От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 57 378
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм много разочарована от Доставки Англия! Пратките ми от 15.03 и 16.03 дори не пътуват все още, а са качили по-новите! Останалите ще тръгнат чак на 31.03, безумие!!!

# 631
Здравейте, някой получил ли е вече пратка от Габиели? 4 лв. на кг. окончателната такса ли е без допълнителни разходи за ддс и митница? И какъв платежен документ прикачвате когато сте платили с карта.
Днес си получих първата пратка. Платих 5 лв., но беше над килограм. Плащането ми беше с пейпал и доколкото помня него снимах. Пристигна за 15 дни от получаването в Англия до Варна, аз съм доволна.

# 632
Регистрирах се в сайта на доставки Англия.  Ще пусна първа поръчка с 3 добавки омега, за 94£. Да ги пробва, дано остана доволна. Определено плюс е, че са на 5 вин от вкъщи и работят и събота.

# 633
  • София
И мен живо ме интересува пазаруването от EBay , от частно лице, с превозвач Габиели.
Пуснах за проба нещо от ибей, но е от търговец , от частно лице не съм все още. Притеснява ме как да дам номер на товарителница, представям си нещо като нашите товарителници от еконт или спиди. Често хората пращат с Роял мейл, явно от тях ще трябва да е.

# 634
Включвам се с отзива си за GGBG .. поръчах на 12.03 /неделя/ от eBay.co.uk, доставката трябваше да е на 17.03 /сряда/ , но пристигна по-рано на 15.03 /понеделник/. Много бързо я отбелязаха в профила ми, след това тръгна с курса на 21.03 и на 25.03 /четвъртък/ беше отбелязана, че е в склада им в София. Сега чакам да ми я изпратят вече. За 1.300кг цена 9.98лв.

# 635
  • В полето, под тепето.
Аз съм много разочарована от Доставки Англия! Пратките ми от 15.03 и 16.03 дори не пътуват все още, а са качили по-новите! Останалите ще тръгнат чак на 31.03, безумие!!!
.    Както писах по назад този понеделник получих пратка от 06.03.  Другата от 08.03. е незнайно къде.,от скоро пише -пътува. В най добрия случай ще я получа идната седмица  или по следващата след 1 месец.  Не е ясно кога точно тръгват курсовете им. дали пратката наистина пътува. Не бих си го причинила 3  път., Да не говорим, че ако имаш повече пратки не е ясно коя точно в доставена при тях и коя не. Подозирам, че скоро ще има доста недоволни.

# 636
На мен все още ми липсва пратка доставена в офиса на Доставки Англия. Мисля че Габиели си струва да се ползват макар и за 4 лв: доказали са се през годините макар и при тях да ми се е случвало да имам проблем с някоя пратка го разрешават, въобще може да разчиташ на тях. Сега като почнаха пак да возят от ЮК не знам за чий някой би се махнал от добре организирана фирма, която поема отговорност в такава пълна с неуредици?!
Аз тази седмица взех пратка от Доставки Англия получена при тях на 8-ми март, ама другите доставени там един господ знае кога ще стигнат БГ...

# 637
С Габиели получавам 2ри път вече. Прикачвам си поръчката и плащането, описвам си пратката и толкоз. Идват си нормално като преди. Малкоме дразни новата им система, че няма възможност за триене или промяна на качени файлове или редове от описаните пратки, ама се надявам да го оправят това...
С ДА си блъсках главата преди 2-3 години, в тоя хаос не бих си ги причинила..

# 638
  • София
Май ГГБГ са най-бързи и точни, ако съдя по отзивите дотук. Габиели явно също са добър избор, но на мен ми се вижда сложно с това прикачване на документи...Аз от ДА засега нямам оплаквания (вчера си взех пратката от 13.03), но все това ми е  първи опит с тях. Обаче определено е недостатък това, че системата им не се ъпдейтва регулярно - изглежда като че ли ти работи, ту - не...но пък отговарят на и-мейли, а и в офиса им, който избрах за получаване, няма опашки, което от друга страна е предимство...ще видим как ще е оттук нататък...

# 639
GGBG  бяха по бързи преди. Сега, поне по мои лични впечатления са супер бавни. Поръчах една пратка първата седмица на месец Март. Сега в момента седмица кисне в склада им.
За съжаление Коледа малко така отмина, така че не знам сега с какво ще се оправдават.

# 640
  • Варна
GGBG  бяха по бързи преди. Сега, поне по мои лични впечатления са супер бавни. Поръчах една пратка първата седмица на месец Март. Сега в момента седмица кисне в склада им.
За съжаление Коледа малко така отмина, така че не знам сега с какво ще се оправдават.
Сигурно с по-малкото пратки. Ако не могат да напълнят курс бързо трябва да разредят курсовете.

# 641
Аз пък съм доволна от GGBG. Доставиха моя пратка в техния склад в УК на 15ти и сега в петък си я взех (26-ти).

# 642
Аз пък съм доволна от GGBG. Доставиха моя пратка в техния склад в УК на 15ти и сега в петък си я взех (26-ти).

От 11 март в UK склада и вече над седмица кисне в БГ склада. След 31 до края на седмицата ще имат ремонт, така че няма да се изненадам ако я получа другата седмица по някое време.

Сигурно с по-малкото пратки. Ако не могат да напълнят курс бързо трябва да разредят курсовете.

Или е имало смяна на персонала.

# 643
Доволни ли сте от Доставки Англия, 3 лв/ кг вземат ли други такси? И как става доставка ЗО други градове? Ползвах преди dostavkiuk изпращаха ми директно до офис на Еконт, но са спрели да работят. Сега незнам кой превозвач да ползвам Sad

# 644
Аз ползвам Доставка Англия вече трети път и съм доволна. Да, имаха забавяне с един от курсовете и пратката ми от него пристигна заедно със следващия курс. Но като цяло съм доволна - няма висене на опашки, винаги вдигат телефона. Бонус, че офисът им е близо. Ако знаех по-рано за тях, отдавна да се бях отказала от ГГБГ.
3 лв/кг е таксата, за момента няма друга.

Общи условия

Активация на акаунт