От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 57 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Чакам 3 пратки с Доставки Англия, пристигнали при тях на 9,10 и 17 март. И трите пътуват според статуса им в профила ми, а чета, че си получавате пратки от тези дати.

# 646
  • В полето, под тепето.
Някои получават, други не. Писах по назад, че чакам от 08.03. Явно не товарят по реда на получаване,

# 647
Моите пратки, които бяха пристигнали при тях на 6 и 11.03, пристигнаха в София на 25.03. Вероятно не товарят по реда на пристигане, дори човекът от офиса тук ми каза, че не знае как точно товарят камионите.

# 648
  • София
Аз в момента чакам пратка, регистрирана при тях на 18.03, която е със статус "пътува". В петък си взех предишната, от 13.03, за която получих два и-мейла: първо, че е пристигнала в офиса им в Лондон, и после - че е в София.  За другата пратка не са ме известявали, но я следя в системата им...Вчера поръчах за трети път с тях, днес покупката ми е тръгнала, да видим кога ще я регистрират....

# 649
Аз няколко пъти писах, че имам липсваща пратка, надежди нямам да я намерят, а дали ще поемат отговорност един Господ знае - най-вероятно НЕ съдейки по поведението им. Моите пратки от 15-ти и 18ти НЕ са помръднали от офиса в Лондон според профила ми! Не ми отговарят на Вайбър като питам за липсващата пратка. По телефона също трудно се свързвам с офиса в София, който ползвам. Всеки път ме питат едни и същи неща да се обяснявам, което е несериозно!

# 650
Здравейте!
Ще поръчвам от Корея през ggbg (до Англия). Имали някакви ограничения в сумата на поръчката? Имам в предвид ДДС. Ако да, то как ще го платя?
Поръчката ми ще излезе около 70 долара.

Извинявам се, ако има грешки, понеже съм чужденка ☺
И благодаря!

# 651
  • Sofia
Ще има import charges – около 20% от стойността на поръчката. Ще можеш да ги платиш онлайн или GGBG ще ти съдействат, макар че напоследък са трудни за комуникация.

# 652
Тия от Доставки Англия пращат ли мейл при изпращане към офис на еконт? Моите пътуват от 16-18 март, такъв им е и статуса в сайта им.
Ама днес имам смс от еконт за пратка, в офис на другия края на града Joy

# 653
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Тия от Доставки Англия пращат ли мейл при изпращане към офис на еконт? Моите пътуват от 16-18 март, такъв им е и статуса в сайта им.
Ама днес имам смс от еконт за пратка, в офис на другия края на града Joy
имах идентична случка. Платих си за пренасочване на пратката и им писах. Отговориха ми да им кажа за следващи поръчки на кой адрес искам да ми пращат. Леко бях възмутена но...

# 654
Миналата седмица направих регистрация в сайтана доставки Англия и пуснах поръчка. Днес в 9. 30 Лондонско време са направили доставката, а току що отразиха пратката в системата им и получих мейл. До тук добре. Доста бързо отразиха.
Ще пиша допълнително за отзиви като я взема.

# 655
И аз чакам пратка с Доставки Англия до офис Еконт и имам СМС за пратка, те трябва да са, нищо друго не съм поръчвала скоро. Във верния офис Еконт е изпратена.

# 656
  • София
Аз днес си взех от офиса им пратката от 18.03. Вчера след обяд системата я отрази като "пристигнала" и час-два по-късно получих и-мейл...

# 657
  • на последния етаж
Доставка от Англия обявяват ли някъде графика на курсовете си? Имам пратка, пристигнала в офиса в Лондон на 30.03., но не знам кога трябва да тръгне за България.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 11:47 от Лита

# 658
Има го някъде из сайта, но гледам, пе не обновяват статусите им редовно. Днес има тръгнал курс, би трябвало да е на него, следващия е на 7.04

Доставки Англия обявяват ли някъде графика на курсовете си? Имам пратка, пристигнала в офиса в Лондон на 30.03., но не знам кога трябва да тръгне за България.

# 659
  • В полето, под тепето.
Получих си втората пратка от Доставки Англия точно 23 дни след като беше доставена на адреса им в Лондон. Виждам, че други получават по бързо. Или е била забутана някъде или нарочно двете ми пратки пътуваха в различно курсове. Само предположения. За тегло 1,200 кг. платих 6 лв. С Габиели щеше да е 4,80 лв. Ползвах ги само защото имат офис в моя град и Г.не приемаха пратки по това време.

Общи условия

Активация на акаунт