прибраха в дома им, той показа какви подаръци бил приготвил за Амира - нов телефон, карта с 500$ в нея и разни дреболии. Аз честно казано не виждам тя какво харесва в него, да не говорим, че във Франция си живее добре.

# 626
Четох нещо за Амира, не знам дали да вярвам, може и да е лъжа. Та, един влогър твърди, че Амира се е съгласила да мине през Сърбия и планът е сработил. Тя е успяла да стигне до САЩ.
Първоначалната информация беше по-различна. Не знам кое е вярно.

# 627
  • Sunshine state
Аз четох, че не са заедно вече и дори се плюят взаимно по социалните мрежи, предимно Андрю действа като лапе, което не ме учудва. Не знам кое е вярно, но ще разберем. Laughing
Колкото до Майк и Наталия:
Скрит текст:
Явно са заедно, женени, защото тя поства постоянно снимки с него. Жалко, защото според мен той не заслужава това чудо..

# 628
Ами и на мен ми изглежда, че той не само не е влюбен, но и понякога едва я понася. Но щом така е решил :/

# 629
  • Sofia
Флориан не е ли вече със Стейси?

Харесват ми на тази снимка

Общи условия

Активация на акаунт