От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 57 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Миналата седмица си взех една от 2-те малки пратки от Доставка Англия (двете пристигнаха на 9 и 10 март в УК). Другата още пътува, а днес получавам и-мейл за раздаване на трета пратка, която е пристигнала доста след първите 2. Тя е 3,2 кг, дължа 12 лв.
Не разбирам защо не ги товарят заедно, нарочно ли ги разделят, за да плащаме повече...
Ще се връщам към Габиели, едно, че са ми по-близо и с по-удобно работно време, и второ - надявам се че няма да гадая кога коя пратка ще получа. Пробвах ДА, понеже Габиели не приемаха пратки по това време.

# 676
  • Варна
Здравейте,
направих поръчка от амазон до адреса на Габиели в Англия.
Покупката е дамска чанта.
Не мога да я опиша/добавя като продукт в сайта на Габиели, защото няма чанти в падащото меню. Не ми позволява и да напиша ръчно нещо, не го запомня.
Как се процедира?

# 677
  • Бургас
Флаш на първа стъпка избирам интернет, след това падащото меню кой сайт, номер за проследяване, описание (писах обувки)след това тип: Пратка цена писах в паунди и там където пише добави продукт излиза всичко как да се опише пратката, излиза категория, материал, тип и т.н.

# 678
  • София
и моето нещо го нямаше в списъка.
запитах ги, казаха да напиша нещо близко.
аз не намерих близко и избрах нещо случайно.
чакам да видя дали ще има проблем. пратката ми вече пътува.

# 679
  • Варна
бамбарадамбара, благодаря ти, и аз им писах, още нямам отговор.
Ще постъпя като теб.

maya_76, да, направих всичко, но тук
Скрит текст:
просто няма подходяща категория, продукт и т.н. .
А свободен текст не приема, освен в последното поле.

# 680
Точно тук в долната част на страница са дали пример с покупка на обувки от Амазон

https://gabieli.com/bg/how-it-works

# 681
  • София
Доставка Англия са на път да ме загубят като клиент... кое и е обемното на пратка 28/40/20 че ще ми я таксуват като 4кг.

# 682
Доставка Англия са на път да ме загубят като клиент... кое и е обемното на пратка 28/40/20 че ще ми я таксуват като 4кг.

Офисът им е буквално на 10 крачки от дома ми.  Точно заради този начин на изчисляване все още не съм им дала шанс. Няма логика! Май целят да се превърнат в нещо като пощенска станция за картички.

# 683
Здравейте, искам да попитам за лични вещи, но изпратени от 2ро лице трябват ли документи за получаване чрез ГГБГ ?

# 684

Офисът им е буквално на 10 крачки от дома ми.  Точно заради този начин на изчисляване все още не съм им дала шанс. Няма логика! Май целят да се превърнат в нещо като пощенска станция за картички.
Почвам вече да се притеснявам как ще ми нацъкат пратките.

Обикновено поръчвам няколко неща и Алазон ми ги опаковат в един голям кашон, но никога досега Габиели не сав таксували като обемно тегло.

Ще видим и ще разкажа.

# 685
Не бях обърнала внимание на тарифите за обемно тегло. То на практика няма написани над определен см. като при другите доставчици. Пише, че таксуват по-голямото от двете, много тъпо....
Колко тежи пратката?
Пише ли в имейла че е таксуване на обем?

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 02:58 от anbibian

# 686
  • София
Не бях обърнала внимание на тарифите за обемно тегло. То на практика няма написани над определен см. като при другите доставчици. Пише, че таксуват по-голямото от двете, много тъпо....
Колко тежи пратката?

Като дойде, ще знам със сигурност, но е под 2кг.

# 687
Колко тежи пратката?

Като дойде, ще знам със сигурност, но е под 2кг.
А пише ли в имейла, че е на обем, да знам къде да гледам?
Ох видях!  И сърцето ме заболя
Пак ще се редактирам. При мен имаше една пратка 600 гр таксувана 11 лв. Обаче като събира кг общо на всички пратки и умножа по 3 лв е точно колкото платих. Виждам, че имам 3 пратки с различни тегла и просто са разделили общата сума поравно между тях.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 03:22 от anbibian

# 688
Направих си регистрация в Габриели,обаче да питам те много адреси имат в Лондон и само на един пише личен багаж и онлайн пазаруване .Северен Лондон-Централен.На него ли пращате онлайн покупки?На другите не?И ID се пише пред името нали?Малко тъпи въпроси ама до сега съм ползвала само Габко и ГГбГ и малко ми е трудно с тия адреси.Все си мисля да не оплескам нещо.

# 689
Общо взето принципа за такъв тип пазаруване е един и същ. ID- то се пише преди името, да или в краен случай ако не ви дава да пишете цифри в това поле, в Adress line 2 или Company name. Давате само адреса за онлайн поръчки, другите адреси са на офиси, от които може да си получите поръчката ако сте в Лондон

Направих си регистрация в Габриели,обаче да питам те много адреси имат в Лондон и само на един пише личен багаж и онлайн пазаруване .Северен Лондон-Централен.На него ли пращате онлайн покупки?На другите не?И ID се пише пред името нали?Малко тъпи въпроси ама до сега съм ползвала само Габко и ГГбГ и малко ми е трудно с тия адреси.Все си мисля да не оплескам нещо.

Общи условия

Активация на акаунт