90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 884
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Но това с презервативите беше абсолютно ненормално за мъж на неговата възраст

# 76
  • София
Те го вдетиняват и на него това му е изгодно, прилича на майка си.
А видяхте ли, че има анонс на нова продукция - мамино синче? Тъкмо си мислех, че след обсебващите майки на дъщери трябва да има и обсебващи майки на синове.

# 77
  • Sunshine state
Не е нова тази продукция, тук върви отдавна, но аз не я следв вече, понеже загубих интерес - доста нагласено изглежда. 🤷🏼♀

# 78
Именно.
А с какво се издържат сега като са се отделили от фермата?
За съжаление се оказа, че от тяхната ферма не се печели нещо особено. И Брандън, и родителите му имат работа за през деня (родителите не са пенсионери), освен това нямат наети работници.
Много е вероятно Брандън и Юлия да се справят прилично с парите от неговата работа и предаването. Дори по-добре, отколкото да висят във фермата и да им се натяква постоянно, че не плащат наем.

# 79
Малко имам чувството, че или гледам друго предаване, или нещо с мен не е в ред.
Съгласна съм, че е тъпо да спят в отделни стаи, като идеята е да се оженят, обаче такова защитаване на булката от ваша страна ми е малко, меко казано странно.
Първо при вида на фермата, тя се разрева от щастие, и снима се и беше впечатлена от посрещането и изглеждаше супер щастлива около животните и всичко. Изведнъж остава само с оператор с камера и започва, къде е, колко е зле фермата, колко е ужасно и тези животни, може да се снима с тях,но нищо повече.
Извинявайте, ама да не бяха тези ѝ коментари,а само снимките където са всички, впечатлението е, че е в рая.
И за фермите, включвайки и на Майк, предполагам, че в Америка си е супер голям успех да притежаваш нещо подобно.
Аз бих се чувствала супер и на двете места,ако съм с подходящия човек.
Не че с подходящият не бих се чувствала супер и в "грозната квартира".
Просто във фермите бих се чувствала успяла.

# 80
  • София
Която и да беше булката, пак щеше да ми е същото мнението. Цялото семейство не са добре.

# 81
Мисля, че Юлия и Брандън си отиват и се харесват искрено. Не смятам, че тя ще го напусне скоро или че е дошла заради картата. Тя не беше доволна още във Вашингтон, че трябва да са отделни стаи.

А Натали не пипа нищо по фермата и Майк не я кара. Стои си в къщата и си прави арт селфита. Според мен, трябва да си намери по-интересно хоби.

# 82
  • Sunshine state
Е, как да не защитаваш Юлия от тая напаст?! Те да не са си мислели, че идва специално да чисти тор във фермата?

# 83
Rодителите на Брандън имат сериозно образование и успешна работа извън фермата. Тя не е основния им доход и значи всичко е сценарий.
https://screenrant.com/90-day-fiance-brandon-gibbs-ron-betty-jobs-farm/
 За мен родителите му са съвсем нормална двойка, задружни, с принципи ... само много са разглезили сина си. Отнасят се с него като с незрял, такова е отношението и към Юлия. Тя с какво доказа, че не е на 15 години? На разходката около Белия дом, гордо отбеляза, че техния президент пък е от много години, че не се интересува от политика, скучна и е, щурците в кухнята били отврат, животните и те ... Единственото което не и е скучно е леглото на Браян. Mask
Не съм гледала как я карат да работи във фермата и не мога да го коментирам, но едва ли гледат на нея като на робиня.Ако попадна на сценката, ще си кажа Mask Не ми изглежда да се мъчи

По скоро се опасяват от влиянието и върху сина им, все пак тя е  go-go танцьорка. Я да видим коя майка ще се зарадва, че сина им се кани да се ожени за почти стриптизьорка?

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 18:46 от Tary

# 84
Карат я да работи през цялото време докато ѝ показват фермата (това, което си гледала), казвайки ѝ, че от утре тя ще храни животните.... а да, и яйцата тя ще събере сутринта....
Все едно ще обикаля да ги търси тези яйца по някакви ниви и тнт, а не да бръкне в една кутия и да ги вземе.... Абе ще я счупят от работа...

# 85
С какво са го разглезили - той работи по 8 часа на ден и след работа се занимава с фермата им, като той самият каза, че не се интересува от фермерство и от животни. И през цялото време се отнасят с него като с бавноразвиващ се - това е форма на психически тормоз.
Това, че и двамата работят, но отделно държат и ферма, само показва, че фермата не печели. Сигурно са вкарали огромно количество пари в тази ферма и сега се чудят какво да я правят.

Колкото и да е по сценарий, кучетата в клетки не са по сценарий. А правят доста лошо впечатление.

П.п. И как така са гаджета от колежа (според статията), като баща му каза, че има още два брака и деца от тях? Или са били гаджета, женили са се по няколко пъти и накрая са се събрали?...

П.п. 2.  Амира обяснява защо са я екстрадирали:

Скрит текст:
Само на мен ли френският акцент ми звучи отвратително грозно? Американците се подиграват на руския акцент, както и на този на Лариса, но твърдят, че този на Амира бил секси. На мен ми се повръща от него и не е единичен случай - преди време гледах една френска влогърка, която говореше на английски. Не можах да я гледам дълго - настръхва ми косата от ужас, все едно да слушам как някой дере с нокти по черна дъска.
Отделно от това мисля, че френският е много грозно звучащ език.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 19:20 от pppqqq

# 86
Това, че Брандън работи неохотно във фермата не значи, че е работлив. Живее при родителите си и поема част от задълженията. Разглезването не е само да не работиш, то си личи в липсата му на самостоятелност,  ако не му каже мама няма да ползва презерватив Mask не мисли за последиците, не мисли в перспектива.... Няма кураж да  каже на родителите си, че иска да спят заедно с Юлия, няма кураж да каже на нея за отделните спални, не се опълчи на изготвения от Бети план при посрещането... Това е напълно безхарактерно момченце с претенции да бъде мъж.
Не знаем дали фермата е на загуба или не, лелята също работи в нея и е с подходящо образование. Изучавала е
 нещо за здравето и хуманното отношение към животните в Университета на Южна Калифорния и ""поведението на животните в Университета на Вирджиния, притежава и развъдник (Aspen Chic Cattery) споредLinkedIn .
Какво пречи това да е допълваща дейност, носеща радост и даваща възможност за отмора = физическа умора Mask позната и по нашите ширини, като ходене на село, садене на пипер и тук- там някой домат Mask

# 87
Ох и на мен френския акцент ми е много гаден, нищо секси няма в него. На Лариса пък ми е супер смешен 😂 така и не се научи тази жена.

# 88
Аз не знам да има такова правило като живееш при родителите си да си длъжен да им помагаш в работата. Тук не става дума за задължения като чистене и пране, а за тежък физически труд. В България обикновено просто живееш при родителите си и това е нормално. Или не живееш при тях и това също е нормално.
Но родителите обикновено ИСКАТ децата им да живеят с тях (или най-малкото близо до тях), а не обратното.

И ние (аз и родителите ми) ходим на село и не отглеждаме нищо там, най-много да се поддържат няколко дървета и цветя. Отглеждането на животни и/или бостани не ми изглежда отмарящо - ако имам голям двор, по-скоро ще си вдигна един голям басейн и беседка, отколкото да садя пипер и домати. Зеленчуците са по-евтини от магазина (домашните също се пръскат, така че не са био). 

Може би просто имаме генерално различни разбирания и няма смисъл да спорим. Както за това какво означава глезене (това, което наричаш глезене, за мен е тормоз), така и за това как следва да си почива човек и какво е нормалното поведение/изисквания на родителите.

# 89
В повечето семейства като живееш при родителите си им помагаш, не е писано правило, това е да си в семейство. Колко е тежък физическия труд, те си знаят, нямам намерение да споря за хора , които са през океана в предаване което показва каквото си иска.
Колкото семейства, толкова отношения към "селото", едни работят там, други го ползват като база за разходки и почивка .... Аз лично си нямам село, но колежките садят босилек и чубрица, пекат чушки и варят компоти в 2-та почивни дни. Обикновено израза е: "Утрепах се от работа, но си починах" Mask Mask
Чак тормоз не бих го нарекла, пък като му е зле на Брандън да се отдели. Точно тази нация е известна с ранното отделяне на децата от семейството. А тук хем при мама да пести, хем "тормозен".
Не споделям мнението на болшинството, че майката е вешица, тормози сина си, кара проекто- снахата да работи като роб. За мен е мааалко по-властна жена, добре справяща се със семейството и работата си, прекалено грижеща се за сина си. Пожелавам и да няма много ядове с "децата', защото и Бранди и Юлия се показват като такива. Когато котката я няма, мишките тичат голи, къпят се в джакузито и отричат като 10 годишни.Mask

Общи условия

Активация на акаунт