От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 57 370
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Т.е. закръглят на всеки започнат кг, така ли? Това не го знаех. Сега ще погледна в сайта им какво е описано.

Намерих го на сайта им:

Не мисля, че ще ми бъде проблем, все пак ми спестяват време за пътване до офис на Габиели, а и работят събота.

А ако имам 3 пратки в един курс по 300 грама, например, тогава смятат всяка отделно, т.е. 3пратки×3 лв/кг =9лв общо или 3 х 300гр =900гр - 3лв.?

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 19:03 от ver4eto_sv

# 661
  • Anywhere
Новия сайт на Габиели е отврат. А и още не са ми отразили пратката, която пристигна при тях на 24-ти. Чинно си попълних заявка за пратка, с описание, номер на товарителницата и т.н....и нищо Sad

# 662
Габиели не закръгляват ли също на започнат килограм? Това е интересно, не го знаех.

# 663
  • Anywhere
Закръгляват само първия килограм. Т.е пратки под 1 кг, ги таксуват за 1 кг. След него мерят точно!

# 664
  • Бургас
А и още не са ми отразили пратката, която пристигна при тях на 24-ти. Чинно си попълних заявка за пратка, с описание, номер на товарителницата и т.н....и нищо Sad
и на мен ми е интересно, защо не ги отразяват в деня на получаване
пишете им
 info@gabieli.com

# 665
Аз не вкарвам пратки - отразяват ми ги на деня на пристигане винаги. И преди също. Никога не съм регистрирала. После си добавям документите с новите изисквания сега...
Вижте си в Пратки без име, да не е по някаква причина там.
Днес взех 10тина пратки - немски, английски...
За Пловдив имайте предвид, че работят от 9 до 18 вече ! Което е сууууууупер кофти с тоя як трафик и ремонта на околовръстното Sad

# 666
Коя е тази фирма ДоставкИ Англия? Не е ли ДоставкА Англия или по точно ДоставкА от Англия? Друг сайт с подобно наименование ли има? Защо всички, дори и новите в групата, я изписват грешно?

# 667
Т.е. закръглят на всеки започнат кг, така ли? Това не го знаех. Сега ще погледна в сайта им какво е описано.

Намерих го на сайта им:

Не мисля, че ще ми бъде проблем, все пак ми спестяват време за пътване до офис на Габиели, а и работят събота.

А ако имам 3 пратки в един курс по 300 грама, например, тогава смятат всяка отделно, т.е. 3пратки×3 лв/кг =9лв общо или 3 х 300гр =900гр - 3лв.?
Всяка пратка ще бъде таксувана  отделно.Навсякъде мисля така работят.

# 668
Габиели сумират теглото на всички пратки от един курс.

И понеже не видях на сайта да е описано, питам вече ползвалите услугата.

# 669
Теглото на пратките от един курс се сумира, досега съм ползвала ГГБГ и Доставка от Англия, Габиели преди няколко години. Никой не ме е таксувал отделно на пакет.

# 670
Благодаря,  Есмералда!

# 671
  • В полето, под тепето.
А и още не са ми отразили пратката, която пристигна при тях на 24-ти. Чинно си попълних заявка за пратка, с описание, номер на товарителницата и т.н....и нищо Sad
и на мен ми е интересно, защо не ги отразяват в деня на получаване
пишете им
 info@gabieli.com
.     Може би защото освен вашата са получили още една камара пратки и не успяват да опишат всички същия ден Отделно  снимат и качват всеки ден неразпознати пратки. Ако не я опишат на другия ден тогава е хубаво да се реагира, първо в неразпознати, после пишете, звъните. И понеже често се пише колко са бавни, да отбележа, че вече обработват курс 1000, който е тръгнал на 25.03.          А за грешно изписаната  фирма, само споделих колко съм платила за 1 пратка малко над килограм. Преди време питах и никой не ми отговори.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 13:13 от Теси

# 672
  • SOFIA
Здравейте,

Разполагате ли с телефон за контакт с GGBG, различен от посочения на сайта им 0894484488?
Благодаря!

# 673
И моята пратка не беше отразена в денят на получаване. Но днес отивам да си я взема от Спиди. Пристигна с курс 1000 от 25.03.2021 Първоначално беше отразено, че ще пристигне на 10.04.

# 674
Знаете ли колко време отнема на Доставка Англия да препрати пратка по куриер, която вече е пристигнала в БГ?

Общи условия

Активация на акаунт