90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 23 197
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Sunshine state
То нямат особен избор в подобни общества, та и да не им харесва, си мълчат. Много често и разводът е табу. Това са ми впечатленията.

# 601
  • София
Е, не е вярно, че всички са успешни. Ето например Даниел и Мохамед. Имаше и други, които се въздържаха, но не стигнаха и до брак. Въздържанието нищо не означава, важно е какво носиш в сърцето. Няма лошо и в него, вярващите нека го спазват, това са си техните разбирания.

# 602
А може и от консерватизъм и религия да не смеят да избягат.

# 603
Даниел и Мохамед не бяха истинска двойка, той я използва за зелена карта.
Струва ми се, че Александра може да напусне Джош когато си поиска, но не го прави. Нейната майка май не хареса много мормонското общество, когато беше на гости.
А това, че хората не се развеждат, е по различни причини, не е задължително да е от консерватизъм (но и не значи, че са силно влюбени). Примерно Ръс и Паола винаги се карат, май не съм ги гледала в епизод, в който да не се карат. Ръс веднъж направо си каза, че е с Пао, защото я намира за много красива, но не харесва характера й. Двамата са свикнали заедно, не се мразят, при това положение, защо да се развеждат?

# 604
  • Sunshine state
Е, те Ръс и Паола не са нито мормони, нито мюсюлмани. Мисълта ми е такава, че в такива общества често стоят в брак, зашото разводът е табу и не е нещо нормално.

# 605
  • София
Точно, че не са се обичали и затова не са заедно, това важи и при останалите, тези, които наистина се обичат или нещо ги събира, си останаха заедно.

Въпреки че и в реалния живот, познавам такава двойка, заедно са, но не изглеждат като двойка за пример, на него му личи, че би пробвал и с други. А такъв пример имаме сред известните с Ивайло Захариев и жена му, въпреки двете деца, се разведоха, а преди това демонстрираха години наред, че нямат физически отношения преди сватбата, но вече всеки си е с нов партньор, а са с малки деца.

Иначе аз ги подкрепям, който така го чувства, нека така да действа, това си е лично решение, но не е гаранция за щастие и добро семейство.

# 606
Мисля, че за успешния брак най-важното е да искат да останат заедно. Дадох пример с Ръс и Пао, защото не са супер влюбени, но искат да са женени и от години са заедно. Толкова им стига. Нищо не ги спира да се разведат.
А при мормоните, съпрузите може да са мормони, но жените им не са - поне не сме видели да минават през религиозен ритуал, преди сватбата. Тях не ги спира нищо, ако искат да си тръгнат.

П.п. Да се върна на темата за американците - ако някой микаже, че ям "селска храна", като бащата на Елизабет, ще стане бой, като в Семейството на Шантел Joy
Забележете следния клип - нов е:

Родителите на Джови подпитват Яра дали голямата й мечта е била да дойде в Америка. Явно се чудят дали не е дошла заради зелената карта. Когато тя казва, че не харесва Америка и иска един ден да се преместят в Европа, те се сърдят, че щяла да им отнеме сина. Няма угодия!
Според мен, Яра просто си е търсила заможен мъж, който да я издържа и й е било все едно дали ще е американец или друг.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 18:19 от pppqqq

# 607
  • Sunshine state
Нормално да св съмняват - и тук им се носи слава на украинките. 🤣
На мен ми е интересно днес какво ще стане със Зиед и Ребека, защото дввойката, с която бяха на една маса в някакъв ресторант е доста привлекателна и доста по-млада. 😁 
А някой знае ли какво става с Джени и Сумит? Дали са се оженили?

# 608
Не са се оженили, но още са заедно. Изненадана съм, че нямат пост за свети Валентин (каквито са влюбени птички). Изглежда наскоро са били на почивка в Гоа : https://www.instagram.com/jan_frmsan/?hl=en

# 609
  • Sunshine state
Брех, Джени на всички снимки е като манекенка с тия филтри. 😅 Ами аз да ви кажа им се радвам, въпреки патологията.

# 610
Джени е абсолютно убедена, че изглежда млада и красива. Тя подскочи като ужилена в епизода на Bares all, който е относително нов, когато родителите за пореден път я нарекоха зле изглеждаща и я състариха с една-две години.

# 611
От колко часа днес дават нов епизод?

# 612
Няма нов епизод днес, само в събота от 21 часа.  (днес ще дават  1 еп. на маминото синче от 21 ч.)

Колкото до въздържането от секс преди брака, това го има и в хиндуизма и будизма, цяла Индия е така, милиард и половина души живеят там. Родителите ти избират за кого да се ожениш/омъжиш в повечето случаи, не всички. И първият сексуален опит е в първата брачна нощ. Това важи и за всичките околни страни (отделили се от Британска Индия) - Пакистан, Бангладеш и т.н., които пък са мюсюлмански.   Така че... в няколко религии го има това.  И разбира се, че има много изключения. Затова... да не дангосваме дадена страна, само заради участието на 1 човек в телевизионно предаване... Тунис така, пък Мароко онака, пък Йордания еди как си... няма такива работи. Не всички в Йордания са като родителите на Язан

# 613
  • София
В 9 започва маминото синче.

# 614
Еее жалко Sad преди помня, че цяла неделя даваха 90 дни, пък днес гледам дават само семейството Шантел :/

Общи условия

Активация на акаунт